[muzyka]poszukiwany, Poszukiwana, in da interweb
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[muzyka]poszukiwany, Poszukiwana, in da interweb
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
cd 1
cd 2 cd 3 cd 4 obiecana zaireeka flaming lips, telepathic surgery nie mogę za cholerkę nigdzie znaleźć. wracając do sedna - każde cd to 8 kawałków o tych samych tytułach, ale każdy 'nagrany' nieco inaczej. żeby usłyszeć całość - w pewnym sensie, ale o tym za sekundę- należy słuchać jednocześnie na 4 niezależnych odtwarzaczach/systemach audio, chociaż może to być np. cd nr 1 & 3, 2&3&4 etc. eksperymentalne to dosyć, ale brzmienie całkiem ciekawe. edyta: a tu link dla mniej wymagających - całość zmiksowana w jedno, greetzy for maj frjend. (Katon bejjjbeee, mua!). Ten post był edytowany przez GrimmY: 02.01.2008 02:18 -------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Siewka
poszukuję Zdziśki Sośnickiej, Boże jak się jaram! ![]() Ew. jakby ktoś miał jakiś inny polski funk, ale najbardziej zależy mi na Sośnickiej, mogą być torrenty. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
szukam wax poetic.
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja szukam bez konkretow. Czegos agresywnego, soczyste, ostre riffy, niebanalny wokal, jakies etniczne czy orientalne elementy, cos w ten desen. Cos electric, z dreszczem.
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie powiem :P
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(vold @ 03.01.2008 23:58) Siewka poszukuję Zdziśki Sośnickiej, Boże jak się jaram! ![]() Ew. jakby ktoś miał jakiś inny polski funk, ale najbardziej zależy mi na Sośnickiej, mogą być torrenty. w polskim funku nie siedzę żadną kończyną, ale zdziśkę wrzucę chętnie: click -------------------- |
Child |
![]()
|
Smashing Pumpkin plox. Mam skladanke najwiekszych hitów, ale trzeba mi LP solidnego.
Btw - wkrecił mi się ten kawałek http://youtube.com/watch?v=dxNX_PRqhCQ Ten post był edytowany przez Child: 07.01.2008 13:54 -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Szukam nie-torrentowego zrodla jakiegokolwiek albumu zespolu ITP (http://www.last.fm/music/Itp), najlepiej jakis rapidzik.
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
child, postaram ci się wrzucić siamese dream i mellon collie. i zobacz sobie 'today'.
btw. pracuje nad siamese dream do madżik mjuzik i prosiłbym o 'We Shall Overcome: The Seeger Sessions' Springsteena. omasz: http://rapidshare.com/files/35027359/Siame...ream__1993_.rar http://rapidshare.com/files/40207558/Mello...htaco.part1.rar http://rapidshare.com/files/40208443/Mello...htaco.part2.rar do ostatnich dwóch pssd: pishtaco wrzucać nie musiałem ![]() Ten post był edytowany przez MisieK: 07.01.2008 17:26 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
Żeszcholera. Akurat się konto premium skonczylo ><
Eva - napisz do ludków prowadzacych http://www.doppelgangers.clanteam.com - powinni Ci zalatwic ^^ Ten post był edytowany przez Child: 07.01.2008 17:58 -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zawsze ci mogę na jutro na płytke nagrać.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
Skoro tak bardzo Ci zalezy ;P
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
ci powinno bo ja to w ostatecznosci nero na noc zostawie XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
:X
to nagrywaj ;p -------------------- |
MisieK |
![]()
|
nie mam płyty XD
Child |
![]()
|
![]() -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
łahihahi.
brus springstę -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Właśnie ogarnęło mnie cudowne poczucie małości i nieznajomości. Takie muzyczne 'wiem, że nic nie znam' i że tyle do przesłuchania przede mną. Dość dawno wypłynąłem z bajora na jezioro i czułem się cudownie. Potem z jeziora na morze śródziemne, a teraz dopiero dotarł do mnie bezkres oceanu. Ha!
A tu lista płyt jakie chciałbym mieć. Oczywiście będzie długa i prosze tylko, żeby ktoś od czasu do czasu zerknął i jak coś ma to kiedyś tam wrzucił... The Beach Boys - co się da. Junior Senior - cokolwiek Animal Collective - wszystko przed SJ a i sam Dżem z truskawek, bo jakość mojego jest nie taka jak powinna być. Les Savy Fav - Go Forth i Rome The Zombies (Ahmed mnie dziko zajawił!) - Odessey And Oracle The Smiths - The Smiths, Hatful of Hollow, Meat Is Murder Davic Bowie - jakieś klasyczne rzeczy Wire - co się da Television - co się da to tak może tytyłem wstępu. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm, pora chyba zainwestować trochę czasu w edukację internetową i zdobycie wiedzy o szybkim zdobywaniu pożadanych rzeczy
![]() bo coraz bliżej do stwierdzenia 'wrzućcie mi cały internet na rapidshare' ![]() Animal Collective - Strawberry Jam (może nie działać bo to nie ja wrzucałem a i link troche stary..) |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Mam Bowiego. Nie bede wrzucac, mozesz mnie osobiscie nawiedzic.
-------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
Z przyjemnością.
Chyba masz rację Ryśku. Nie chcem mi siem, ale muszem. |
Child |
![]()
|
zarejestruj sie na
CODE www.darkwarez.pl -------------------- |
Eva |
![]()
|
Reaper, Thomas Koner, Panzer AG - torrent, rapid, cokolwiek :p
Ten post był edytowany przez Eva: 14.01.2008 04:34 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 00:10 |