[muzyka]poszukiwany, Poszukiwana, in da interweb
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[muzyka]poszukiwany, Poszukiwana, in da interweb
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Nie wiem, kto na ostatnim zjeździe wrzucił mi na dysk dwa kawałki Bloc Party, ale mi się podoba i poproszę o więcej. Tylko tak w miarę wybiórczo, co najlepsze, a nie hurtem jak leci. Sorry, ale co za dużo, to niezdrowo
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie przypadkiem ja?:>
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja Ci wrzuce zaraz, hejzel.
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE(TimmY @ 11.06.2008 23:30) A, tak, chyba Ty. Są w folderze "Gówno od Tymona" ![]() QUOTE(Neonai) ja Ci wrzuce zaraz, hejzel. Dzięki.Ten post był edytowany przez hazel: 11.06.2008 23:41 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ok, dzisiaj już nie wrzuce bo wyjątkowo muli sieć, myślałam że to będzie kwestia 10 minut a tu 2 godziny. wiec wrzuce jutro jesli ktoś do tego czasu nie wrzuci.
edit: proszem http://www.sendspace.com/file/970gh6 Ten post był edytowany przez Neonai: 12.06.2008 10:44 |
hazel |
![]()
|
Wielkie dzięki, zabieram się za słuchanie.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
to pewnie znacie
ktoś w podobnych klimatach z kraju kwitnącej wiśni poleci (podeśle)? -------------------- |
sabinka |
![]()
|
głupia minka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 25.05.2008 Płeć: Kobieta ![]() |
Witajcie,
poszukouje wlasnie plytki "folklore" nelly furtado, ale nigdzie nie moge znalesc, na torrencie pusto. Jakis ratunek? |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jest kilka rozwiązań, ale najgorszym chyba jest zarejestrować się na forum Harrego Pottera i w pierwszym poście pytać o płytę.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wojtku, w trzecim poście.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Aaa, no tak, licznik nie pokazuje tych na Bziumie.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
znając życie pewno nikt nic nie będzie miał ale 'kto pyta nie błądzi'
ma ktoś coś SBB? albo samego Skrzeka? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
a proszę, masz tu całą dyskografię nawet:P
(login:rabbid, pass:bigosbigos. to moje konto do tego trackera, korzystać dowoli). -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
over 9000 internet for you GrimmY! Wielkie dzięki! :D
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
ost z 'in den tag hinein' oraz '10 minut pozniej: wiolonczela'
nowe dick4dick - grey album i cos z dorobku piotra szczepanika ;) -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Ludwisarz |
![]()
|
QUOTE(Myśka @ 20.06.2008 17:12) A ja mailowalem wczoraj z jednym Dickiem, ale nie wiem czy jest to powod do dumy!? ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
wzmocnie prosbe o ost z 'in den tag hinein' sie podczepiajac do niej bezczelnie.
zwlaszcza by mnie sie chcialo miec finalny kawalek (zdaje mi sie, czy japoniec wspomnial czyje to?). |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
czy ten ostatni kawałek to to?
z tego, co poczytałem to soundtrack chyba nawet istnieje, ale w formie wybitnie mało dostępnej. -------------------- |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(GrimmY @ 20.06.2008 23:58) czy ten ostatni kawałek to to? z tego, co poczytałem to soundtrack chyba nawet istnieje, ale w formie wybitnie mało dostępnej. yup thats it thx nutrias :* -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
GrimmY |
![]()
|
to na wszelki wypadek wrzucam sam kawałek i całą płytę.
Ten post był edytowany przez GrimmY: 22.06.2008 15:39 -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
Kurde. Rapid pisze, ze moja przegladarka nie obsluguje java scriptow. A wlasciwie.. Wszystkie 3.
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tez tak mam, ale tylko przy sciaganiu z darmowego konta. Po zalogowaniu sie na premium problem nagle znika.
-------------------- |
hazel |
![]()
|
Burżuj...
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 10:45 |