Tokio Hotel, Niemcy Atakują
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Tokio Hotel, Niemcy Atakują
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak pierwszy raz zobaczyłem to to w telewizji to byłem przekonany ze conajmniej połowa tego zespołu to kobity.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Szrajl!!!!
Pijarowiec, który wymyślił te obojniaki powinien dostać nagrodę za utrafienie w nieszę. |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Ja też. W sumie w głębi duszy nadal tak myślę.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pedofile muszą już mieć od dawna wszystkie teledyski i zdjęcia na dysku.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tarantino bierze sie ponoc za trzecia czesc Kill Bill :>
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Chce zagrac role morderczyni 8D
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to czekaja cie miliony atrakcji.
a kazda wyglada jak fanka th ;P -------------------- |
Katon |
![]()
|
E no. Najpierw powinnaś ich chociaż posłuchać. Może grają świetną muzę. Coś przecież sprawia, że kwiat Twoich prawieżerówieśniczek tak się zachwycił...
DURSZ DEJM MONSUUUUN!! XD Naaa jaaaa, das ist sehr gut musik! Ten post był edytowany przez Katon: 02.04.2006 19:59 |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Poszatkuje je katana jak salatke z kfc.
-------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
NIe mogłabyś sięna ulicy pokazać.
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mogliby zaprosić ich na open'era. to byłby feces dopiero.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
MisieK - byłoby super, ale wtedy trzeba zwieźć większą baterię jaboli.
|
Eva |
![]()
|
zakamufluje sie.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Mhm. Dobry pomysł. Taki fryz to teraz na pewno w każdym zakładzie można sobie machnąć w promocji.
|
MisieK |
![]()
|
katonie, o jabole to ty sie nie martw, nie zapomnij z kim byś je obalał;p wypijemy sobie za th.
swoją drogą sprzedają tam u was w regionach "komunę"? ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
hazel |
![]()
|
albo samemu przy pomocy wiadra i tasaka
Child |
![]()
|
QUOTE(MisieK @ 02.04.2006 19:59) nooo. i moznaby sie czegos madrego o muzyce dowiedziec. ze na przyklad Franz Ferdinand to jakis kał i fekalia a ich wokalista nie potrafi chocby w 1/10000 tego co koffany Billus ;] -------------------- |
Katon |
![]()
|
Niet. Nie znaju. Osatnio staniał Cavalier. Coś im medale nie pomagają. Słuchaj Ty i inni. Jak już jest ten Open'er i niektórzy jadą a niektórzy mieszkają w Trójmieście to niechże ci jeszcze inni niech przyjadą i zróbmy se zjazda.
inicjatywa sluszna ![]() Ten post był edytowany przez Child: 02.04.2006 20:06 |
Eva |
![]()
|
Ok.
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
eh... kolejny dzień wyjęty z życiorysu. no ale dobra;p
child, słyszałem ze wokalista FF ma wytatuowaną na prawym pośladku twarz swojego mistrza Billa;> -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
hazel |
![]()
|
wow, ja tez chcę
Child |
![]()
|
'moj padawanie' rotfl
-------------------- |
Eva |
![]()
|
zjazd czy bila na posladku?
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Ludzie. Przecież to Tokio Hotel zaczęli nową rockową rewolucję. A płytę wyprowdukował im Chuck Norris.
Przyjedźcie. Człowiek kawał życia na tym forum traci - miłoby się było dowiedzieć dla kogo =P Pogadamy, popijemy... |
hazel |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:20 |