Tokio Hotel, Niemcy Atakują
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Tokio Hotel, Niemcy Atakują
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no! jebać open'era. wbijamy sie do loży VIPów XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
sprzedam nerke.
bo Pearl Jam ma wpasc, Moonspell praktycznie przesądzony, na Open'era mam niedaleko, organizatorzy Hunterfesta pewnie beda chcieli zatrzec niesmak po tegorocznych wpadkach i przygotują cos wielkiego, a teraz jeszcze TH. -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Aż się zainteresowałam. Moje dziecko ostatnio pluło na to Tokio Hotel, że dziewczyny w klasie szaleją, a to gówno rzadkiej klasy... No więc wlazłam w końcu na ich stronę, lecą tam fragmenty ich kawałków. I nie wiem, albo ja jestem nienormalna, albo co, ale nie jest to znowu takie najgorsze... Z ostatniej płyty, najnowszej, może ta lepsza jakaś? Moje dziecko mówiło że to gorszy dramat od Ich Troje, ale w życiu. Przy Ich Troje zęby mnie bolą po pierwszych pięciu taktach, a tu wytrzymałam całkiem długo
![]() A co do wyglądu... No cóż. Każdemu się podoba co innego. A Boy George taki na przykład, pamięta ktoś jeszcze ![]() ![]() Albo Pete Burns z Dead or Alive (You spin me right round baby right round, like record baby, right round round round, to były czasy...)? ![]() ![]() Albo nawet taki Billy Idol: ![]() Mnie osobiście znacznie bardziej niż to nieszczęsne Tokio pobudza do wymiotów niejaki Marylin Manson ![]() ![]() Edit: o, i przypomniał mi się jeszcze jeden total (jak ja mogłam zapomnieć?) - Robert Smith z The Cure. Wygląda... Ale JAKĄ muzykę oni robili. Do dziś nie jestem w stanie słuchać Lullaby bez dreszczu na plecach. I do dziś się wzruszam przy Lovesong... ![]() Whenever I'm alone with you You make me feel like I am home again Whenever I'm alone with you You make me feel like I am whole again Whenever I'm alone with you You make me feel like I am young again Whenever I'm alone with you You make me feel like I am fun again However far away I will always love you However long I stay I will always love you Whatever words I say I will always love you I will always love you Whenever I'm alone with you You make me feel like I am free again Whenever I'm alone with you You make me feel like I am clean again However far away I will always love you However long I stay I will always love you Whatever words I say I will always love you I will always love you Ten post był edytowany przez owczarnia: 18.12.2006 14:48 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wrzuce przemalowanego Abbatha i wszystkich przebije XD
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No
![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
solve |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 67 Dołączył: 30.11.2006 Skąd: from middle of nowhere Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Moje dziecko mówiło że to gorszy dramat od Ich Troje, ale w życiu. *Gleba* Masz mądre dziecko ![]() QUOTE A co do wyglądu... No cóż. Każdemu się podoba co innego. I owszem, ale tych ''innych wyglądem'' szanowali normalni ludzie, a nie (za przeproszeniem) MONDRE małolaty, których jedynym zmartwieniem jest, czy w sklepie będzie jeszcze ten super nowy extra ultra tusz do rzęs xP Z całym szacunkiem do młodzieży -------------------- "...Widzisz to, czego nie ma, a nie widzisz tego, co jest..." |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
ej, ja sie bez wstydu przyznaje do kupowania super ekstra tuszu i lakierow do paznokci :P
-------------------- |
Child |
![]()
|
ale nie pretendujesz do bycia mezczyzna [i hope so XD]
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
czegos tam brak, czegos za duzo. musialabym zrobic sobie kompleksowa operacje plastyczna albo zafundowac spolecznosci powtorke z milczenia owiec wiec - eee - NIE xD
-------------------- |
solve |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 67 Dołączył: 30.11.2006 Skąd: from middle of nowhere Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE ej, ja sie bez wstydu przyznaje do kupowania super ekstra tuszu i lakierow do paznokci ![]() A ktoś Ci broni? Ja tylko emm... piszę, że to JEDYNE ZMARTWIENIE. Myślę, że Ty masz chyba też inne ![]() Słyszałem kiedyś, że ich ''fanki-kochanki'' xP najbardziej kochają w Billu jego włosy. Czyli wystarczy mieć szopę jak koński ogon i powodzenie murowane ![]() -------------------- "...Widzisz to, czego nie ma, a nie widzisz tego, co jest..." |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
o jeza . to jest sexy ^^ { ; p }
-------------------- |
Eulalia_Cloak |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 09.08.2005 Skąd: espagne!! :D Płeć: Kobieta ![]() |
Coz, jakby nie patrzec, pomijajac to, jakie robia negatywne wrazenie, do jakiej rangi kiczu urosli, to chyba mozna powiedziec, ze cos im sie udalo. Maja fanki i zarabiaja na tym, co robia.
Ale i tak te opowiadania... Te wyznania... Te fryzury... Nie jestem w stanie ich sluchac, nawet jesli robia wcale nie jakas najpodlejsza muzyke. Za duzo szumu jest wokol nich. No i wykupili sobie drugie miejsce na jednej z list na Mtv, zaraz po gosi andrzejewicz, ktora wedlug mnie podbije swiat. Durch den monsum! ![]() -------------------- "-nigdy bowiem nie pozwalał sobie na nieuprzejmość wobec drugiej osoby, jeśli nie było ku temu bezpośredniej przyczyny."
|
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
ze wzgledu na fakt, iz estem w niemieckiej klasie, przez spory szmat czasu z moja ukochaną Garmanistka śpiewalismy lekcja w lekcje (7h tygodniowo) hit hitów "Durch den Monsun", a gdyby tego było mało musiałam byc przygotowana na odpowiadanie z tresci i problematyki utworu...taaaa....
![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
LOL
![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
![]() ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Może psorka się w nim kochała? ;>
-------------------- she wolf.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:21 |