Tokio Hotel, Niemcy Atakują
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Tokio Hotel, Niemcy Atakują
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
poru... szamy sie w rytm muzyki ;>
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zrobimy sobie na open'erze zbiorową orgię. w brawo teraz dają po kawałku plakat billa naturalnych rozmiarów.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
To każdy przywiezie kawałek i ułożymy wieeeeeeelkiego Billa. Pokleimy i będziemy machać. Do poruszania zawsze chętny.
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
To teraz trza ustalić kto przywiezie który kawałek.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mrau. tylko weźcie wazelinę panowie.
właśnie sie z wikipedii dowiedziałem ze poprzednia nazwa th to Devilish \m/ -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja chcę ten gdzie opada grzywka.
Tzn. co poprzednie? Poprzedni zespół produkowany przez Chucka? Poprzednie wcielenie wazelinki? |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zabierzmy przekozacki transparent 'kofFfAammYY tOOkiO HooTelL :*:*:*'
no i musowo kazdy smigac musi z tabliczka na ktorej wyznaje milosc ktoremus z czlonkow zespolu ;> -------------------- |
Katon |
![]()
|
Ja kocham perkusistę. Bo go jeszcze nie widziałem.
|
hazel |
![]()
|
Koniecznie w kolorze różowym
transparent, nie perkusista. Ten post był edytowany przez hazel: 02.04.2006 20:18 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
MisieK |
![]()
|
katon specjalnie dla ciebie nasz ukofany perkusista
![]() Gustav Klaus Wolfgang Schäfer Ten post był edytowany przez MisieK: 02.04.2006 20:21 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Hitlet byłby dumny. Ha! Kocham najładniejszego!
|
hazel |
![]()
|
koffany
Child |
![]()
|
Ej odwalcie sie od palkera - jego idolem jest Lars Ulrich :D
'Magiczne Forum pozdrawia Billa Kałlica' [kałowe lica? rotfl] -------------------- |
hazel |
![]()
|
Cała Polska pozdrawia...eee...jakmutam
MisieK |
![]()
|
wiem! na spotkanie na openerze jako znak rozpoznawczy każdy bedzie sobie musiał wytatuować na czole
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
hazel |
![]()
|
A co to?
MisieK |
![]()
|
no ty nie wiesz! symbol tokio hotel.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
Tatułaz ktory sobie szczelil pomimo zakazu rodzicow
BUNT! BUNT! BUNT! -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A wszystkie dziewczyny maja przyjechac bez stanikow.
-------------------- |
hazel |
![]()
|
Zajebiście
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Majtki na scene pojda pozniej.
-------------------- |
Child |
![]()
|
El staniki musza byc! czyms trszeba bedzie na scene rzucac [jak juz sie pomidory skoncza. albo znikna jako zagrycha ;]]
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
i weźcie manuela zeby nam kanapki smarował.
hazel |
![]()
|
Oj ja znam kilku specjalistów od smarowania
cytat z bloga o Tokio Hotel: QUOTE Pokłciłam się z moją byłą najlepszą przyjaciółką , ale jak mnie przeprosi to jej wybaczę a i Karolina jeżeli to czytasz to wybieraj albo ja albo harcerstwo ale nie chodzi mi ogólnie o harcerstwo tylko o kilka osób....ale napewno niejest to Aga i Klaudia (pozdro dla was) Ten post był edytowany przez hazel: 02.04.2006 20:41 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:24 |