Tokio Hotel, Niemcy Atakują
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Tokio Hotel, Niemcy Atakują
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Co sądzicie o tym najpotworniejszym wynalzaku niemieckiej myśli od czasu II wojny światowej? Czy znacie ich płeć? Czy zetknęliście się z fankami?
Oto link poglądowy. Ten post był edytowany przez Katon: 02.04.2006 19:12 |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
To jest nowy człowiek. Sen Hitlera. Herenfolk. Nie potrzebuje już pułci.
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Nie myślicie, że obrażacie uczucia 50% polskiej młodzieży?
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Dokladnie 23 czerwca mama mi oznajmila ze wyprowadzamy sie do niemiec z jednej strony sie ucieszyląm bo zawsze chcialam jechac do niemiec ale z drugiej jak sobie pomysle ze mam tu zostawic swoich przyjaciół to ... W koncu moi rodzice rozmawiali z rodzicami moje przyjaciółki Christiny i...wyprowadzamy sie razem w ósemke bo ja mam siostre i ona ma siostre. Dom jest na tyle duzy ze sie wszyscy tam pomiescimy.No i wkoncu dzien wyjazdu o godzinie 8 rano wszyscy juz bylismy w samochodzie i oczywiscie w drodze do niemiec.Kiedy już bylismy na miejscu to postanowiłysmy z Christina ze pojdziemy sie rozejrzec po miescie jak pomyslalysmy tak i zrobilysmy po drodze ja i Christina rozmawiałysmy i przy okazji mijamy 4-ech chłopaków -Czy ty widzisz nicolka to co ja oni sie tu patrza -no wiesz jeszcze nie zaslepłam ale oni nie sa zbytnio piekni spojrz na tego w dredach bleeeee... -ja wiedzialam nicol ze ty nie masz gustu ale ze az tak?? -dzieki wielkie Chłopcy po dlugich obserwowaniach postanowili podejsc do nas Christina byla w siodmym niebie -czesc- powiedział ten w dredach- nazywam sie Tom a to jest Bill, Gustav i Georg i wskazał palcem kumpli -czesc ja jestem Christina a to Nicola - niemalze to wykrzykneła Christina -zastanawiamy sie z chlopakami czy poszłybyscie z nami do McDonald'sa?? -no niewiem wiecie nie powinnysmy sie umawiac z nieznajomymi...zwłaszcza ze jestesmy z polski- Eureka Christina powiedziała cos madrego - jestescie z polski ... to swietnie mowicie po niemiecku przynajmniej ty bo twoja kolezanka jeszcze ani razu sie nie odezwała -ona tak zawsze ona ze wstydy- myslalam ze ja zabije jak to powiedziała -ja niesmiala i kto to mówi?oczywiscie ze bardzo chetnie z wami pojdziemy-o nie co ja mowie -to fajnie -powiedzieli wszyscy razem...... Nie wierze ze ona ma 16 lat. No NIE WIERZE. -------------------- |
Katon |
![]()
|
Ja się prawie udusiłem bananem. Szczególnie podczas sceny w McDonaldzie.
Obrażamy? No skąd. Próbujemy tylko wybadać zjawisko socjologicznie =P |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Tak myślałam
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Eva |
![]()
|
Bede to sledzic.
Nie wierze, no nie wierze.. -------------------- |
Katon |
![]()
|
Ale jak myślisz? Umówią się? Ja normalnie nie wiem. Nie mogę się doczekać dalszego ciągu. Bo przecież on jej się raczej nie podoba nie?
Psules tym przecinkiem. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 02.04.2006 19:28 |
Eva |
![]()
|
ja mysle ze ona sie zgrywa tylko ze jej sie nie podoba a jej sie podoba. bo jak moze sie on nie podobac ma takie zajefajorskie dredy!
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Poza tym rzadko pisze się opowiadania o kimś kto się nie podoba. A już szczególnie na blogach. No ale ja mało wiem o 16latkach. Elva chyba też. Wstyd.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Eva |
![]()
|
No wiesz co, nie wierzysz w moje socjotechniczne zdolnosci. Fe fe.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Matko. Ale Ty miałaś 16lat rok temu. Te uczucia, te problemy, ten styl wypowiedzi... Ty to powinnaś wszystko czuć przez skórę.
|
hazel |
![]()
|
Bjutiful
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE - jestescie z polski ... to swietnie mowicie po niemiecku przynajmniej ty bo twoja kolezanka jeszcze ani razu sie nie odezwała szkoda tylko, że tak kiepsko po polsku...czy ona używa przecinków? Ja nie zauważyłam żadnego. Mam tylko jedno zasadnicze pytanie, co do tego Billa(?). Czy to jest dziewczyna ukryta pod męskim imieniem czy też chłopak, pozujący na dziewczynę? -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Uczę sie Poznania./ Mam go w dupie i uczyć się go już nie zamierzam. |
Katon |
![]()
|
To jest bóg.
|
Eva |
![]()
|
QUOTE(Katon @ 02.04.2006 21:33) Matko. Ale Ty miałaś 16lat rok temu. Te uczucia, te problemy, ten styl wypowiedzi... Ty to powinnaś wszystko czuć przez skórę. Czulabym to przez skore jak bym rok temu miala lat 7. -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
gdzie siedem? nawet siedmiolatki wiedza, ze nazwy krajow pisze sie z wielkiej :P
-------------------- |
hazel |
![]()
|
QUOTE Chcialąm wam przekazac pewnego newsa gdyz tola szlagowska z blog27 i tom kaulitz z tokio hotel byli wczoraj w wiadomosciach na RTL i bylo pokazane jak sie całuja Lol -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Eva |
![]()
|
PRYMA APRYLIS!
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Nie no ale bez kitu, ona nie może mieć więcej niż 13ście.
|
Eva |
![]()
|
A jesli ma 16 to sadzac po stopniu przyswojenia gramatyki polskiej pewnie siedzi nadal w 1 klasie gima ;>
-------------------- |
hazel |
![]()
|
Ja bym stawiała na 6. Ale społeczeństwo schodzi na psy.
Eva |
![]()
|
na owczarki niemieckie ;>
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:50 |