Ołówkowy Świat <- Tabletowy Teraz, ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ołówkowy Świat <- Tabletowy Teraz, ...
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sztampowe pomysły, ale widać postęp w technice.
Jeżeli lubisz rysować - próbuj szlifować kreskę rysując martwą naturę lub studium postaci. To zawsze przynosi efekty, choć potrzeba naprawdę dużo cierpliwości. -------------------- |
Croco |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 04.04.2006 Skąd: tam gdzie diabły z czekolady Płeć: Kobieta ![]() |
No więc: znów. Dużo minęło. Więcej chyba nie ma sensu mówić.
Kości konia i Lwica Szkicownik, ołówek-automat HB, czasu nie liczyłam. -------------------- "Snape zawsze słucha przez zamknięte drzwi odgłosów chlapania, gdy Potter się kąpie. Młody czarodziej robi niesamowitą ilość hałasu podczas czynności tak fundamentalnej jak zwykła kąpiel. - Potter - kaczor - mówi do siebie cicho Severus i zanurza się nieco głębiej." Tak samotny beze mnie, Calligraphy |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo ładne. A jakże pracochłonne. Podoba ją mi się. Na razie zobaczyłem te dwa ostatnie, ale jutro zobaczę resztę.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Croco |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 04.04.2006 Skąd: tam gdzie diabły z czekolady Płeć: Kobieta ![]() |
off
Reszta, powiedzmy, jest mocno przestarzała. ^^ I kiepska. Niedługo dodam kolejne strony ze szkicownika, i będę bardzo wdzięczna za komentarze i uwagi. x) Pozdrawiam i dzięki za komplement /off -------------------- "Snape zawsze słucha przez zamknięte drzwi odgłosów chlapania, gdy Potter się kąpie. Młody czarodziej robi niesamowitą ilość hałasu podczas czynności tak fundamentalnej jak zwykła kąpiel. - Potter - kaczor - mówi do siebie cicho Severus i zanurza się nieco głębiej." Tak samotny beze mnie, Calligraphy |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Nothing_ |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.01.2008 Skąd: Otchłań piekieł. Płeć: Kobieta ![]() |
Anatomia konia? Troszkę dziwnie, ale podziwiam cię za wytrwałość i dokładność.
Reszty nie mogłam otworzyć ; ( Ych.... Ale to co widziałam mi się spodobało ; D -------------------- "And when I'm about to fall Somehow you're always waiting with Your open arms to catch me You're gonna save me from myself"
![]() ![]() |
Croco |
![]()
|
*patrzy na datę ostatniego posta*
Eeeeeeee... no tak. *patrzy na swój nick* Yyyyyyy, to ja kiedyś byłam Croco...? O.O A, nieważne. Wrzuciłam arty na inne forum, to pójdę za ciosem i zmartwychwstanę i tutaj. psychedelica - mhroooczne, te czarne oczy, w ogóle zue. Nieudana okładka płyty dla kumpla. i'm thinking about you... - niezbyt ambitne zabawy z photoshopem i brakiem cieniowania. sketch page 01 L - ekhm. selfportrait - bardzo speedspeedpainting. taste good - uwaga, tu jest seks i przemoc, wytwory młodego, nienasyconego umysłu. calm kicham - dla Maff. infection Trochę mi głupio, że poszłam sobie z tego forum. Może postaram się to nadrobić. -------------------- "Snape zawsze słucha przez zamknięte drzwi odgłosów chlapania, gdy Potter się kąpie. Młody czarodziej robi niesamowitą ilość hałasu podczas czynności tak fundamentalnej jak zwykła kąpiel. - Potter - kaczor - mówi do siebie cicho Severus i zanurza się nieco głębiej." Tak samotny beze mnie, Calligraphy |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:52 |