Zawiodłem Się Na Dorosłych...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zawiodłem Się Na Dorosłych...
alchemiczka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z lochów Płeć: Kobieta ![]() |
i co, tak zawiodłaś się na dorosłych, Si? Mamusie to z reguły szuje.
-------------------- Myśka (31-05-2003 12:35): Hazel, legendo forum..((; (...) i erotycznych snów [z udziałem dementiego^^] (...) - o to im chodzi, Dem? Ja też w ogóle tego nie rozumiem |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
ja tam wierze moejj mamusi. moja mamusia jest dobra. (foch i smark noskiem)
-------------------- ![]() yeah. |
alchemiczka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z lochów Płeć: Kobieta ![]() |
nie znasz do konca mrocznych hisorii grubych i owłosionych gości 6 grudnia, nie możesz byc pewna =)
-------------------- Myśka (31-05-2003 12:35): Hazel, legendo forum..((; (...) i erotycznych snów [z udziałem dementiego^^] (...) - o to im chodzi, Dem? Ja też w ogóle tego nie rozumiem |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Hagrid?
alchemiczka |
![]()
|
jak wspaniale nawiązałaś do magicznych wątków Harry'ego Pottera, Syriiuszko, jesteś dziewczyną o niezykłej inteligencji i wyobraźni.
/kurde, jakbym to miałą wmówić na głos to bym sie ze śmiechu stoczyła z krzesła/ /ta, bo zazdrosna jestem XD/ -------------------- Myśka (31-05-2003 12:35): Hazel, legendo forum..((; (...) i erotycznych snów [z udziałem dementiego^^] (...) - o to im chodzi, Dem? Ja też w ogóle tego nie rozumiem |
Syriiuszka |
![]()
|
wez idiotko, ja jestem ciezko chora, mowic nie moge a ty mi tutaj takie teksty zapodajesz i nie moge sie powstrzymac od smiechu co skutkuje skrzypieniem jak stara szafa i podwojonym bolem gardła.
Skrzypienie wywoluje z kolej perioratywna reakcje domownikow, wiec jak widzisz, reakcja jest lancuchowa. Strach pomyslec co bedzie dalej. -------------------- ![]() yeah. |
alchemiczka |
![]()
|
moze sam Hagrid sie ujawni?
Syriiuszka |
![]()
|
sie ujawnił, ale na innym topicku. mysle ze nas olewa.
alchemiczka |
![]()
|
on nie nalezy do pokolenia prześmiewców, nie bęziemy kolidować z inteligncją. z inteligencją dużo gadania i brak decyzji.
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:54 |