Moja Radosna Twórczość, takie tam mało profesjonalne
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Moja Radosna Twórczość, takie tam mało profesjonalne
Nawiedzona_XF |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 23.05.2006 Skąd: Warszawa ![]() |
-------------------- Bywają myśli tak głębokie, że pogrążają autora...
|
emka^ |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: StW Płeć: Kobieta ![]() |
Podobają mi się te prace namalowane . Takie pełne kolorów
![]() Takie inne.. no nie wiem coś w nich jest.. ;] -------------------- "Kiedy z serca płyną słowa
uderzają z wielką mocą Krążą blisko wśród nas ot tak dając chętnym Szczere Złoto.." Nobody Wins . |
Illusion |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 08.04.2006 Skąd: z mamusi ^^ Płeć: Kobieta ![]() |
Mało profesjonalne?! Kobieto, podejrzewam, że nie jeden człowiek chciałby umieć malować/rysować tak jak Ty.
Na malarstwie się nie znam, ale jak dla mnie prace przyjemne dla oka. Estetycznie, realistycznie... Szczególnie ten pierwszy zrobił na mnie wrażenie. Pewnie masz szóstkę z plastyki ![]() Wklej coś jeszcze jak masz. -------------------- Chociaż oczy bolą, szukam w niebie dna.
- A. Osiecka |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
po 1 te prace w ogóle nie są profesjonalne i mało profesjonalne, a także realistyczne.
profesjonalistą można nazwać kogoś kto ukończył wyższą szkołę ( w tym przypadku ASP ) i nadal się tym zajmuje prace są w porządku, ale musisz jeszcze popracować nad techniką, przestrzenią i bryłą. Ten post był edytowany przez Absolution: 25.05.2006 21:38 |
Chooo |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 15.04.2005 Skąd: Tam gdzie marzenia się spełniają... Płeć: Kobieta ![]() |
Te prace są świetne. Wiele osób pewnie chciałoby wykonywać takie art-y jak ty. Podobają mi się zwłaszcza te kolorowe bo oddają jakieś uczucia. Są takie pełne życia i radości. Normalnie gdybym ja tak rysowała to bym chyba skakała ze szczęścia, niestety mi to nie jest przypisane
![]() -------------------- |
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Bardzo łądne prace
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nawiedzona_XF |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 23.05.2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Dziękuje wam za komentarze...
Nie mam innych prac, a przynajmniej takich, które bym wklejła ![]() od pół roku nie rysowałam i nie malowałam, ale teraz znów mam ochotę zacząć... i faktycznie mam 6 z plastyki ![]() -------------------- Bywają myśli tak głębokie, że pogrążają autora...
|
Shmanii |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 28.05.2006 Skąd: Avalon ![]() |
Sama troche maluje i powiem ci ze twoje prace sa bardzo łądne. Mozę nie sa aż tak pzremyślane i profesjone ale prace jak na kogos kto nioe zajmuje się tym profesjonalnie są swietne. Najlepsza jest ta niebieska
![]() -------------------- "Trzeba wiele lat, by znaleźć przyjaciela
wystarczy chwila, by go stracić" (Stanisław Lec) |
Neave Quare |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 11.05.2005 Skąd: z mojego domu ;p Płeć: Kobieta ![]() |
Suuuuper
![]() ![]() -------------------- "Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? co to będzie?" No co za "Dziady"?? Niedość że głusi i ślepi, to sie jeszcze chwalą!
Mój nr GG : 5841972 |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo ładne i staranne ale (bez obrazy) dla mnie nie mają tego czegos. sama nie umiem rysowac z tym czyms ale szukam tego u innych. najbardziej podobały mi sie te czarno-białe...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Amania |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 06.03.2006 ![]() |
Najbardziej podoba mi się trzeci rysunek... Nie wiem właściwie dlaczego, po prostu jak tylko na niego spojrzałam, to od razu wpadł mi w oko. Może dlatego, że sama kiedyś zrobiłam coś podobnego, kredkami. W każdym bądź razie talent masz, twórz dalej
![]() |
Somei |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 28.10.2006 Skąd: Gdynia (taki cmentarz w centrum) Płeć: Kobieta ![]() |
ja ci dam nieprofesjonalne, są śwetne takie pełne kolorów, ach będe musiała pobrać od ciebie kilka lekcji, bo naprawde są cooool
![]() -------------------- -=> Jestem nędzarzem posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twoich stóp, stąpaj lekko gdyż stąpasz po moich marzeniach -=> Ludzie są jak kwiaty - 8 miliardów narcyzów -=> Uwierze w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne -=> Moje serduszko toczyło się drogą, a ty je podniosłeś i zostało z tobą |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:24 |