Perełki naszego dzieciństwa, ..czyli kultowe kreskowki ;>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Perełki naszego dzieciństwa, ..czyli kultowe kreskowki ;>
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Mumiah spod buta @ 24.08.2006 05:03) pochwalę się, że od dwóch dni jestem posiadaczem wszystkich serii i filmów kinowych tego anime, dzięki któremu wiele godzin mojej młodości spędziłem przy telewizorze. 9 dvd, serie (db, db z, db gt) po polsku, ripy z tv, filmy w większości po japońsku z angielskimi sub-ami. i jak ja się mam uczyć teraz? -------------------- |
Mumiah spod buta |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 24.08.2006 Skąd: nie rzuca się w oczy Płeć: Kobieta ![]() |
no,no...pokusa w zasięgu ręki...cóż zawsze można zarywać noce...w końcu bajka warta świeczki,wręcz pozytywnie nastawiająca do nauki (tak tylko sobie tłumaczyć)
![]() tak btw. przypomniał mi się Szatan Serduszko....mój kolega zawsze się dziwił,czemu dziewczyny wybierają go na ulubionego bohatera...heh ja też nie wiem do tej pory,ale coś jest w tym... zielonym, a może przez to łosiamiajające spojrzenie ![]() tiaa...piękne wspomniania z dzieciństwa..... -------------------- Fajrant.
|
jamona |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 24.08.2006 Skąd: z pobliskiej rzeki Płeć: Kobieta ![]() |
dla mnie kultową kreskówką z dzieciństwa jest Krecik;) Jego słynnym ,,Ah jo" można skomentować wszystko. ile jest w tym ukrytych emocji. Krecik rządzi!!! A najprzystoniejszą postacią jest ... Bob Budowniczy. w końcu on zawsze da rade;) Włóczykij przy nim wysiada,choć ma piękne wyłupiaste oczy i uroczo mach nóżką ..Pozdrowienia
-------------------- wolność dla Tybetu
więcej tolerancji |
Mumiah spod buta |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 24.08.2006 Skąd: nie rzuca się w oczy Płeć: Kobieta ![]() |
"Bobek"...tak to jest,gdy sie na mięcho leci
![]() ![]() ![]() -------------------- Fajrant.
|
jamona |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 24.08.2006 Skąd: z pobliskiej rzeki Płeć: Kobieta ![]() |
Jaki Bobek ? Chodzi ci o Boba Budowniczego czy Bobka z Muminków? Różnica jest spora,bo jeden ma włosy a drugi jest łysy.
![]() -------------------- wolność dla Tybetu
więcej tolerancji |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:20 |