Więc...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Więc...
koala |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 23.05.2006 Skąd: z Centrum Dowodzenia Wszechświatem =3 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE takie elfickie QUOTE krasnoludzkie :x QUOTE trolle raczej xd Tarara (fanfary)...w tym momencie załamana psychicznie Koala upija się rozpuszczalinikiem do farb olejnych... ![]() Czemu od razu nie hobbickie (hobbicie?) ![]() ![]() Ten post był edytowany przez koala: 09.06.2006 22:25 -------------------- Nie wiem jaka broń zostanie użyta w trzeciej wojnie światowej,
ale czwarta będzie na maczugi. [Albert Einstein] ![]() *** logiczna konsekwencja katolickiej ideologii |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
no i zarąbiście
małe jest piękne |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
w sam raz dla krasnoluda :)
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
poza tym.. z tego co pamiętam to elfy były właśnie wysokie
przynajmniej w lotr QUOTE(Nimfka @ 10.06.2006 00:56) Ostatnio jak gdzieś jechałam pociągiem, to stało obok mnie dwóch facetów - jeden wielki, o ciemnej karnacji, z dłuugimi czarnymi włosami i taką samą brodą i... gadał po hiszpańsku. Z wyglądu od razu skojarzył mi się z Jezusem. A jak jego kolega zawołał w pewnym momencie do niego coś w stylu 'Hej, Jezus!' to po prostu padłam. |
koala |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 23.05.2006 Skąd: z Centrum Dowodzenia Wszechświatem =3 Płeć: Kobieta ![]() |
Co prawda, to prawda. Moi pięcioletni bracia zawsze mówią mi taki wierszyk: Małe jest piękne, a głupie osły same rosły.
![]() QUOTE w sam raz dla krasnoluda Kresnoludy zawsze mi się malują jako mali faceci z brodami (panie Tolkien, to pana wina!)![]() Ten post był edytowany przez koala: 09.06.2006 22:48 -------------------- Nie wiem jaka broń zostanie użyta w trzeciej wojnie światowej,
ale czwarta będzie na maczugi. [Albert Einstein] ![]() *** logiczna konsekwencja katolickiej ideologii |
Neonai |
![]()
|
no, ale to było wtedy jak wyglądałam jak avatar myśi
;dddd Ten post był edytowany przez Myśka: 09.06.2006 22:31 |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
a ogladalas smerfy..
|
Neonai |
![]()
|
tak, ale zawsze wolałam gumisie
gumisie rox |
Myśka |
![]()
|
ja dzis jadlam misie :o
|
koala |
![]()
|
Ja oglądałam i od najmłodszych lat zastanawiałam się jak to możliwe, że w całej wiosce jest tylko jedna kobieta, później nagle pojawia się trójka dzieci i każde z nich ma inny kolor włosów.
![]() -------------------- Nie wiem jaka broń zostanie użyta w trzeciej wojnie światowej,
Myśka |
![]()
|
QUOTE Kresnoludy zawsze mi się malują jako mali faceci z brodami (panie Tolkien, to pana wina!) no wiesz.. czasami sa to tez kobiety z brodami. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Neonai |
![]()
|
:x
|
koala |
![]()
|
QUOTE no wiesz.. czasami sa to tez kobiety z brodami. pozostawmy bez komentarza XD -------------------- Nie wiem jaka broń zostanie użyta w trzeciej wojnie światowej,
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
moja ciotka ma wąsik XD
QUOTE misiek, jesteś normalny aż do bólu. ekhem. przemyśl to. Ten post był edytowany przez MisieK: 09.06.2006 22:48 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
koala |
![]()
|
QUOTE moja ciotka ma wąsik XD Pozdro i ![]() PS. Może i to nie na temat imion, ale sprawa, która mnie od dziecka pasjonuje. Jak to było z tymi Smerfami (Smurfami?)? -------------------- Nie wiem jaka broń zostanie użyta w trzeciej wojnie światowej,
Neonai |
![]()
|
tyzyny?
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
chodzi o to, że smerfetka sie puszczała.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
z ważniakiem.
|
MisieK |
![]()
|
ze wszystkimi. nie była wierna papie.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Illusion |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 08.04.2006 Skąd: z mamusi ^^ Płeć: Kobieta ![]() |
Nieprawda! Smerfy się nie rozmnażały. no bo niby jak ;>>
-------------------- Chociaż oczy bolą, szukam w niebie dna.
- A. Osiecka |
koala |
![]()
|
Illusion, jak sie nie rozmnażały, to skąd te dzieci były? Bocian przyniósł?
![]() -------------------- Nie wiem jaka broń zostanie użyta w trzeciej wojnie światowej,
MisieK |
![]()
|
normalnie.
zresztą, cholera wie co te smerfowe jagody z nimi robiły. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
tak jak mowi misiek
a tam jeszcze sasetka była |
Illusion |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 08.04.2006 Skąd: z mamusi ^^ Płeć: Kobieta ![]() |
nie psujcie mi dziecięcej wizji ;( smerfy się nie rozmnażają. Widzieliście kiedyś narodziny smerfa?
-------------------- Chociaż oczy bolą, szukam w niebie dna.
- A. Osiecka |
Neonai |
![]()
|
przeciez to bajka dla dzieci!
mieli pokazywać drastyczne sceny? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 17:16 |