Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+
;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
;)
WildThing |
![]() ![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pracownik pracuje
Hodowca hoduje Włóczęga się włóczy Nauczyciel uczy Zima wciąż mrozi Taksówkarz ludzi wozi Lato słońcem grzeje Niepewny ma nadzieje Profesur umie wiele Ksiądz modli się w kościele Psy nadal siedzą w budzie Wciąż umierają ludzie Pod miotłami siedzą myszy Oko widzi, ucho słyszy Ręka wisi, noga chodzi Obserwator wzrokiem wodzi Pijak białe myszki widzi Przy parkanie stoją Żydzi Ksiądz na ateistę pluje A ja to wszystko opisuję Ten post był edytowany przez WildThing: 09.10.2006 00:20 -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
oryginalnym jesteś twórcą.
polubiłam Twoje pisanie za umiejętne operowanie 'granicą' banału. a nawet samym banałem. miło się czyta, ale uważaj, szybko się tu nudzimy monotonią =P -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Skojarzyło mi się, przepraszam, z takim nieco wulgarnym wierszykiem wpisywanym niegdyś do pamiętnikowych kajecików, zaczynającym się od słów "Ptaszek sobie leci z dala". No, ale to moja czaszka niewyżyta tak pracjue
![]() Wiersz niezły, ale bez rewelacji. Chwilka na przeczytanie, na uśmiech, druga na to, żeby wyleciał z głowy. Ale miły mały moment ![]() -------------------- |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Zmieniłabym ostatni wers n a 'Ja to wszystko opisuję'.
Popieram Sihaje- wierszyk, choc ladny, nic nie zostawia. ![]() Ale nie zawsze musza. Pozdrawiam:) |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja też nie mogę się opędzić od róznych wulgarnych i prostackich wariantów, ale to fajnie. Fajnie, że sobie tak piszesz.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:46 |