Najtłokers, 24:00 - 6:00 [wg GMT +01:00]
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Najtłokers, 24:00 - 6:00 [wg GMT +01:00]
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
dobry kac to nie jest takie złe ;] wszystko zależy od okoliczności.
Jako że w akademiku ciężko pić samemu to kac też jest zbiorowy - można wtedy na spokojnie pogadać na absolutnie każdy temat - klimat powstaje taki że człowiek te długie poranki, suche popołudnia i zamulone wieczory wspomina chętnie i aż sie chce znowu być na kacu ;] już w sobote zaczynamy od nowa ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
jutro bedzie padac bo mnie kolano napierdala XP
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
nie, jutro ma być słońce, bo idę do dziekanatu.
-------------------- ![]() ha! |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
a ja dzis mialam urocza wycieczke krajoznawcza. w ogole gosc przez ktorego zbilam sobie stope ponad 2 tygodnie temu (i nadal boli), ulotkarz, poznal mnie dzis jak przechodzilam przejsciem podziemnym na kaponierze, w dodatku przywital, wycalowal i grozil mojemu kumplowi ze juz mnie nie odda. sympatyczny chlopak xD
-------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
lilth :
przychodzi baba do lekarza ze studentem w dupie a lekarz sie pyta -skąd pani jest? - z dziekanatu... święta prawda ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Eva |
![]()
|
ten kawal ma juz wonsy i brode jak gandalf
-------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
E tam, mi się nawet udało wczoraj w dziekanacie załatwić wszystko co potrzeba, i nawet opierdzielu nie dostalam. Niesamowite wręcz. Zobaczymy, czy dziś też mi się poszczęści.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
macie w środe otwarty dziekanat?
fajnie wam. -------------------- ![]() ha! |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Teraz cały tydzień otwarty jest, nawet od 8.00 do 15.00. Normalnie w środy też zamknięty.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Lilith |
![]()
|
lo maaatko, jak mi sie chce spaaac.
mam stara klawiature, kurna i mi nie dzialaja polskie znaki - fcuk. -------------------- ![]() ha! |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja jem budyń, chociaż mi nie smutno
-------------------- |
hazel |
![]()
|
Z pamiętnika młodego OMC inżyniera:
21.00 Wybieram się ze znajomymi na jedno piwo do Locha 8.00 Tłumaczę kasownikowi w tramwaju numer 6, że już nigdy nie będę pić. I pamiętajcie dzieci, alkohol to zło. Zwłaszcza ruska wódka. btw, zna ktos jakies szybkie metody na wytrzeźwienie? Za 10 min powinnam byc w pracy teoretycznie, a mój kontakt z rzeczywistością ograniczył się do wyrżnięcia łbem o krawędź wanny. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
jeśli masz coś ważnego do zrobienia na następny dzień - nie pij.
zimny (zimny mówię) prysznic, alka seltzer (nie pamiętam jak to się pisze) i duża ilość płynów przez cały dzień. nie ma cudownego sposobu cioci stasi na kaca, trzeba swoje wycierpieć. -------------------- |
hazel |
![]()
|
Już po ptokach. Metody na kaca to ja znam, zresztą wystarczy mi jedno piwko i żyję. Albo dobra kawa (a w tych okolicznościach każda jest dobra). Chodziło mi o wytrzeźwienie dokladnie, ale na to nic lepiej nie pomaga niż parę godzin snu.
Odkryłam u siebie nową umiejętność - nawet po pijaku potrafię pisać bez błędów XD Szkoda tylko, że sensu to nie ma, podobnie jak moje wypowiedzi na żywo. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Lilith |
![]()
|
dobranoc.
-------------------- ![]() ha! |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
nuda, nic się nie dzieje, przerwa jakaś?
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Nie no, jak to nie? Spać idę.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
co tak wczesnie? noc jeszcze mloda
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Bo od siedzenia przed kompem bolą mnie plecy, a iść nie mam gdzie. :]
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
A ja miałam wczoraj mój pierwszy wf od ponad 1,5 roku i dziś umieram
![]() ![]() -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
BlackOmen |
![]()
|
Ja mam wygodne krzesło.
Na bóle mięśni dobry ketoprofen w żelu ;-) ostatnio nawet jakiś 'jad żmii' znalazłem tylko nie chce mi się teraz iść i patrzeć jak ta maść się zowie ale się zdziwiłem czytająć o jej subst. aktywną -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Moje bóle to po prostu zakwasy, które jutro (mam nadzieje) już nie będą mnie dręczyć. A na bóle Przemka najlepszy jest chyba ruch, a nie doraźne znieczulenie
![]() Ciekawe, że jad może być wykorzystywany jako lekarstwo. Jesteś pewien ? ![]() -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
BlackOmen |
![]()
|
Teraz ide spać w dzień umieszcze tutaj info ;d dobrej nocy
hazel |
![]()
|
Dawno nie wróciłam w weekend o tak kulturalnej porze.
Idę robic projekt. Dla odmiany. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Lilith |
![]()
|
musisz częściej z nami wychodzić
![]() -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 19:00 |