Najtłokers, 24:00 - 6:00 [wg GMT +01:00]
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Najtłokers, 24:00 - 6:00 [wg GMT +01:00]
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Hyh o kurde właśnie obczaiłem, że to już 3 rok (ponad) moczę dupę na tym forum
![]() -------------------- ![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja 5 albo 6 tydzień
nieźle jak na mnie -------------------- ![]() ha! |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
i Frodo znowu uratował świat...
-------------------- ![]() |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
No. Przynamniej jedna rzecz się dzisiaj bezapelacyjnie udała :>
-------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Nienawidze oglądać filmów z moją matką, jeśli w kluczowym momencie wykrzykuje: 'O matko, to oni ten pierścień mieli zniszczyć?!' -.-
-------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
melduję posłusznie iż właśnie żem z roboty wróciła
![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
co tak wcześnie?
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
O. Frodo świat ratował, a mnie TVN nie działa. Brzydko.
Cat - gdzie ty pracujesz? ![]() No tak, jak się o tej porze z robory wraca, to już nie ma sensu iść spać. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
w klubie, mały kolego. piwo nalewam dobrym ludziom xd
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
'a co to jest piwo?'
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
![]() ![]() Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 12.11.2006 01:49 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
o tej porze w weekend to sie powinno z imprezy wracać
![]() ja dziś wcześniej, ale akurat dlatego, że takoż zarabiam na życie i to niechlubnie w niedziele ![]() b-side club wymiata! nie ma lepszej knajpy w Krakowie! -------------------- ![]() ha! |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A ja tu siedzę sobie altruistycznie
![]() ![]() -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No to masz niewątpliwe szczęście w tej kwestii.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ano. Mam.
-------------------- |
hazel |
![]()
|
A ja nie
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Lilith |
![]()
|
ja też nie
takie te studia głupie takie -------------------- ![]() ha! |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pojawiam się i znikam.
[A jaka szkoła jest głupia, dziewczyno ![]() Ten post był edytowany przez vold: 16.11.2006 01:43 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Lilith |
![]()
|
moja jest fajna
jak nic nie trzeba, tylko by można ![]() a akurat teraz trzeba no i lipa -------------------- ![]() ha! |
Lilith |
![]()
|
łuuuuu
dobranoc -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nigdy. Naprawdę nigdy, ani raz, ani jeden jedyniusieńki nie uczyłem się dłużej niż do pierwszej.
|
Lilith |
![]()
|
masz na myśli pierwszą po południu? ;P
'a mama na dobranoc przychodzi przykryć mnie kołderką' ![]() -------------------- ![]() ha! |
hazel |
![]()
|
Ja się potrafię uczyć w dowolnych godzinach, ale największą wydolność intelektualną mam pomiędzy pólnocą a piątą nad ranem. W ogóle jestem typem nocnego marka - przed południem się ze mną nie dogadasz, chyba, że jest to sytuacja, ze jeszcze nie poszlam spać.
No. A ja własnie z imprezy wróciłam, miało być kulturalnie i kameralnie, ale spójrzmy prawdzie w oczy - jak się studiuje na polibudzie, to nie ma szans na kulturalne i kameralne imprezy. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 17:09 |