Najtłokers, 24:00 - 6:00 [wg GMT +01:00]
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Najtłokers, 24:00 - 6:00 [wg GMT +01:00]
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
mój rozkład dnia kiedy jest WOLNE OD SZKOŁY:
01:00 - 11:00 noc 11:01 - 14:00 rano 15 - 19 południe 19 - 21 po południu 21 - 00 wieczór QUOTE noc to pojęcie względne. Racja. Nie tylko przy strefach czasowych, ale i strefach snu i wypoczynku. Ten post był edytowany przez Zeti: 05.02.2008 11:51 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Eva @ 05.02.2008 10:43) Akurat Ty nie powinnaś mówić, kiedy jest dzień, a kiedy noc ;P -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
noc to pojecie bardzo wzgledne,od kiedy wpisujemy sie w najtłokersach dosłownie o każdej porze
![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na Alasce jest teraz noc. Czyli jakby nie było można pisać.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dobra, w opisie tematu uscislone wg ktorej strefy liczymy
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
czyli według swojego rytmu dnia nie można??
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
alez mozna, wlasnie to przeciez Child pisze
-_-" Wedlug mojego rytmu dnia to wlasnie mamy wczesny poranek. Wiec moze od razu darujmy sobie i zrobmy z tego tematu kolejne 'nabijanie postow' - wolna amerykanka o kazdej porze dnia. Ten post był edytowany przez Eva: 05.02.2008 18:25 -------------------- |
Child |
![]()
|
Ewuś, spokojnie
![]() QUOTE Wiec moze od razu darujmy sobie i zrobmy z tego tematu kolejne 'nabijanie postow' - wolna amerykanka o kazdej porze dnia. Wlasnie to robimy :P Estiej ma oczywiscie oczywistą dyspensę -------------------- |
Child |
![]()
|
gdansk zasypało sniegiem ;o
rano zamarzne w tym gajerku -------------------- |
Zwodnik |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 341 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
<wygląda za okno>
We Wrocławiu śniegu niet. Ale i tak pi...znaczy zimno jest. Jakieś -8 . Jak to dobrze, że nie muszę się z domu ruszać... -------------------- AMOR PATRIAE NOSTRA LEX...
|
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
południe pomorza też zasypało. i -4. i Słońce świeci O_o
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
a tam srajcie
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Niewinni Czarodzieje |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 08.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a sramy sramy
:* -------------------- Believe it or not, the bus can swim! Najka jest pijana w 3D. Eva ledwo przyjechała do stolicy, a już pewien koleś dostał od niej w ryj. Poznań miasto chamstwa i przemocy!!!! Avada - NIE WESZŁEŚ! -wszedłem! Ludwisarz to plądrownik. Po chuju Bambi i galopujące jeże. Katon edytuje sygnaturki, chociaż nie ma go na zlocie, czym ustanawia szokujący precedens. Acha, jest pan chujem, panie sędzio. Avady pies boi się Holokaustu. Lilith nie myje pach! no dobra, myje =* Avada robi burdel na głównym Hejzel nie ma w sygnaturce! Najka lubi pajdy z chlebem. Misiek to powodzianin. Mama Voldiusa baunsuje do muzyki Sigur Ros. Marcin to John mAkłowicz i pisze powieść o kedavach z wróżbą. Tymon wpierdala kubki! Katon ma dziure w nodze i nos mu odpada. Nataku spi z otwartymi oczami. Rysiek Kowal zawsze wie lepiej. Wo ist Wojtek? Martyna nawet nie jest zarejestrowana. Ahmed byl na Ricoloopie. Gruby balet. Potti doznala trwalego uszczerbku na sluchu. Hypacja gotuje obiady. A Vold przyjechał na Openera coś zjeść. A Dementi to przyczajony tygrys ukryty admin. em ma jajca jak Przem. Stary Tymona pisze wiersze na allegro. A Marcin podciera się telegazetom. A Avada śpi w berecie. PrzemekZ to Super Hiper Mega Furman TimmY się cofa przed autobusami. Hypacja zawsze przychodzi ostatnia matoos nie istnieje (i w tej sygnaturce tez go nie ma) a w ogóle to jest pławikonikiem i wsysa plankton! MisieK śpi na plaży i szyje dresy. Voldius w wieku 27 lat będzie milionerem. Postanowienie. TimmY'ego tata jest czarodziejem. A w dodatku Tymon twierdzi, że inteligentnym rymem do 'Tymon' jest 'bidon'. Kropka - Katona tata chodzi do żłobka. Ahmed - jego celem jest opanowanie wielbłądziego rynku na Middle Iście. Sihaja pracuje w TESCO! Przemek spieprza nad morze. Myśka to nigeryjski chłopiec. A Sumiko wszystko funduje. Nawet prąd, zią. No. I w dodatku tańczy na krześle. A Hagrid robi przewroty fotelowe. A Cat woli pić z tatą, a nie z nami. A Nataku woli bez lateksu. em chce być z małej litery. A Naika zawsze jedzie do domu zanim się impreza zacznie. A Rysiek Kowal jest sąsiadem Kasi Cicho-pek. I nawet Hakiel czasem zachodzi. ale to misiek śpi z otwartymi oczami jak gandalf i chrapie i sie wierci |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Cudnie, cudnie, cudnie. Zasoby endorfin weekendowych zaczyna mi wyczerpywać powoli, a jeszcze się weekend nie skończył. Praktycznie. Albo teoretycznie...
Mogłam nie naprawiać tego cada i udawać, że wcale nie widzę, że rysunki są złe, bo nie mogę ich otworzyć. Ach, ignorance is bliss. Z tego miejsca chciałabym pozdrowić moją kochaną koleżankę z pracy, Anię, i powiedzieć, że jak ją spotkam, to jej pierdolnę w ryj, aż jej kredki z plecaka powypadają. edit: idę spać. No, jeszcze sobie losta trzasnę. Ten post był edytowany przez hazel: 18.02.2008 05:30 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
buziaki dla wszystkich :*
![]() -------------------- ![]() ha! |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
buziaki dla Ciebie
![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
to jeszcze raz!
![]() -------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
? :F
-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
cześć również, cześć.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ide spac.
Wstalem dzis o 7 rano. Do 20 bylem na uczeni. Takie mam fajne poniedzialki. Wrocilem do domu, pozmywalem i usiadlem do kompa. I juz druga;/ A praca domowa z niemieckiego na ferie wciaz nie zrobiona.. Nienawidze niemieckiego. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Lilith |
![]()
|
a ja namalowałam właśnie 'Przestrzeń Pomiędzy' i też idę spać.
-------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
pomiedzy czym?
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
a i tu pies pogrzebany
wysil swą wyobraźnię ;] -------------------- ![]() ha! |
Ludwisarz |
![]()
|
Przestrzen pomiedzy psem a pogrzebem jest.... OOOOGROMNA, cytujac i parafrazujac jednoczesnie Tymka Voldiusa.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 14:44 |