Modlitwa
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Modlitwa
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Modlitwa
I tylko ziść mi, Boże obojętność jak suchy chleb A przejdę przez życie spokojnie, nie raniąc nikogo Będę dobra, mądra i pokorna, ześlij mi tylko, Panie, nieczułość i chłodne patrzenie i serca zamykanie na komendę. Skrzydła mi już niepotrzebne, zbyt ostre mają krawędzie, strącają z nieba chmury, a chmury deszczem sypią smutek na ludzkie głowy. I tylko spraw mi, Boże ciszę Ten post był edytowany przez Sihaja: 11.10.2006 20:01 -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Bardzo boli. Taki wiersz. Mam nadzieję, że to tylko wiersz. Twoja poezja zawsze mnie fascynuje, ale raczej z pewnej oddali. Jak jakieś misterne dzieło sztuki, którego się przecież nie dotyka, tylko się go podziwia z pewnej odległości. Z tym wierszem jest inaczej.
Ten post był edytowany przez Katon: 11.10.2006 19:57 |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Czasem tylko wiersz, czasem dużo więcej.
-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
czyżby znów
jesienna zaduma? ładnie, spokojnie, ciepło tylko ostre skrzydła mnie drażnią, bo motyw aniołów troche mi się przejadł ale to nic. -------------------- |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Piękne. W każdym calu. Cóż napisać? Gdybym się modlił, to chyba właśnie w taki sposób. Taka osobista modlitwa chyba ma większe znaczenie niż wyklepany paciorek. Taka moja mała opinia.
-------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Jesienna zaduma to nic zlego. Akurat jest to moj ulubiony, ostatnio zbyt czesty stan... A wiersz jest jak zwykle cudowny. Trafny, niebanalny... Taki Sihajowy w kazdym calu.
|
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Taki osobisty... Bardzo osobisty i piekny...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Loca |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 11.10.2006 Skąd: Katowice Płeć: Kobieta ![]() |
I tylko spraw mi, Boże
bym potrafiła pisać tak piękne wiersze. Wspaniale. Cudownie. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ech... Bywają dni, kiedy taka modlitwa wydaje się najwłaściwsza...
Smutne. Smutne, ale prawdziwe. Wiersz o prozie życia, niestety. Nie poruszył mnie, ale to raczej wina mojego obecnego nastroju. Przeczytam go znów za jakiś czas i zobaczę, czy zmienię zdanie. Ale trafił do mnie. Będe o nim pamiętał. A to chyba ważne. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 05:42 |