wolalbym jednak uslyszec
tampony w akcji. chcemy muzyke!
bedzie
jak mnie youtube zechce
Cocotampons. Nazwa jest kwintesencją tego, co dobre w muzyce ;] Czepiajcie się czego chcecie, ale dzięki tej kontrowersyjnej nazwie droga na szczyty stoi przed nimi otworem.
Czekamy na demo.
no to muzyka
brak synchronizacji dzwieku z wizją, ale to już nie moja wina
http://www.youtube.com/watch?v=3lzARK32sKU
I like it.
Zapowiada się świetnie. Jestem pod wrażeniem.
Nagrajcie coś nareszcie w studiu!
Spodziewałem się, że jakość będzie gorsza, więc jestem pozytywnie zaskoczony. I nawet mnie słychać. To się rzadko zdarza, więc jestem wręcz zachwycony - gdybym zwracał uwagę, że to nagrywane jest to bym się nieco bardziej przyłożył, no ale generalnie słychać o co chodzi w piosence (a chodzi o to, żeby była jazda i do przodu) i można się podjarać, że jest się na YouTubie. Dzięki Ewa =)
na żywo brzmicie znacznie lepiej i słychac rozne smaczki, ktorych tu nie ma na tym nagraniu
powrzucam pozniej reszte, teraz pomykam do szkoły
(jestescie jeszcze na myspace)
Fajne, tylko rzeczywiście trochę trzeba by podkręcic jakość nagrania

Katonie, daj mi autograf zawczasu. I od kolegów też przyślij =)
Ja mogę być Waszym Tour Managerem, albo chociaż pozwólcie mi parzyć kawę w Waszym prywatnym studio. Tak właściwie, to gotów jestem przyjąć każdą posadę, bylebym tylko był blisko jak będziecie się podpisywać na falujących biustach szalejących fanek ;]
no niestety Ahmed, ta posada jest juz zajeta
ale mozesz parzyc kawe
ujdzie w tlumie. ale perka za bardzo bije po uszach i zabija gitare. moze kwestia jakosci nagrania. wokal chwilami mi sie podoba, chwilami nie. to 1,2,3,4 irytujące i krzyki do poprawy:P solówka w miare udana:P
no! całkiem fajne musze powiedziec. aczkolwiek faktycznie "uan tu fri for" jest zbedne. i tak jak normalnie uwielbiam Mateuszowy głos to tutaj sredniawo
Ludwisarz
23.11.2006 17:32
Cóż.
Nazwa nie jest do dupy..
Do czegoś innego bym raczej powiedział..

A dziś dostane na DVD zapis wyjazdu do Krakowa, wiec jak tylko dorwe jakis komputer z napedem DVD i programem do obrobki wideo - na youtube.com laduje Szerszeń Song
szerszeń song szerszeń songiem, dawaj całe wideło ju bastard!
Ludwisarz
23.11.2006 21:04
Kutfa jego mac. Koles co mial mi zgrac material dupek, robi wkrety, ze ma wirusa i dlatego nie zgral calosci, dlatego mam tylko Szał Pał narazie. Wezme w piatek kasety do brata i u niego zgram. Ten za tydzien.
QUOTE(MisieK @ 23.11.2006 16:49)
ujdzie w tlumie. ale perka za bardzo bije po uszach i zabija gitare. moze kwestia jakosci nagrania. wokal chwilami mi sie podoba, chwilami nie. to 1,2,3,4 irytujące i krzyki do poprawy:P solówka w miare udana:P
zgadzam się, aczkolwiek mi się podoba.
QUOTE(Flamme @ 26.11.2006 18:50)
zgadzam się, aczkolwiek mi się podoba.

a który?
właśnie usiłuję sobie przypomnieć
zawsze chciałam mieć
może chodzi o Ciebie?
Nie tak się umawialiśmy =P
fakt, zapomniałam, żeś umowe cywilno-prawną zawarł
no to nie wiem kto jest moim bratem
Ela ma mnóstwo nieznanych braci... Może Ty też =>
nie
raczej nie
daleko mi do Eli i jej nieznanych braci
ale Ty jesteś jej synem
ja w przeciwieństwie do niektórych nie w chodzę w rodzinne związki
Dobra - wygrałaś ten festiwal złośliwości, który zacząłem =>
Nie te lata, nie te nerwy... Poza tym jestem przytłoczony potęgą filmu "Borat..." =D
nie, nie, nie. po pierwsze wokal mi niknie(znowu wina nagrania:P) po drugie za bardzo mi zalatuje RHCP:P ten glos damski z rozmow to ty?:}
a nagracie tę sliczną piosnkę,
w której Mateusz śpiewa swym aksamitnym,
bezwódczanym głosikiem
'i hate you, i hate you, i love you, i hate you'
?
a mi wlasnie przez te podobienstwo do RHCP sie podoba:D
tak, to mój jakże dźwięczny głos tam słychać ;]
a piosenka, o której pisze Mellisa jest nagrana ;]
może uda mi się ją wrzucić aczkolwiek nie obiecuję, bo to kamerą było kręcone i jest gigantyczne... poza tym w trakcie słychac niejakiego Draża, co nieco zakłóca odbiór
ahaha najlepszy glos w calym utworze XD
Zaraz po tej próbie Tamer zawetował tą piosenkę. Że zbyt stagnacyjna. Fakt, skomponowaliśmy ją jeszcze w tomkowych czasach, ale jakoś zbytnio stagnacyjna to ona nie jest. No ale trudno. Veto to veto. Liberum veto.
House of jealous lovers =D
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę