Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Lsm ;p
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2
Potti
ej też dostaliście (do tych co się ze mną bawili w czarodziei w Gniewie) takie fajne listy z niejakiego Centrum Promocji Edukacji i kalendarzyki na których jest napisane ''Zostań czarodziejem...''? wink2.gif mało nie umarłam ze śmiechu we własnym przedpokoju jak tą kopertę zobaczyłam.
Child
gniew? to ta wioska z zamkiem po drugiej stronie wisly? XD
Potti
no w tym zamku mieszkaliśmy XD
Cat
nic nie dostalam =(
Hagrid
Jeszcze na emeryturze będziecie takie ulotki dostawać;d
Potti
może pan Ireneusz Wojaczek tak mnie wyjątkowo polubił, bo po tym co kiedyś napisałam zapamiętał mnie na całe życie XD btw, mieli coprawda przechowywać dane przez 2 lata, ale dziwne, że to pierwszy raz właśnie od 2óch lat kiedy cokolwiek mi przysłali...
vold
Hihi, tez dostalem ! czarodziej.gif
Uf, dobrze ze znajomi nie widzieli.
Katon
Łehehehehehe. Będzie was to prześladować na wieki wieków =D
Cat
ehe, ja też dostałam.
kartki dla rodziców i w ogóle.
brzmi to nieźle wszystko, ale chyba nie dla kogoś kto był opiekunem xd
Katon
'Czy chce Pani/Pan, by wasze dziecko zostało najprawdziwszym czarodziejem? Nic prostszego!'
Quizer
Ja nie dostalem tongue.gif tongue.gif Pewno PP zgubila w ramach strajku ;]
Potti
Voldius-> właśnie mnie to prawie spotkało- było robienie głupiej miny i wpychanie nogą koperty pod łóżko. na szczęście kolega nie był zbyt dociekliwy, bo byłoby po koledze XD
vold
Ze mnie smialiby sie do konca zycia [jakby juz tego nie robili, phi wink2.gif].
Syriusz_Black
LSM to Lubelska Spółdzielnia Mieszkaniowa. Co ten powalony kolo z administracji od was chciał wink2.gif ?
dementorek
dajcie skan wink2.gif
Quizer
No wiki jednoznacznie LSM interpretuje http://pl.wikipedia.org/wiki/LSM
vold
No bylismy na koloniach Spoldzieni Mieszkaniowej, moj tato pokazywal m.in. jak sie zamiata i takie tam.
Syriusz_Black
biggrin.gif No widzicie tongue.gif
Neonai
QUOTE(vold @ 06.12.2006 18:44)
No bylismy na koloniach Spoldzieni Mieszkaniowej, moj tato pokazywal m.in. jak sie zamiata i takie tam.
*

XDDD
vold
Dzisiaj mnie przeszla przerazajaca mysl. Ze jak bedziemy juz dorosli-i-powazni, bedziemy pelnic funkcje publiczne itd., to ze ktos powylapuje jakies zdjecia jak poprzebierani za harrych potterow latalismy po jakims zamku albo po centrum Poznania. Boże ratuj.
Rysiek_Kowal
to jeszcze nic
zobaczycie co dementi zrobi z calym archiwum tego forum, z kompromitujacymi wypowiedziami o bananach i pindolach tongue.gif
Katon
Mi to od kilku lat spędza sen z powiek.
MisieK
Spisze, wyda i caly dochod przekaże dla fundacji na rzecz dzieci pokrzywdzonych przez internet tongue.gif

o kurew. z kim ja mieszkam. leci yesterday a moj wspollokator 'ty, a kto to tak jęczy?' ;|
Myśka
QUOTE(vold @ 10.12.2006 13:32)
Dzisiaj mnie przeszla przerazajaca mysl. Ze jak bedziemy juz dorosli-i-powazni, bedziemy pelnic funkcje publiczne itd., to ze ktos powylapuje jakies zdjecia jak poprzebierani za harrych potterow latalismy po jakims zamku albo po centrum Poznania. Boże ratuj.
*

nonono
niektorzy juz terroryzuja innych [jak bedziesz spal dosypie ci cynamonu do kawy]
vold
QUOTE(Myśka @ 10.12.2006 15:41)
QUOTE(vold @ 10.12.2006 13:32)
*

nonono
niektorzy juz terroryzuja innych [jak bedziesz spal dosypie ci cynamonu do kawy]
*

Huhu, zapros Anię na forum, AnMagiczna niech nick ma, fajosko będzie wink2.gif
Child
user posted image
Potti
mam nadzieję, że nikt nigdy nie rozpozna mnie jako tej, która nie dość, że z harry potterami, to kąpała się w fontannie na poznańskim rynku =P

(usunę to potem)
dementorek
QUOTE(Child @ 10.12.2006 16:04)
user posted image
*

QUOTE(Katon @ 10.12.2006 13:54)
Mi to od kilku lat spędza sen z powiek.
*

dementi.gif
MisieK
STAŁA CZUJNOŚĆ

ot// child ja ci zazdrosze zielnej 15
Child
a czymze ta zielna jest? ;p
Neonai
zaproszo nas do tefauenu na wywiad jako "Sam Wiesz Jakich Magicznych". aaaa albo bedziemy w Gradobiciu! XD
Cat
misiek sądzę może super zrobić numer z mikrofonem
Katon
A na pierwszych stronach gazet będzie:

Ujawniamy nieformalną grupę Magicznych!!!

Wiadomo już, że udzielał się w nich premier, minister spraw wewnętrznych, dwóch sędziów TK, marszłek Senatu, wokalista The Cocotampons, znany aktor, szefowa Małopolskiej Izby Architektów i żul mieszkający na dworcu w Gdańsku. Jak działają? Jakie mają cele? Czy prezydent też jest magiczny? Prokurator Generalny wszczął śledztwo...
Ahmed
żul mieszkający na dworcu w Gdańsku

czemu jednoznacznie kojarzy mi się to z pewną forumową postacią?
Cat
a wokalista cocotampons już nie
Ahmed
phi, wokalista Cocotampons?
To płotka.
Gorzej jak napiszą Mateusz To Katon!
Rysiek_Kowal
mnie bardziej ciekawi kto to premier, minister spraw wewnetrzych(czy to nie jest jakas analogia z cieciem spoldzielnianym.. ?) i marszalek stanu.. bo sedziow trybunalu to chyba utrafilem tongue.gif
Neonai
mnie oczywiscie nie wymienil
Potti
dobrze, że póki co przynajmniej dla niektórych jestem anonimowa. a pozatym pewnie już dawno będę w Brazylii ;p
Cat
ja też się do żadnej postaci nie poczuwam xd
vold
sendzia!

No normalnie, trzeba będzie kiedys no napasc dementiego i mu wszystkie backupy pozabijac, hadzia.
MisieK
a czymze ta zielna jest? ;p

Mix ignorancie!
Child
aaa... sorry WinoTu. ale ja ulic w swoim miescie nie znam =p
dementorek
QUOTE(vold @ 10.12.2006 22:49)
No normalnie, trzeba będzie kiedys no napasc dementiego i mu wszystkie backupy pozabijac, hadzia.
*

calkiem doslownie po moim trupie smile.gif
Cat
nie ma rzeczy niezałatwialnych
dementorek
aha, ludzie zawsze maja ladne przywitania w kaedwen. czerwony dywan.. wlasnej krwi..
Cat
cóż, ile razy się nie zapuszczałam w to zadupie jakoś żaden długouchy nie podskakiwał. pewnie zbierali szyszki, albo robili inną bardzo ważną rzecz.
dementorek
nie kazdy zasluguje na ladne powitanie.
Cat
o ja niegodna. chyba się sama zabiję z żalu wielkiego.
dementorek
a jednak dh'oine maja przeblyski madrosci smile.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.