ej też dostaliście (do tych co się ze mną bawili w czarodziei w Gniewie) takie fajne listy z niejakiego Centrum Promocji Edukacji i kalendarzyki na których jest napisane ''Zostań czarodziejem...''?

mało nie umarłam ze śmiechu we własnym przedpokoju jak tą kopertę zobaczyłam.
gniew? to ta wioska z zamkiem po drugiej stronie wisly? XD
no w tym zamku mieszkaliśmy XD
Jeszcze na emeryturze będziecie takie ulotki dostawać;d
może pan Ireneusz Wojaczek tak mnie wyjątkowo polubił, bo po tym co kiedyś napisałam zapamiętał mnie na całe życie XD btw, mieli coprawda przechowywać dane przez 2 lata, ale dziwne, że to pierwszy raz właśnie od 2óch lat kiedy cokolwiek mi przysłali...
Hihi, tez dostalem !

Uf, dobrze ze znajomi nie widzieli.
Łehehehehehe. Będzie was to prześladować na wieki wieków =D
ehe, ja też dostałam.
kartki dla rodziców i w ogóle.
brzmi to nieźle wszystko, ale chyba nie dla kogoś kto był opiekunem xd
'Czy chce Pani/Pan, by wasze dziecko zostało najprawdziwszym czarodziejem? Nic prostszego!'
Ja nie dostalem

Pewno PP zgubila w ramach strajku ;]
Voldius-> właśnie mnie to prawie spotkało- było robienie głupiej miny i wpychanie nogą koperty pod łóżko. na szczęście kolega nie był zbyt dociekliwy, bo byłoby po koledze XD
Ze mnie smialiby sie do konca zycia [jakby juz tego nie robili, phi

].
Syriusz_Black
06.12.2006 08:47
LSM to Lubelska Spółdzielnia Mieszkaniowa. Co ten powalony kolo z administracji od was chciał

?
dementorek
06.12.2006 13:29
dajcie skan
No wiki jednoznacznie LSM interpretuje
http://pl.wikipedia.org/wiki/LSM
No bylismy na koloniach Spoldzieni Mieszkaniowej, moj tato pokazywal m.in. jak sie zamiata i takie tam.
Syriusz_Black
09.12.2006 10:26

No widzicie
QUOTE(vold @ 06.12.2006 18:44)
No bylismy na koloniach Spoldzieni Mieszkaniowej, moj tato pokazywal m.in. jak sie zamiata i takie tam.
XDDD
Dzisiaj mnie przeszla przerazajaca mysl. Ze jak bedziemy juz dorosli-i-powazni, bedziemy pelnic funkcje publiczne itd., to ze ktos powylapuje jakies zdjecia jak poprzebierani za harrych potterow latalismy po jakims zamku albo po centrum Poznania. Boże ratuj.
Rysiek_Kowal
10.12.2006 14:53
to jeszcze nic
zobaczycie co dementi zrobi z calym archiwum tego forum, z kompromitujacymi wypowiedziami o bananach i pindolach
Mi to od kilku lat spędza sen z powiek.
Spisze, wyda i caly dochod przekaże dla fundacji na rzecz dzieci pokrzywdzonych przez internet

o kurew. z kim ja mieszkam. leci yesterday a moj wspollokator 'ty, a kto to tak jęczy?' ;|
QUOTE(vold @ 10.12.2006 13:32)
Dzisiaj mnie przeszla przerazajaca mysl. Ze jak bedziemy juz dorosli-i-powazni, bedziemy pelnic funkcje publiczne itd., to ze ktos powylapuje jakies zdjecia jak poprzebierani za harrych potterow latalismy po jakims zamku albo po centrum Poznania. Boże ratuj.
nonono
niektorzy juz terroryzuja innych [jak bedziesz spal dosypie ci cynamonu do kawy]
QUOTE(Myśka @ 10.12.2006 15:41)
QUOTE(vold @ 10.12.2006 13:32)
nonono
niektorzy juz terroryzuja innych [jak bedziesz spal dosypie ci cynamonu do kawy]
Huhu, zapros Anię na forum, AnMagiczna niech nick ma, fajosko będzie
mam nadzieję, że nikt nigdy nie rozpozna mnie jako tej, która nie dość, że z harry potterami, to kąpała się w fontannie na poznańskim rynku =P
(usunę to potem)
dementorek
10.12.2006 18:34
QUOTE(Child @ 10.12.2006 16:04)

QUOTE(Katon @ 10.12.2006 13:54)
Mi to od kilku lat spędza sen z powiek.
STAŁA CZUJNOŚĆ
ot// child ja ci zazdrosze zielnej 15
a czymze ta zielna jest? ;p
zaproszo nas do tefauenu na wywiad jako "Sam Wiesz Jakich Magicznych". aaaa albo bedziemy w Gradobiciu! XD
misiek sądzę może super zrobić numer z mikrofonem
A na pierwszych stronach gazet będzie:
Ujawniamy nieformalną grupę Magicznych!!!
Wiadomo już, że udzielał się w nich premier, minister spraw wewnętrznych, dwóch sędziów TK, marszłek Senatu, wokalista The Cocotampons, znany aktor, szefowa Małopolskiej Izby Architektów i żul mieszkający na dworcu w Gdańsku. Jak działają? Jakie mają cele? Czy prezydent też jest magiczny? Prokurator Generalny wszczął śledztwo...
żul mieszkający na dworcu w Gdańsku
czemu jednoznacznie kojarzy mi się to z pewną forumową postacią?
a wokalista cocotampons już nie
phi, wokalista Cocotampons?
To płotka.
Gorzej jak napiszą Mateusz To Katon!
Rysiek_Kowal
10.12.2006 22:36
mnie bardziej ciekawi kto to premier, minister spraw wewnetrzych(czy to nie jest jakas analogia z cieciem spoldzielnianym.. ?) i marszalek stanu.. bo sedziow trybunalu to chyba utrafilem
mnie oczywiscie nie wymienil
dobrze, że póki co przynajmniej dla niektórych jestem anonimowa. a pozatym pewnie już dawno będę w Brazylii ;p
ja też się do żadnej postaci nie poczuwam xd
sendzia!
No normalnie, trzeba będzie kiedys no napasc dementiego i mu wszystkie backupy pozabijac, hadzia.
a czymze ta zielna jest? ;p
Mix ignorancie!
aaa... sorry WinoTu. ale ja ulic w swoim miescie nie znam =p
dementorek
11.12.2006 17:06
QUOTE(vold @ 10.12.2006 22:49)
No normalnie, trzeba będzie kiedys no napasc dementiego i mu wszystkie backupy pozabijac, hadzia.
calkiem doslownie po moim trupie
nie ma rzeczy niezałatwialnych
dementorek
12.12.2006 10:26
aha, ludzie zawsze maja ladne przywitania w kaedwen. czerwony dywan.. wlasnej krwi..
cóż, ile razy się nie zapuszczałam w to zadupie jakoś żaden długouchy nie podskakiwał. pewnie zbierali szyszki, albo robili inną bardzo ważną rzecz.
dementorek
12.12.2006 11:14
nie kazdy zasluguje na ladne powitanie.
o ja niegodna. chyba się sama zabiję z żalu wielkiego.
dementorek
12.12.2006 11:28
a jednak dh'oine maja przeblyski madrosci
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę