Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Głośnodystansowiec
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Poezja
barfso
Wiersz napisany pod wpływem, właściwie, nie wiem, czego. Wiem, że bardzo zależy mi na jego ocenie. Dyskretna aluzja. wink2.gif

Nienawidzę białych sukien,
Bo kojarzą mi się z deszczem,
Bo jak spadnie, to pobrudzi.
Potem prać to - czego jeszcze?

Idę szybko, toć nie szeptem!
Szeptem można tylko wracać.
A ja biegam całkiem głośno.
Ale wrzaskiem się przewracam.

I nie deszczem, a chodnikiem.
Cała suknia upieprzona.
Że to niby ja chlapałem...
Taka wdzięczność? Taka żona?
MaryStebbins
Żona w sukni.

Dla mnie świetny.
Jak tak teraz na to patrzę, to bardziej chyba mi się jednak podoba trzecia, bo w drugiej powala tylko szept, a trzecia rysuje historię.

Mężczyzna, est-jeju.Mój notabene(kuuurcze, ale to jest fajnie powiedzieć w obliczu Takiego wiersza tongue.gif )

Albinka

Hym... wiersz może być , ale ta zona tu nie pasuje!1
WildThing
Jak go przeczytałem, szczęka mi opadła na biurko i leży cały czas. On mi się po prostu strasznie, ale to strasznie podoba. I nie obchodzi mnie, co o nim myślicie. Ja po prostu nie wiem, dlaczego to nie ja jestem autorem tego wiersza. WIELKI szacunek. Trafiłeś w mój (wypaczony) gust. I nie będę wyodrębniał żadnej zwrotki. To jest świetne w całości.
Pozdrawiam!
Lilith
aaa
jakie fajne
super
żona, wszystko jest na miejscu, pasuje
czego sie czepiacie?wink2.gif
moje ulubione od teraz
Katon
Dobre. Słowo upieprzona jest jakimś słabym, kulawym słowem, nie wiem, nie podoba mi się tutaj. Ale ogólnie bardzo dobry wiersz.
Thyme Lady
Ten znowu świetny. Jeśli o ciebie chodzi, najlepiej mi przypadł do gustu. Na uczone analizy mnie nie stać. Zwyczajnie- emanuje lekkością. Tylko szkoda mi dziewczyny- mężczyźni są tacy... rozbrajający.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.