PrZeMeK Z.
23.01.2007 22:30
Nie widziałem żadnego Starego Miasta nocą. Nie mam nawet żadnego w pobliżu. Ale nie przeszkodziło mi to w napisaniu wiersza. Ot, taki malutki.
[...]
ładne, miłe, przyjemne, ciepłe
pomimo tych kałuż i mokrego wszystkiego
i koniec super
w ogóle fajnie piszesz tutaj
jakbyś opisywał obraz
czuje się go
no
a za oknem śnieg ;]
Świetnie piszesz. Bardzo się rozwinąłeś. Jest dyskretniej. Ciągle pielęgnujesz swoje 'retro', ale tym razem w tej uwadze nie ma już cienia zarzutu. Gdzieś tam nawet ulotne skojarzenie z Gałczyńskim... Duży komplement to był, ale tym razem naprawdę Ci się udało.
Mnie też się bardzo podoba. Jak zauważył Katon, jest dyskretnie, subtelnie. I ma klimat. Bardzo fajny klimat.
A poza tym widzę tu podobieństwo do mich dwóch wierszy ale nie będę ich stawiał przy tym.
Uścisk prezesa!
LilienSnape
05.02.2007 15:29
tak . klimat taki ciepły . no mi sie bardzo podoba . przyjemnie się czyta . oo tak ! brawo brawo xD
Przypomniały mi się stare dobre czasy podręczników szkolnych i wierszy w nich...
Ech. Wiersz mi się podoba. Ma swój klimat, konsekwentnie malujesz obraz i przedstawiasz wszystko. No i puenta - brawo, brawissimo. No, no. Miły zaskok.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę