Tak. Progmetal. Najkrótszy kawałek 16:41.
12 maja w sobotę o 20 koncert White Rabbit's Trip w Krakowie.
kto żyw niech przybywa ;]
a gdzież jeśli nie w b-side clubie, mam racje.
Żałujta ludzie, że was nie było. Wrzucę dziś zdjęcia
tam dada dej
kolejne koncert nadchodzą, więc jeżeli ktoś zamierza byc w Krakowie, albo w Cieszynie w najblizszym czasie, to przybywajcie.
a ja mam kolegę w jastrzębiu-zdroju i go wysłałam na te cieszynalia, powiedziałam że white rabbit's trip to zajebisty zespół i wogóle, że znam wokaliste i niech do niego podejdzie i powie że zna najke.
jest już teledysk;]
własnie go ogladam nagminnie i nie moge przestac.
wy zobaczycie w onecie

hyhyhy
my tez chcemyyy
mi na onecie nigdy nie odpala:( albo przerywa co chwila
Bardzo proszę. To nie wybory parlamentarne. Tu naprawdę każdy głos się liczy. Pierwszy raz mamy szanse. Realną. Nawet prawdopodobną. Prosimy o wsparcie. Jeśli nie na mnie, to głosujcie chociaż na Lilith - najseksowniej nieumiejącą grać kobietę z gitarą w historii.
PrZeMeK Z.
06.06.2007 16:09
Świetny jest ten kawałek. Naprawdę świetny. Gratuluję.
Teledysk też całkiem fajny, a pod koniec - wręcz genialny.

Oczywiście zagłosowałem.
Avadakedaver
06.06.2007 16:10
ja tej ale faaaaaajne, ażem locha zobaczył chociaż to chyba mało prawdopodobne ;]
ale świetne tje wszystko, lepsze od kil jorprajd.
Ludwisarz
06.06.2007 16:30
Straszliwie Was skrzywidzili tak slaba jakoscia teledysku na Onecie.
Ja bym proponowal zamiescic linka do youtube'a w komentarzach.
P.s Bede klikal. Juz kliknalem. I wysle znajomym, zeby klikneli. A do kiedy klikamy? I czy mamy tu kogos z neostrada kto bedzie klikal co 30 sekund?:>
a najlepiej jeszcze niech każdy wejdzie na teledyski innych zespolow i da po jednej gwiazdce!=D
to nic nie da. głosować mozna na teledysk oddając na niego punkt w konkursie poprostu. gwiazdki to ogolnoonetowy system jakiś.
Ludwisarz
06.06.2007 17:42
lol
juz trzeba było tnija wykozystać
Avadakedaver
06.06.2007 22:54
ale czaaaaaaaad szkoda że dziołcha akordów lewą łapką nie zmieniała, ale jest gites.
kurde serio.
chcecie powiedziec ze jak jakis lamus ma neostrade to moze sie odlaczyc od sieci i połączyć ponownie w celu kolejnego zagłosowania?
chyba mam godzinkę :>
eh. neostrada ma zmienne ip.
a 'dziołcha' to Lilith;p
Avadakedaver
06.06.2007 23:03
takoż żem podejrzewał. fajnie się zaprezontała(ś).
Ha, ja nie tylko po znajomych rozeslalam, ale rozpoczelam kampanie miedzynarodowa! ;d <kanal na ircu ;p> No i macie glos od Norwega, Niemca i Jamajczyka :d
no bo ta gitara wisiała mi na kolanach i cięzka była;]
ej, a wy wiecie, ze trzeba głosować codziennie?
tak tylko pytam...
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę