Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Ogłoszenie
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2
Katon
14go kwietnia b.r. w klubie B-side w Krakowie odbędzie się pierwszy koncert mojej nowej kapeli (jak narazie nazwy brak) połączony z urodzinami moimi i basisty. Impreza otwarta. Zapraszam!
MisieK
ja wam moge zalatwic koncert w infinium w trojmieście tongue.gif do krakowa nie bede sie teleportowal przez pol polski tongue.gif
Child
pol Polski? kurnia Krakow nam przesuneli na polnoc xD
Sumiko
o kurcze. ja to przemyśle.

a tak z ciekawości co się stało z twoim starym zespołem?
Rysiek_Kowal
Ja się nie wybieram. Przeczytam recenzje albo posłucham bootlegu. Może nastepnym razem pójdę.
Katon
Nie będzie bootlegu. Recenzji też nie. Liczyłem na Twoją, ale cóż - chyba już Porcys będzie szybszy =D

Stary się posypał z przyczyn towarzysko-muzycznych. Natomiast w nowym jest mój stray gitarzysta. Sekcja jest nowa.
Rysiek_Kowal
Nawet na youtubie nie bedzie filmiku zadnego? To słabiutko wink2.gif A macie majspejs? I czy dużo macie materiału już nowego?

Nie napisze recenzji bo jam dziennikarz radiowy ale moge wysłać mojego człowieka prasowego, nadwornego recenzenta - Ahmeda. wink2.gif
Lilith
moze bedzie filmik na jutubie, kto wie...;>
Katon
Narazie 4 numery. Fabrykują się nowe, w tempie dośc szybkim. Do studia nagrywać demko wchodzimy zaraz po koncercie. I rzeczy z tego demka damy na majspejsa. Narazie nie zakładamy, bo nie ma tam co dać.
Rysiek_Kowal
No to bajer. Plany marketingowe aż do wrzesnia wink2.gif Czekamy czekamy!
Eva
Ej sluchaj a po 21 maja beda jeszcze jakies szalowe koncerty? Bo podejrzewam ze 14 kwietnia to ja bede popijac syrop na kaszel i dziobac do matury xP
Katon
Myślę, że jak ruszy to ruszy. Przynajmniej takie mamy plany.
Child
ogolnopolska trasa! tlumy grupis [głownie meskich]! alkoholowe ekscesy! wciaganie proszku do pieczenia przez banknoty stulirowe [skąd one?!]! i modest mouse na saporcie!

xD
Katon
... się rozmarzyłem...
Rysiek_Kowal
Nie ma to jak metalowa wizja gitarowo-popowych koncertów.. laugh.gif
Katon
Hehe. Ale my wciągamy cukier puder. I tylko przez słowackie korony.
Neonai
ja bardzo chętnie, tylko czemu to Kraków...
Child
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 11.03.2007 23:29)
Nie ma to jak metalowa wizja gitarowo-popowych koncertów..  :lol:
*

'bo na scene to sie pcha, zeby d*py wyrywac' [czy jakos tak. cytat z pamieci i niewyraznie to uslyszalem ;)]
Avadakedaver
kurde kurde kurde kurde
kiedy ja tam będę? na pewno coś koło tego.jaki to dzień tygodnia?

sobota. fak. katonie nie zapomnij co mi obiecałeś kilka dni później wink2.gif
hazel
Avada, tyś to serio mówił?? Jizz...
Lilith
strach się bać, Avada naciera na Kraków ;]
hazel
Ja tam się boję...
Ludwisarz
QUOTE(Katon @ 11.03.2007 23:42)
Nie będzie bootlegu. Recenzji też nie. Liczyłem na Twoją, ale cóż - chyba już Porcys będzie szybszy =D

Stary się posypał z przyczyn towarzysko-muzycznych. Natomiast w nowym jest mój stray gitarzysta. Sekcja jest nowa.
*

Rzeczywiscie PORCYS jest szybki, bo chcialem napisac, ze na koncert nie przyjade, ale przeczytam na drugi dzien na Porcys smile.gif
em
ech. a ja akurat w wawie wtedy (kokretniej w konstancinie). a naprawdę miałam zamiar przyjść.
Eva
Ej zagwarantujcie mi tani nocleg i pizze-mamy-katona a przyjezdzam ;d
Ahmed
wszystko zalezy od tego czy egzamin z rachunkowosci będę miał 2ego czy 16ego kwietnia. załatwisz nocleg, to pewnie wpadnę. dzięki za zaproszenie. będę grzeczny.
Lilith
mamy znajomych kilku pracujacych w hostelach, może coś da się załatwić...?
Katon
Da się, da.
Sumiko
ejże Ahmed jak będziesz jechał to się chyba podłącze oka?
Katon
Przyjedzcie koniecznie. Fajna biba będzie =)
Sumiko
no wyobrażam sobie.
Katon
Nocleg u siebie bym wam zaproponował, ale obawiam się, że sam nie będę wtedy spał u siebie =) Spróbuję załatwić tanio spanie w hostelu i to powinno się nawet udać. Warunków superkomfortowych raczej nie będzie, ale spania pewnie będzie w sumie 3 godziny, więc wiecie...
MisieK
Ja bym nawet mógł nie spać. ostatnio mi się nie zdarza. ino bilet 40 dychy w jedną stronę + prowiant (wink2.gif ) nie wiem, nie wiem...
Ahmed
QUOTE(Sumiko @ 13.03.2007 11:10)
ejże Ahmed jak będziesz jechał to się chyba podłącze oka?
*

innego rozwiązania sobie nawet nie wyobrażam.
Katon
Przypominam się. Głównie Ahmedowi i Sumiko. No.
Lilith
user posted image
MisieK
hit bit rip
Lilith
tu grają
vold
Hyhy, poinforumuje kuzynkę i kuzyna, żeby mogli przyjść!
Avadakedaver
ale macie fajny plakat.
Ludwisarz
QUOTE(Lilith @ 10.04.2007 19:16)
user posted image
*

ja przepraszam katon, ale ty wyjatkowo niefortunnie na tym zdjeciu..

Długa szyja zlewa się z głową (i jeszcze ten lekko zaznaczony podbrodek) i przypomina mi to coś. No rozmyc i z daleka spojrzec i tylko jedno.
Eva
Ja mialam skojarzenie z dorodnym szparagiem. :x
Neonai
dzdzownica.

wole wkurwionego pięciolatka.
MisieK
czopek
Lilith
khykhykhy biggrin.gif
Eva
Cicho bo sie Katą obrazi i nie uraczy nas pizza swojej mamy jak przyjedziemy xP
Katon
Już za późno. Stało się. Nie uraczę.
vold
jak na pewno nie uraczysz, to możemy tu umieszczać własne wersje plakatu, huehuehu?
Katon
Nie. Mogę się jeszcze mścić.
vold
Przerzucisz się na progresywnego rocka i zaczniesz grać nam solówki?
No to sorry.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.