14go kwietnia b.r. w klubie B-side w Krakowie odbędzie się pierwszy koncert mojej nowej kapeli (jak narazie nazwy brak) połączony z urodzinami moimi i basisty. Impreza otwarta. Zapraszam!
ja wam moge zalatwic koncert w infinium w trojmieście

do krakowa nie bede sie teleportowal przez pol polski
pol Polski? kurnia Krakow nam przesuneli na polnoc xD
o kurcze. ja to przemyśle.
a tak z ciekawości co się stało z twoim starym zespołem?
Rysiek_Kowal
11.03.2007 23:38
Ja się nie wybieram. Przeczytam recenzje albo posłucham bootlegu. Może nastepnym razem pójdę.
Nie będzie bootlegu. Recenzji też nie. Liczyłem na Twoją, ale cóż - chyba już Porcys będzie szybszy =D
Stary się posypał z przyczyn towarzysko-muzycznych. Natomiast w nowym jest mój stray gitarzysta. Sekcja jest nowa.
Rysiek_Kowal
11.03.2007 23:49
Nawet na youtubie nie bedzie filmiku zadnego? To słabiutko

A macie majspejs? I czy dużo macie materiału już nowego?
Nie napisze recenzji bo jam dziennikarz radiowy ale moge wysłać mojego człowieka prasowego, nadwornego recenzenta - Ahmeda.
moze bedzie filmik na jutubie, kto wie...;>
Narazie 4 numery. Fabrykują się nowe, w tempie dośc szybkim. Do studia nagrywać demko wchodzimy zaraz po koncercie. I rzeczy z tego demka damy na majspejsa. Narazie nie zakładamy, bo nie ma tam co dać.
Rysiek_Kowal
12.03.2007 00:03
No to bajer. Plany marketingowe aż do wrzesnia

Czekamy czekamy!
Ej sluchaj a po 21 maja beda jeszcze jakies szalowe koncerty? Bo podejrzewam ze 14 kwietnia to ja bede popijac syrop na kaszel i dziobac do matury xP
Myślę, że jak ruszy to ruszy. Przynajmniej takie mamy plany.
ogolnopolska trasa! tlumy grupis [głownie meskich]! alkoholowe ekscesy! wciaganie proszku do pieczenia przez banknoty stulirowe [skąd one?!]! i modest mouse na saporcie!
xD
Rysiek_Kowal
12.03.2007 00:29
Nie ma to jak metalowa wizja gitarowo-popowych koncertów..
Hehe. Ale my wciągamy cukier puder. I tylko przez słowackie korony.
ja bardzo chętnie, tylko czemu to Kraków...
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 11.03.2007 23:29)
Nie ma to jak metalowa wizja gitarowo-popowych koncertów.. :lol:
'bo na scene to sie pcha, zeby d*py wyrywac' [czy jakos tak. cytat z pamieci i niewyraznie to uslyszalem ;)]
Avadakedaver
12.03.2007 01:02
kurde kurde kurde kurde
kiedy ja tam będę? na pewno coś koło tego.jaki to dzień tygodnia?
sobota. fak. katonie nie zapomnij co mi obiecałeś kilka dni później
Avada, tyś to serio mówił?? Jizz...
strach się bać, Avada naciera na Kraków ;]
Ludwisarz
12.03.2007 19:10
QUOTE(Katon @ 11.03.2007 23:42)
Nie będzie bootlegu. Recenzji też nie. Liczyłem na Twoją, ale cóż - chyba już Porcys będzie szybszy =D
Stary się posypał z przyczyn towarzysko-muzycznych. Natomiast w nowym jest mój stray gitarzysta. Sekcja jest nowa.
Rzeczywiscie PORCYS jest szybki, bo chcialem napisac, ze na koncert nie przyjade, ale przeczytam na drugi dzien na Porcys
ech. a ja akurat w wawie wtedy (kokretniej w konstancinie). a naprawdę miałam zamiar przyjść.
Ej zagwarantujcie mi tani nocleg i pizze-mamy-katona a przyjezdzam ;d
wszystko zalezy od tego czy egzamin z rachunkowosci będę miał 2ego czy 16ego kwietnia. załatwisz nocleg, to pewnie wpadnę. dzięki za zaproszenie. będę grzeczny.
mamy znajomych kilku pracujacych w hostelach, może coś da się załatwić...?
ejże Ahmed jak będziesz jechał to się chyba podłącze oka?
Przyjedzcie koniecznie. Fajna biba będzie =)
Nocleg u siebie bym wam zaproponował, ale obawiam się, że sam nie będę wtedy spał u siebie =) Spróbuję załatwić tanio spanie w hostelu i to powinno się nawet udać. Warunków superkomfortowych raczej nie będzie, ale spania pewnie będzie w sumie 3 godziny, więc wiecie...
Ja bym nawet mógł nie spać. ostatnio mi się nie zdarza. ino bilet 40 dychy w jedną stronę + prowiant (

) nie wiem, nie wiem...
QUOTE(Sumiko @ 13.03.2007 11:10)
ejże Ahmed jak będziesz jechał to się chyba podłącze oka?
innego rozwiązania sobie nawet nie wyobrażam.
Przypominam się. Głównie Ahmedowi i Sumiko. No.
Hyhy, poinforumuje kuzynkę i kuzyna, żeby mogli przyjść!
Avadakedaver
10.04.2007 23:07
ale macie fajny plakat.
Ludwisarz
11.04.2007 17:06
QUOTE(Lilith @ 10.04.2007 19:16)
ja przepraszam katon, ale ty wyjatkowo niefortunnie na tym zdjeciu..
Długa szyja zlewa się z głową (i jeszcze ten lekko zaznaczony podbrodek) i przypomina mi to coś. No rozmyc i z daleka spojrzec i tylko jedno.
Ja mialam skojarzenie z dorodnym szparagiem. :x
dzdzownica.
wole wkurwionego pięciolatka.
khykhykhy
Cicho bo sie Katą obrazi i nie uraczy nas pizza swojej mamy jak przyjedziemy xP
Już za późno. Stało się. Nie uraczę.
jak na pewno nie uraczysz, to możemy tu umieszczać własne wersje plakatu, huehuehu?
Nie. Mogę się jeszcze mścić.
Przerzucisz się na progresywnego rocka i zaczniesz grać nam solówki?
No to sorry.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę