Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Pomyliłem Autobus
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Poezja
PrZeMeK Z.
[...]
rhiamona
To takie... nie w twoim stylu. Jestem zaskoczona, bardzo pozytywnie zaskoczona.
W duszy zrobił pochmurno
Gdy wyjrzała z obłoków
Przypalonej kolacji

to jest śliczne, reszta też niezła ale, ten fragment jest najpiękniejszy. I jeszcze ostatni wers o tych włosach... Częściej proszę takie wiersze biggrin.gif nie umniejszając temu oczywiście, co pisałeś wcześniej
Zeti
Niezbyt mi się podoba. Brakuje mi czegoś.

Tylko pierwsza zwrotka może być
Eulalia_Cloak
O, a ja zgadzam sie z rhiamoną. Ten wiersz zaskakuje od poczatku do konca. Czytam i mam wrazenie, ze za rogiem czai sie banal, a tutaj w ogole... Gdyby nie podobala mi sie wiekszosc nowych wierszy Przemka pewnie brzmialoby to wiarygodniej, ale wedlug mnie ten, wlasnie TEN wiersz jest Dobry. Przez duze D. I nie czerpiac skali z ocen szkolnych.

W duszy zrobił pochmurno - sliczna skladnia.

No i obłoki przypalonej kolacji. Miod.
hazel
Ale dobrze, że w końcu trafiłeś.
Miętówka

Ladnie, ładnie... myślałam, że jesteś bardziej prozaiczny. Wiersz trochę smutny, ale piekny, nawet nie trzeba całego czytać (ja przeczytałam). W ogóle zasługujesz na W! biggrin.gif
Sihaja
Ładne, przeczytałam kilka razy i nadal nie jestem pewna o czym jest. Ale chwyta za pikawę i przytrzymuje uwagę i rzewnie się człowiekowi robi na duszyczce. Dlatego - ukłony.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.