Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: The Great History Of Greater Board!
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2
Draco
Było, minęło. blush.gif
Potti
też pamiętam jak się z Wami widziałam w Krakowie, a Triad nawet mam jeszcze na gadu, chociaż w sumie nie rozmawiamy.

poza tym, przy sprzątaniu znów znalazłam ciekawe rzeczy ;D niektórzy z Was np. piszą bardzo śmieszne życzenia świąteczne, dedykacje itp.
Neonai
mi draco kiedys powiedzial ze wyrazilam sie gdziestam jak 70 letnia babcia. pamietam to i do dzis mam traume xD
Avadakedaver
Draco to mityczny mistyczny stwór baśniowy. dla mnie. i tak zostanie. xD
Neonai
no jak widac nie taki mityczny, skoro sie odezwal pare linijek wyzej;p
Avadakedaver
dlatego napisałem że tak zostanie.
pewne rzeczy...
się nie zmieniają.

xD
Katon
No proszę. To może zostań na nieco dłużej?
hazel
QUOTE(Eva @ 20.12.2007 21:49)
'???' tongue.gif
*

A był już taki jeden chyba.
Timmy bodajże ustawił mu sygnaturę: "Jestem wstrętnym spamerem i jak tylko wróci Dementi to da mi bana"
Myśka
mi się draco kojarzy z tym, że nie wiadomo było jak wygląda ;p jedyne jego zdjęcie było jakieś zamglone czy też pojawiła się na nim inna przykra deformacja...
Ludwisarz
Czesc Draco dziennikarzu smile.gif

Wesolych swiat.
kate711
Hm... Ja też już trochę tu siedzę, ale pamiętam, że już wcześniej wchodziłam na forum. Powodem rejestracji było opublikowanie mojego pseudoopowiadania. Chociaż wiem też, że najpierw wchodziłam na stronę www.harrypotter.org.pl
Częściej można było mnie spotkać na Dziurawym Kotle lub na Mirriel. Ogólnie to rzadko cokolwiek gdzieś pisałam. Po prostu byłam zarejestrowana i czytałam. tongue.gif
Dopiero od niedawna wchodzę częściej na forum.
Wszystko zaczęło się od tego, że zapisałam się do Magicznego Hogwaru, zostałam Puchonką i koniec... Dopiero pm'ka od Kit Fan zmobilizowała mnie, by zacząć wchodzić częściej. smile.gif
Draco
QUOTE(Myśka @ 24.12.2007 13:50)
mi się draco kojarzy z tym, że nie wiadomo było jak wygląda ;p jedyne jego zdjęcie było jakieś zamglone czy też pojawiła się na nim inna przykra deformacja...
*

Chcesz, to nadrobię. blush.gif

QUOTE(TimmY @ 24.12.2007 14:27)
Czesc Draco dziennikarzu smile.gif

Wesolych swiat.
*

Już nie, teraz jestem urzędnikiem państwowym. tongue.gif
Eva
Emp sie wlasnie przyznal ze jest mala lesbijka. (emp: 13 letnia) A ja, jak sie okazuje, mam dwie osobowosci - wredna i obrzydliwa :d
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.