Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Kant Czy Hegel?
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2
Lilith
ja szastam w odwecie!
poza tym jezeli juz chcesz uzywac mojego pełnego imienia to Ewa Joanna Małgorzata.
avalanche
twoje dwa ostatnie imiona są moimi odpowiednio pierwszym i drugim. myślę że wyraziłam się zrozumiale wink2.gif
Katon
Abradaberze, odpuść już tą przegraną walkę. Nie ma na tyle pięknej gwiazdy filmowej, więc uważam porównywanie Ewy do jakiejkolwiek za poważny błąd. Jeśli już ktoś sie sili, to zwykle wymyśla Kate Winslet i chociaż się nie zgadzam to przynajmniej jest jakiś cień impresyjnego podobieństwa - nie jak w przypadku z dupy wyjątej Julii Roberts.

To może se pogadajmy o seksie?
Child
To czego chcesz sie dowiedziec? xD
hazel
Sądząc po tym, to ma niezłe zaległości tongue.gif

(a tak mi się skojarzyło)
PrZeMeK Z.
A właśnie, przypomniałaś mi: zmieniłem nazwy dwóch filmików nagranych wtedy, w Krakowie, i teraz nie chcą się odtwarzać sad.gif
Avadakedaver
QUOTE(hazel @ 20.12.2007 18:48)

no. lilith sie nie odzywała do niego przez pol nocy.
Lilith
proszę mnie tu nie wplątywać w jakieś sytuacje, które nie miały miejsca ;]
Avadakedaver
<zrywa się z fotela> mówisz tak dlatego że jestem czarny?!
Katon
Drogi Abrada, nie skłócisz nas takimi tanimi sztuczkami, a nawet gdyby Ci się udało to i tak niewiele na tym skorzystasz =P
Katon
Mam poważne obawy, że to forum rujnuje wam jednak życie erotyczne, bo niepokojąco spokojnie tutaj.
Avadakedaver
lubię na pozycję na "zdegradowanego moderatora" albo "zbanowego świerszczyka"
owczarnia
QUOTE(Katon @ 20.12.2007 12:41)
Abradaberze, odpuść już tą przegraną walkę. Nie ma na tyle pięknej gwiazdy filmowej, więc uważam porównywanie Ewy do jakiejkolwiek za poważny błąd. Jeśli już ktoś sie sili, to zwykle wymyśla Kate Winslet i chociaż się nie zgadzam to przynajmniej jest jakiś cień impresyjnego podobieństwa - nie jak w przypadku z dupy wyjątej Julii Roberts.
*

Wszystko okej, ale ostatni fragment to odszczekasz albo przyjadę i Ci go wepchnę w.... Tam gdzie słońce nie dochodzi.
PrZeMeK Z.
Mam poważne obawy, że to forum rujnuje wam jednak życie erotyczne, bo niepokojąco spokojnie tutaj.

A czemu miałoby być niespokojnie? Będący w temacie nie mają o czym dyskutować, niebędący tym bardziej.

No i skrępowanie, rzecz jasna.
Avadakedaver
ja aż takich fetyszów jak skrępowanie nie uznaję.
bez przesady, przemuś.
PrZeMeK Z.
Do którego z nas chciałoby się to powiedzieć? :]
Child
QUOTE(jestie @ 21.12.2007 11:07)
a ja na jeźdźca
*

germański, kur*a agresor wink2.gif
avalanche
amazonek.
Avadakedaver
Avadzia nie nosi czapek.
Avadakedaver
to nie czapka
to kamuflaż nindża
xD
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.