Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nasze Pralki
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2
Neonai
niewazne dobrze czy zle, byle mowili.
Avadakedaver
nikt nie powiedzial, ze o tobie rozmawialismy, powiedzialem ze sie z ciebie smialismy.
Katon
Jestem Świętym Panem Katonem!

Proszę mi zmienić nicka i w ogóle tak się do mnie zwracać. Nawet Ty Ewa. Koniec z 'kochaniem' i 'kotkiem' - tylko Święty Pan Katon.
Lilith
Katoń
Miranda
gdybysmy kiedys jednak zdecydowali sie zalegalizowac magiczna sekte, to masz fuche guru, mateuszu kiss.gif
owczarnia
Możecie już zamykać ten temat, bo ja mam pralkę Miele i cała reszta nawet nie podchodzi.

Evuś, ja głosowałam na Lolę, a na czym w końcu stanęło?
Neonai
specjalnie dla was zrobilam sesje mojej pralce. chyba nic jej nie przebije. psze panstwa, oto diana.
1
2
Eva
Na Loli smile.gif
abstrakcja
QUOTE(Avadakedaver @ 08.04.2008 22:37)
nikt nie powiedzial, ze o tobie rozmawialismy, powiedzialem ze sie z ciebie smialismy.
*

Na jedno wychodzi. Musiał paść mój temat, skoro się ze mnie śmialiście, logiczne. ^^

Ale ja mam większą radoche i tak! tongue.gif
Lilith
QUOTE(Neonai @ 09.04.2008 17:30)
specjalnie dla was zrobilam sesje mojej pralce. chyba nic jej nie przebije. psze panstwa, oto diana.
1
2
*

uszlachetnianie?biggrin.gif a cóż to znaczy? biggrin.gif
Child
transmutuje welne w jedwab czarodziej.gif
GrimmY
QUOTE(Neonai @ 09.04.2008 16:30)
1
2
*

user posted image
user posted image

wink2.gif
panel sterowania jak to mam w zwyczaju nazywać jest w języku hm szwedzkim chyba.
em
huh, ciekawe, kto cie tak strasznie, strasznie zmusza do siedzenia tutaj abstrakcjo, skoro masz dla nas li i jedynie pogarde, skoro to jest 'nasze forum', a ty och-jak-bardzo nie czujesz sie jego czescia.
abstrakcja
Em... O cholera. To, że tu napiszę od czasu do czasu, od czasu do czasu dostanę bana i parę razy w tygodniu się zaloguję, od razu musi oznaczać, że jestem 'częścią' tego forum? :/
Nie, nie czuję się żadną częścią żadnego forum. Tego też nie, mimo , iż jest magiczne.
Po prostu jest śmiesznie i tyle. smile.gif Nie siedzę tutaj dla Was, bo zdaję sobie sprawę, że najchętniej powiedzielibyście mi prosto z mostu 'oddal się szybko i nie wracaj' tylko nie bardzo wiecie jak to obrać w słowa a dwa, spodziewacie się, że i tak najprawdopodobniej nie usłucham. Siedzę tu dla siebie, tak?smile.gif
I nie mam dla Was żadnej pogardy, [ughm, ile razy mam to powtarzać] chociaż wiem, że przyjaciółmi nie jesteśmy i nie będziemy. :] Nie mam nic przeciwko Wam, po prostu się dość mocno od siebie różnimy, dlatego nie umiem dojść z Wami do porozumienia. ŻYCIE.
Nie chce mi sie w każdym temacie o to z Wami kłócić, bo to już jest nudne [jak flaki z olejem mojej babci, których nigdy w życiu nie jadłam], chociaż Wasze riposty zwykle poprawiają mi humor. smile.gif

Jakkolwiek znudzona byś nie była nie daje ci to prawa do przeklinania tutaj. A gdybyśmy chcieli ci powiedzieć żebyś sobie stąd poszła to byśmy ci powiedzieli. Nie należymy do szczególnie delikatnych. //Matoos
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.