Ludwisarz
17.05.2008 14:23
jest z wloclawka, ma neostrade i konto na fotce.
ale przeca brzydki jak neandertal
Miętówka
17.05.2008 15:26
dostałeś ode mnie 24 głosy w ostatnie 6 dni.
naczy nie tyle ode mnie, co dzięki mnie.
Tylko nie wiem za kogo moi znajomi cię uważają, ale chyba nie jest to dla ciebie tak extremalnie ważne, cio?
I tak ich nie spotkasz nigdy w życiu. (A jak nie daj panie Boże spotkasz, to uciekaj XD).
Ludwisarz
17.05.2008 15:53
azakogo?

ja wiem. glupi mam tam usmiech. wiem ;p
Miętówka
17.05.2008 15:56
QUOTE(Miętówka @ 17.05.2008 14:26)
dostałeś ode mnie 24 głosy w ostatnie 6 dni.
naczy nie tyle ode mnie, co dzięki mnie.
Tylko
nie wiem za kogo moi znajomi cię uważają, ale chyba nie jest to dla ciebie tak extremalnie ważne, cio?
I tak ich nie spotkasz nigdy w życiu. (A jak nie daj panie Boże spotkasz, to uciekaj XD).
Bez przesadyzmu, ale twój uśmiech jest świetny.
wyglądasz dokładnie, jakbyś WPADŁ
Gdybym był jakieś 7 lat młodszy to zrobiłbym charakterystyczne: łooooooo (narastające w miarę zbliżania się do coraz dalszych ooo, wiecie co mam na myśli), hehe.
Ludwisarz
17.05.2008 18:20
nagraj to na youtube, bo moja wyobraznia nie potrafi sobie tego powiedziec.. tego łoooo calego narastajacego
Ludwisarz
17.05.2008 18:29
bedzie ciezko, bo musi to byc proxy obslugujace javascritp jesli masz na mysli strony www skad mozesz surfowac bezkarnie, bramki sie znaczy.
narazie nie kombinuj.
w poneidzialek dzwonie do oragnizatorow zeby uprzejmie zapytac co maja zamiar zrobic z tymi klikaczami neostradowymi.
jesli nic nie zrobia w ciagu tygodia to sam zaczne
na razie z jednej bramki niewiemjakimcudem udalo sie oddac glos ;)
Nie mam na co nagrać, ej, wyjaśnijcie mu o jakie łooooo chodzi. No o takie jak się robiło w podstawówce kiedy klasa uznawała, że ktoś się w kimś zakochał.
PrZeMeK Z.
17.05.2008 19:22
U nas się robiło "uuuuu", ale też narastające
Ludwisarz
18.05.2008 10:35
ja mam neostrade a tylko raz na 24 h moge glosowac xD
odlaczyc - podlaczyc. wot technika ;p
QUOTE(Aylet @ 18.05.2008 11:02)
ja mam neostrade a tylko raz na 24 h moge glosowac xD
ja też
na razie oddałam 10 głosów
edit: nawet po odłączeniu i ponownym podłączeniu nie mogę
managarm
18.05.2008 12:28
predzej pomoze wywalenie ciastek z przegladarki ;]
Miętówka
19.05.2008 15:13
em jest oświecona
harolcia
19.05.2008 20:50
ja też wiem
głosuje, głosuję... ale jacyś patafiani Cię wyprzedają
Tymon, nie ma Cię już nawet na pierwszej stronie wśród facetów
Dzwoniłeś do wpadki?
Ludwisarz
20.05.2008 21:06
Dwa razy, ale w dziwnych godzinach nie odbieraja. Po prostu jestem w szkole od 8 do 19 i nie mam jak. Jutro dzownie ostatni raz. Jak oleja to i ja oleje i sie przerzuce na google adsense ;P
Avadakedaver
23.05.2008 08:09
ahahahaha xDDDDD
wiedźmin rządzi!!!!!!!!
Ludwisarz
23.05.2008 12:56
UWAGA UWAGA
Wlasnie odbylem niespelna 10minutowa rozmowe z organizatorem konkursu na wpadce. Zapytalem co jego agencja reklamowa ma zamiar zrobic z nie do konca uczciwymi kliknieciami, ktorymi charakteryzuje sie tak zwane top10. Pan byl zaskoczony bo problemu nie znam, jednak nakreslilem mu go dokladnie. Poinformowal mnie, ze w tej chwili zabezpieczeniem jest adres ip i ciasteczka, na co ja zripostowalem, ze wlasnie zrobic clickbota, ktory w ciagu minuty zbiera mi dwa glosy. Szybka kalkulacja godzina=120 glosow, podczas dobrego snu jestesmy w stanie zebrac 1200 glosow.
Pan obiecal zglosic sprawe do informatykow, ktorych dzis w firmie nie ma i zaobowiazal sie w poniedzialek napisac cos na stronie glownej lub juz wywalic tych nieuczciwych. Polecilem mu jednoczesnie sposob weryfikacji tych bambusow z top10.
Potwierdzil jednoczesnie, ze konkurs przedluzony jest do 30 czerwca. I nie zostane twarza wpadka, jedyne co mi grozi to zawisniecie na stronie glownej wpadka.pl.
Prosze zatem o pamiec i systematyczne glosy, bo to dzieki Nim moge wygrac.
Hermione Cathelinne
23.05.2008 12:56
Zagłosowałam, i będe głosowac.
Zapraszam do mojego FF. (wysłałam ci na PW)
uu Tymą widzę zdeterminowany jesteś
ja tam klikam.
jak Ty się tam, Tymon znalazłeś, na tej stronie wpadki, co?
yeah, nabiłem głosa nr 1100, po czym popatrzyłem na zestawienie prowadzących... Tymon daj sobie spokój, załatwie Ci tego ajfona po jakiejś niskiej cenie i nerwów sobie oszczędzisz.
widziałam ten konkurs reklamowany w toalecie w chaczapuri
Tymon, tym razem chcesz wygrać szpilki?
nieźle, najpierw wpadka, teraz kolejna ;]
Ludwisarz
27.05.2008 18:50
CHce wygrac iphone'a zeby wam tak zagrac:
http://www.youtube.com/watch?v=9oJREAOIatsA wogole, dzis znow dzownilem do organizatora, sa w trakcie zakladania dodatkowych zabezpieczen przed noestrada i weryfikacji tamtych nielegalnych, ale to po stronie zleceniodawcy (wpadki.pl) lezy decyzja czy
wyrzucić tamtych czy nie
wczoraj miałem okazję się pobawić tym czymś. zasadniczo to nawet było fajnie, ale miałem autentyczne problemy z wprowadzeniem numeru, chociaż ujmując to inaczej - zapomniałem gdzieś po drodze, że to ma być przede wszystkim telefon ;b no i chyba wacław by mnie strzelał jakbym miał czyścić sobie ekranik co jakiś czas.
Ludwisarz
29.05.2008 18:51
przecież to już chyba bez sensu, jak masz tysiąc coś a inni po 9 tysięcy
Ludwisarz
29.05.2008 23:53
Ale lada dzien powinni tych z 9 tysiacami skasowac i wtedy ja bede na 1 miejscu, dlatego nie moge przestawac.
Jesli za rowny tydzien nic w sprawie kasacji tamtych sie nie ruszy to odpuszcze.
no to klikam dalej, w takim razie.
jakoś nie widać efektów po tym Twoim telefonie.
Sry, Avadzia. Jakies minimalne zasady muszą obowiązywać ;c
A Tymon i tak bedzie mogl to zobaczyc, chill
nie masz dostepu do smietnika?
DOBRZE, ŻE ŻDĄŻYŁEM ZOBACZYĆ, DOBRZE, ŻE ZDĄŻYŁEM ZOBACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!
Avadakedaver
21.10.2008 20:58
ja jeszcze odpowiedzieć zdażyłem!
child, spox.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę