Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Glupia Mala Prosba
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2
Ludwisarz
Cze.

Mam do Was prosbe. Wyklikaliscie Katonskiemu wystep na Openerze, wyklikajcie mi nagrode.
Problem w tym, ze portal organizujacy konkurs jest raczej żenua i wogóle wszyscy bedą się ze mnie śmiali, a nie powinni:)
Głosowanie jest bajecznie proste - wystarczy kliknąć słowo Zagłosuj i nie głosować na innych. Głos można oddać co 24 godziny, więc gdybyście mogli poświecić mi 3 sekundy codziennie - bedę niezmiernie wdzięczny. Konkurs trwa do 31 maja, więc jeśli jakaś Pani ma ochotę na laptopa czy telefon to proszę bardzo.
Dobra. Ale będziecie mieć ze mnie polewkę.. Czy to z portalu czy to ze zdjęcia jakto określił grimmy: 'siema, jestem fajny, jestem z esgiehu, jezdze na snowboardzie, jool' czy cos.

oh noes.

http://konkurs.wpadka.pl/Details.aspx?id=64

tongue.gif
Katon
Ciężko się nie zaśmiać, ale już raz głosowałem i zaraz zagłosuję znowu. You have my sword!
Ludwisarz
AND MY AXE !!11!!one!1!!!
Lilith
hahaaa
wpadka czarodziej.gif
matoos
Tymonie, zagłosowałem i będę głosował dalej, ale w zamian rezerwuję sobie prawo do obśmiewania cię co 24 minuty na przyszłym zjeździe tongue.gif
Ludwisarz
"Wpadłem" tongue.gif

A ja obiecuje, ze jesli wygram laptopa, to zanim go sprzedam to zainstaluje tam Windowsa Vista, zrobie sobie zdjecie z uniesionym kciukiem do gory i przesle tam do Was do Microsoftu.

Jesli macie niezaobowiazujacych znajomych, ktorzy maja 5 sekund na klikniecie, to przeslijcie dalej. Jakis rumun mnie dogania smile.gif
Katon
Dostanie wpierdol!
Ludwisarz
Osoby ze zmiennym IP gdy im prad padnie lub something moga oczywiscie zaglosowac. Ale niech nikt nie robi przekretow pod tytulem rozlaczanie, czyszczescie cookie i tak w kolo Macieju.
Jesli macie dobrych znajomych, ktorym sie nudzi, i ktorzy moga poswiecic 5 sekund, bo naprawde tyle to zajmuje - przeslijcie linka.

Problem w tym, ze co 24 godziny mozna glosowac, totez wybaczcie, jesli bede tu spamowal lub pisal do Was na gadugadu tylko o jedno do konca maja.

Pozdrawiam, dziekuje i .. glosujcie.

(kurde, nie lubie byc takim agitatorem tongue.gif)
hazel
Widziałam plakaty o tym konkursie porozwieszane po kiblach w knajpach smile.gif

+1

W poniedziałek zagłosuję ze wszystkich kompów w firmie smile.gif
Ludwisarz
Ale une pewno majo jedno take samo ajpi sad.gif

Dziekuje za oddanie glosu. Ja tez jak bylem w knajpie w kiblu to patrze przed siebie, a tu iPhone. A iPhone'a nie mozna w Polsce kupic, serwis gwarancyjny tez nie dziala, karte Sim jak wlozysz rowniez nie podzwonisz. Z ciekawosci wszedlem na strone i zobaczylem, ze prowadzacy mezczyzna ma 12 glosow. Stwierdzilem, ze 12 glosow to mi w pol godziny magiczni zapewnia. No i tak wyszlo. Jeszcze 20 dni co prawda, ale licze na Was, ze te 20 glosow lacznie dziennie zawsze bedzie. Czesc! :*
Katon
Tylko uważaj, żebyś potem nie został jakąś 'twarzą wpadki' czy coś w tej podobie i w tym deseniu, bo to już byłby dość hardkorowy obciach =D
Ludwisarz
Wedlug regulaminu moga wykorzystac tylko to zdjecie, czyli cos w stylu "Patrzcie, wpadl na wyjezdzie w gory, a usmiecha sie, bo wszedl na wpadka.pl" tongue.gif
Jak beda proponowac pelnoprawna sesje do wpadka.pl to tylko kwestia ceny ;-)
kate711
Weszłam i zagłosowałam. wink2.gif
Klikam codziennie na innych stronach, więc twoją dodam do listy. tongue.gif
Ludwisarz
up.
em
zią, można głosować raz na 24h, wrzuciłeś linka o 11.30. minęło dopiero 12 godzin.
Ludwisarz
Juz ja wiem kto glosowal kto nie!!! tongue.gif
Ale ladnie. W ciagu 24 godzin jakos zdobylem 100 glosow. Jest dobrze. Chociaz juz do takich sie osob odzywalem co normalnie bym nigdy nie zagadal. Glosowala rowniez moja babcia i pol rodziny, bo mama dopadla swojego laptopa. Codziennie nie bedzie tak dobrze ale coz, trzeba byc dobrej mysli.
Jeszcze 20 dni tak, geez, nie wyrobie. Chociaz jak bede mial np 600 glosow, a ktos sie zarajestruje dopiero, to chyba mu sie nie bedzie chcialo.
Katon
Babcia nie pytała co masz wspólnego z wpadkami?
Neonai
Tymą, a na blogu dałeś linka? :>
kan
a czy ty wiesz, ze jak wygrasz to

wisisz nam wszystkim COLE! ; )

user posted image
Miranda
tymon, ja ci tam w to klikam i w ogóle, ale jak potem wykorzystają twoją gębę na reklamie ziemniakow za 1,99 pln w tesco, to nie obiecuję, że nie będę się śmiać ;p
Ludwisarz
Ziemniaki? Nic z tego.
Tabletki 72 po.

Zobacz jak usmiechniety jest Tymon! Wpadl na wyjezdzie snowboardowym, ale za pomoca swojego IPhone'a odwiedzil wpadka.pl i teraz moze dalej cieszyc sie swoim wyjazdem!
Child
masz moda - działaj wink2.gif
Avadakedaver
właśnie chciallem zrobic share i sie okazalo ze na liscie gg mam saamych magicznych.
Ludwisarz
Damn, bez slowa przedluzyli konkurs do 30 czerwca. A bylo 31 maja.
Dwa miesiece mi sie nie chce tyle czasu temu poswiecac.. No coz, zobaczymy.
Neonai
to teraz trzeba nabić b dużo i potem bedziesz mogl ew. zwolnić smile.gif poza tym mnostwo osob pamieta zeby codziennie kliknac wink2.gif
Lilith
ja nie pamiętam, ale jak mi się przypomni, to kliknę ;]
Neonai
widzialam dzisiaj w autobusie uchwyty na ktorych bylo napisane "wpadka.pl. zaliczyłeś wpadkę? złap się nas!" i obok takie kółeczko z czymśtam. myślę że niedługo w tym kółeczku będzie tymon biggrin.gif
GrimmY
Timi Ty Bucu
przestań już mnie atakować przypomnieniami na gadudziadu, pamiętam żeby klikać :SS
Aylet
zagłosowałam. hi hi. xD
Ludwisarz
Ziomek na drugim miejscu juz wiem skad ma drugie miejsce.
http://www.fotka.pl/profil/unreal66/

wrzucil linka na fotke i ma, uwaga 12777 goracych komentarzy od niemniej goracych 14stek, z czego moj ulubiony to:

Hmm co by tu napisac...ze masz fajny profilek?OKLEPANE...ze masz sliczne oczka? zbyt BANALNE...z

Dlatego zrozumcie, ze teraz to juz ideologicznie musze z nim wygrac.
Child
badz jak on - poka klate i kaloryfer, czternastki to lubia! czarodziej.gif

[gdzie moj karnet na silke? xPPPP]
owczarnia
Timmy nie daj się masz ładniejsze oczy wink2.gif.
harolcia
ja też zagłosowałam... i nie daj się, masz nasze głosy smile.gif Magiczne wspiera ludzi, bo ludzie wspierają Magiczne... Czy cuś w tym stylu
Neonai
magiczne za wszystkich, wszyscy za magiczne! ...no.
harolcia
dobrze godo!
Ludwisarz
Nec Magiczens contra plures...
em
ej ale co ja chce kilknac to mowi, ze juz dzisiaj glosowalam.
nie pamietam, zebym dzisiaj glosowala.
Miranda
eek, ale Cie gonia z glosami.
melduje poslusznie iz klyknelam!
Ludwisarz
Gonia, gonia.. 200glosowa przewaga stopniala do 165.
Coz, gdybym mial neostrade tez bym tak poszalal.....
em
Tymon, ale jak chcesz iPhone'a, to musisz być na drugim miejscu, nie na pierwszym.
Neonai
XD?
Ludwisarz
jak wygram lapa to sprzedam i kupie lepszego ip.
kurcze. gosciu za mna w nocy, w jakies 7 godzin zdobyl 150 glosow. Albo jego koledzy i kolezanki to nocni strozowie na budowach i maja laptopy, ale chlopak oszukuje. No i przegram, bo nie mam neostrady zeby sobie klikac co chwile.
hazel
Przynajmniej cieć z fotki zostaje daleko w tyle - takie ideologiczne zwycięstwo :>
Katon
Nie no, musisz go rozjebać. On jest żałosny. Chociaż inna rzecz, że do reklamowania wpadki dla dyskotekowych ojców pasuje jak znalazł. No ale tak czy siak jest dość hardkorowym wieśniakiem, więc Tymon go go go, ale ale ale!
Ludwisarz
Up! Up! Up!

http://konkurs.wpadka.pl/Details.aspx?id=64

Przypominam. I naprawde przeslanie znajomym nic nie kosztuje, nie boli, posmieja sie najwyzej. A zajmuje 4 sekundy.
A zalozmy, ze kliknie mi 20 magicznych. Kazdy ma 3 znajomych.. To daje 80 glosow z tego zrodla. Biiiiig.
Miranda
no ja przymuszam 6 osób do klikania. jak wygrasz dostanę kolę?
Avadakedaver
+4

Miranda
no i to chyba tyle z prowadzenia.
em
uu. no.
Neonai
Tymon, idz na calosc i zrob sobie konto na fotce tongue.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.