Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Prequel
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2
owczarnia
Nie wystarczy. Czołgaj się czarodziej.gif.
PrZeMeK Z.
*czołga się w prochu i pyle*
owczarnia
*stawia władczo stopę na karku Przemka i wybucha ochrypłym śmiechem*

Dobra, reszta tych pieszczot to już nie dla pozostałych cheess.gif.
hazel
Owca, wielkie dzięki, miałam znaczące problemy z rozszyfrowaniem pisma w oryginale. Okazało się, że przez to trochę szczegółów mi umknęło.
owczarnia
A nie ma za co, na zdrowie. Miło, że się przydało smile.gif.
uayo
Tak dzięki wielkie smile.gif
Ramzes
Wprawdzie jakoś rozszyfrowałem jej pismo, ale i tak wielkie dzięki, bo nie doczytałem, co oni dokładnie z tym autem robili wink2.gif
owczarnia
No to teraz szczerze, ale jak na spowiedzi: komu z Was się nie marzy, żeby to rozwinęła? Najlepiej w... całą książkę? Bo mnie się kunia zamarzyło. I nie wstydzę się przyznać, myślcie sobie co chcecie. Taki prequel o pierwszej wojnie z Voldemortem, mielibyśmy Syriusza, Lunatyka, Jamesa... Kurcze cry.gif.
PrZeMeK Z.
Nie marzy mi się. Zacząłem ostatnio czytać od początku sagę i przypomniałem sobie, za co pokochałem te książki: za historię Harry'ego. Bez Harry'ego historia byłaby jakaś dziwnie niepełna.
Owszem, ciekawie byłoby poczytać o początkach Zakonu Feniksa, ale nie sprawdziłoby się to dla mnie jako powieść. Jako "kartka z podręcznika historii" pewnie byłoby fajne. Ale nie wiem, jakoś nie ciekawiłoby mnie to tak w formie powieści.
dragon99919
A mi się marzy... Coraz więcej do poczytania... biggrin.gif
owczarnia
W ciągu pierwszych dwudziestu godzin od pojawienia się Prequela w sieci, na stronę, która go opublikowała, weszło przeszło... siedemdziesiąt tysięcy osób, jak podaje Utalkmarketing.com. Jest to absolutny rekord w tego rodzaju kampanii.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.