Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nastolatki a historia
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2
Ramzes
Oczywiście masz rację Miętówko, zapomniałem, od czego się to wszystko zaczęło wink2.gif

Nie bardzo wiem, o co Ci chodzi z tą nonsensopedią, Avada (może to ta pora ;P)

QUOTE(BlackOmen)
Jest ona definitywnie młoda i tak się zastanawiam kto jej robił zdjęcie? Wrzuciła na neta nie zdając sobie sprawy z tego, że jest ono wielce niestosowne, ale może ktoś jej doradził aby usiadła sobie w takim miejscu a później pokazała koleżankom tą fotę. Tak czy siaj poje... sprawa

Mimo mojego dość częstego braku wiary w ludzi, jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby dorośli jej zaproponowali, żeby weszła do tego pieca. Jestem przekonany, że zdjęcie jej zrobiła psiapsióła z klasy (pewnie potem skomentowała zdjęcie jako "słitaśne"). Tylko, że na takich wycieczkach opiekunowie, czy przewodnicy są cały czas blisko grupy, więc co się z nimi stało tutaj? A może wycieczka rodzinna? Niezależnie od tego jak było, za dużo niewiadomych, za dużo osób do oskarżenia tongue.gif
Avadakedaver
QUOTE(Ramzes @ 20.09.2008 01:59)
Nie bardzo wiem, o co Ci chodzi z tą nonsensopedią, Avada (może to ta pora ;P)
*

no niedawno wlazłem sobie na nonsesopedię, patrzę a tam "urodziny dzisiaj nasze trzecie".
A było to 17 września.
Ramzes
No tak, to samodzielnie na pewno bym na to nie wpadł ;] swoją drogą, gdybym przeprowadzał ankietę z pytaniem "czy wiedzą państwo, co wydarzyło się 17 września" i usłyszał odpowiedź "założono nonsensopedię", to chyba bym nie wyrobił.
Avadakedaver
got ya
marta13
Nareszcie mądre sformułowanie. Z 13-latkami to na wycieczkę w góry, albo do lasu.
vold
z leśnymi k...mi dementi.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.