Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Jaką rolę odegra Lupin...
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4
Marcin85
A ja sie zgodze z tym ze Lupin jest przekreslony jesli chodzi o sprawowanie publicznych funkcji odkad jego tajemnica juz nie jest tajemnica. Kto by z was czy waszych rodzicow chcial aby wasz nauczyciel od np. matmy wraz z wyjsciem ksiezyca zmienial sie w wilkolaka? Ale po przeczytaniu VI czesci ........................ powiem tylko ze raczej nudno mu nie jest smile.gif
Doti
Tiaa, Lupin - fajny gość biggrin.gif Może sie mu jednak coś w życiu uda smile.gif
Herma
QUOTE(Marcin85 @ 05.09.2005 04:54)
A ja sie zgodze z tym ze Lupin jest przekreslony jesli chodzi o sprawowanie publicznych funkcji odkad jego tajemnica juz nie jest tajemnica. Kto by z was czy waszych rodzicow chcial aby wasz nauczyciel od np. matmy wraz z wyjsciem ksiezyca zmienial sie w wilkolaka? Ale po przeczytaniu VI czesci ........................ powiem tylko ze raczej nudno mu nie jest smile.gif
*

z matmy nie koniecznie... ale nauczycielka z muzyki...... blush.gif

na pewno Lupin w nastepnych czesciach bedzie kims waznym dla Harry'ego... ale kim? nie wiem tongue.gif
Seleniusz
Przynajmniej po przeczytaniu kilkunastu postów z tego tematu widzę, że mam przyjemność z ludzmi którzy lubią, a przynajmniej szanują Remusa (to miło) bo ostatnio tylko sami złośliwcy się zdarzali sad.gif . Jaką rolę odegra... mam nadzieję, że dużą i znaczącą bo od trzeciego tomu to go za wiele nie było... Taaaaak zgadzam się z poprzednikami w szóstce Remusowi napewno nie było nudno... a co do przyszłości to mam nadzieję, że bedzie szczęśliwy biggrin.gif przydała by się kochajaca żona (postrzelona lekko też się nada czarodziej.gif ) i może dwójka pociech (obowiązkowo bliźniaków smile.gif) wtedy bedzie tak zajety ojcostwem, że zapomni o wilkołactwie wink2.gif - zresztą komu to wilkołactwo przeszkadza?
bartok20
QUOTE(idalcia @ 09.08.2003 09:59)
Tak właśnie przeczytałam sobie, że Lupin

ma odegrać dużą rolę w szóstej i siódmej części...i zastanawiam się co to

może być?

No bo w sumie^^nauczycielem już nie zostanie...więc może

pogryzie kiedyś Voldzia o pełni księzyca i z melodramatycznym wyciemwybawi

Harry'ego z opresji?? =P

Piszcie, jak Wam się wydaje??
*

lupin zaadoptuje Harry'ego
Fleur1991
Może lupin zamieni sie w wilkołaka kiedy Voldemort bedzie zabijał Harry'ego w siódmym tomie i wtedy Lupin rzuci sie na Harry'ego i zacznie mu wyjadac wnetrznosci.Iw ostatniej chwili przybedzie Syriusz Balck zamieni sie w ponuraka odstraszy wilkolaka i wszystko bedzie spoko a pani Pompy juz sobie z chorym Harrym poradzi blink.gif blink.gif biggrin.gif

niezle.. dry.gif smile.gif laugh.gif
Ronald
QUOTE(Syriusz_Black @ 02.09.2005 18:11)
Stary jesteś głupi jak but.
Po kiego piszesz takie głupie komentarze?? Myśłisz, że to śmieszne? Na pewno nie... Kafel to jednak kafel... mózf jak kafel - pusty...
*

Już nie kafel tylko Scigający. Nie myśle tylko wiem tongue.gif I nie czepija się.

QUOTE(Eowina @ 03.09.2005 15:04)
Żeby komentowac post trzeba sie dobrze zastanowic,a nie pisac bzdury blink.gif
*

Super, ale czy zawsze wszystko musi być takie idealnie przemyślane? Nie może bbyc nic spontanicznego?
Seleniusz
QUOTE(Ronald @ 01.09.2005 21:23)
Okaże sie, że jest matka chrzestną Harry'ego biggrin.gif . albo hajtnie się z Tonks i beda mieli całą zgraje malutkich wilkołaczków biggrin.gif
A tak na serio według mnie będzie wykonywał bardzo ważne i kluczowe zadania dla ZAKONU

SPOJLER

Będzie łacznikiem z wilkołakami. .
*

A mnie osobiście ten pomysł bardzo przypadł do gustu biggrin.gif (jeżeli dobrze zrozumiałam, o tę kwestię powstał spór w Twoim poprzednim poście tak Ronald?)

Jezeli wtrąciłam się omyłkowo to przepraszam - ale Twóje zakończenie i tak mi się podoba biggrin.gif (i to na serio - bo też tak myślę, i to na żarty również)
SIBO
W VI czesci bardzo sie zaprzyjaznij z tonks możejakiś ślubik sie planuje ...
Hermiona555
Pogryzie Voldemorta i razem z Tonks zaadoptują Harry'ego...Może??|?wink2.gif
Błysk21
QUOTE(Hermiona555 @ 07.02.2006 15:17)
Pogryzie Voldemorta i razem z Tonks zaadoptują Harry'ego...Może??|?wink2.gif
*

Harry w VII tomie skończy 17 lat.Osiągnie pełnoletnośc i zacznie żyć na własny rachunek.Wątpie by go ktoś adoptował.Jeśli coś takiego miałoby sie zdarzyć to prawdopodobnie wydarzyło by się już dużo wcześniej.
Brittany Tonks
Ja to tak czaję: ślub z Tonks, dzieci - zgraja metamorfopółwilkołaczków (nikt tego nie potrafi powtórzyć oprócz mnie wink2.gif ), jakaś ważna robota dla Zakonu... A jak Rowling go zabije, to... Wbiję swe wilkołacze kły w jej szyję, tak mocno że już nic więcej niemądrego nie napisze... Ale nie chcę, by ktoś znalazł sposób na jego przypadłość. Mój Wilczek ma pozostać Wilczkiem, bo jest niepowtarzalny (i słodki thebeściak) a poza tym z kim bym wyła do księżyca? laugh.gif
Avadakedaver
blink.gif
o czym ty do mnie rozmawiasz...?
Goomisia
o wyciu do ksiezyca z ukochanym wilczkiem ktory ma zostac wilczkiem na zawsze bo jest miodek...dobra bylam w LO nze streszczania utworow:P
georgegeorge
Lupin na pewno odegra jeszcze jakąś ważną rolę, chociaż nie decydującą. Darzy Harry'ego sympatią i z pewnością w jakiś sposób będzie chciał mu pomóc. Wydaje mi się, że to właśnie on będzie osobą, która pomoże Harry'emu odnaleźć i zniszczyć horkruksy. A jeśli podejmie się tego Lupin to na pewno zechce towarzyszyć mu Tonks. tongue.gif We dwójkę stanowią całkiem mocną parę, więc przy ich dużym wkładzie misja Harry'ego wcale nie byłaby skazana na niepowodzenie.
Goomisia
Lupin w 3 czesci byl dosc ciekawa postacia. szkoda ze w kolejnych czesciacj jo nieposwiecila mu juz tyle uwagi. wiele stracila ta ksiazka bez Lupina. Wilczek gdyby zabral sie z Harrym do niszczenia horkruksów nie wezmie dziewczyny ze soba. niebedzie chcial jej narazac. mam tylko nadzieje ze przezyje 7 tom. jako jedyny..podkreslam JEDYNY z huncwotow przezyje druga wojne.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.