Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: „Róża Gryffindoru czyli Hogwart Love Story” [zak]
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu
Pages: 1, 2
Kara
Bardzo fajne Toroy twoje jednopartówki są najlepsze ze wszystkich które dotąd czytałam ( a trochę ich było0 zycze dużo weny i cierpliwosci dla niektórych czytelników.

pozdrawiam

Kara
edo
Bardzo dobre. Fic napisany zgrabnie, zabawnie, nie dopatruję się błędów happy.gif
Takie romantyczne dzieła mogę czytać.
ścigana namiętnymi okrzykami po niemiecku

O niee biggrin.gif
Marta Black
to jest super !!! ja sie prawie cry.gif ze smiechu ! szkoda ze to jednopartowka .
TROJ TO JEST SSSSSUUUUUPPPPEER !!!!
nutella.gif tongue.gif wink2.gif
kanalia
Genialne!! dawno sie tak nie uśmiałam. Zwłaszcza zachwyciła mnie kwestia Malfoya z owłosionym wężem i lwicą...Super!!
Marta Potter
Wielkie very big LOL !!!! czytalam to ff drugi raz ! ja nadal smieje sie jak nie wiem co przy tym "wlochatym wezem" ! biggrin.gif to ff jest extra
Jenny
super super biggrin.gif
Bawetta
prawie spadłam z krzesła
czekolada.gif czekolada.gif czekolada.gif czekolada.gif czekolada.gif nutella.gif nutella.gif nutella.gif nutella.gif nutella.gif

wiecej takich prosze ;-)
moniczka
Az milo czytac cos takiego, nawet bardzo bym rzekla:)
Muchomorek
Buhahaha! Padłam i ledwo pozbierałam swoje martwe zwłoki z podłogi przy czym kumpela mi nie pomagała cytując coraz to nowe teksty twojego opowiadania.
Czy ti były dwa piwa to bym troche polemizowała, ale nie wnikam biggrin.gif

Dręcz mnie, o bogini. Jestem twoim niewolnikiem. Wychłostaj mnie za karę!

Jest moją jedyną miłością. Moją muzą, moim gołąbkiem, zdrowiem i pokojem, i przedpokojem oraz garderobą przy sypialni...

Padłam i ómżyłąm xD

TOROJ ty ... boginko biggrin.gif
em
muchomorku ty... nekrofilko

QUOTE(ostatni post)
Napisano 04.10.2006 21:28
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.