Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: .:: Temat Urodzinowy ::.
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Katon
QUOTE(Dolohov @ 04.04.2007 21:52)
młody padawanie

chociaż dziś, dałbyś mi spokój...
*

Oj tam oj tam, kiedy lepszy czas, żeby sobie pożartować jak nie w urodziny =D?
Lilith
o Dorotka ma urodziny
to coś jej znajdziemy...
tam dada daaaam
i dowód zbrodni ;]
wszystkiego kooksowego smile.gif
Katon
O. 17 urodziny to nie byle co. Więc wszystkiego dobrego =)
Potti
Myśka, have fun =)
no i wszystkiego poza tym najlepszego wink2.gif
Ahmed
Prawie Legalnej Dorotce życzę nieskończenie wielu muzycznych fascynacji, szalonych przyjaciół i wyjazdu na koncert Kooksów ;-)
Myśka
dziekowac :)
Aylet
Evelimka, wszystkiego najlepszego, dziecko drogie.
Avadakedaver
ha! pierwszy jam!
Katonie - wszystkiego czego dusza zapragnie. Pieniędzy na wydanie płyty, talentu, weny twórczej, głosu, słuchu i podbicia list przebojów z tym, czy też innym zespołem. Pomyślności w życiu, byś nie skończył w kiciu, bycia wielką osobistością i miłości z wzajemością.
czarodziej.gif
user posted image
Syriusz_Black
Katon tongue.gif i ja wszystkiego najlpeszego powiem, cobyśmy się kiedy napili na zdrowie!
Zeti
Sto lat Katonie. Udanych koncertów, i czego tam jeszcze chcesz
Neonai
uoo! to dzisiaj? zaraz po koncercie?=) mam nadzieje że wypadł wyśmienicie i czekam na relację.

do tego zycze abys piął się wysoko po szczeblach kariery indie frontmana;d , pomyslnego ukonczenia studiow, duzo milosci no i zeby Ci nigdy nie zabraklo tej energii i optymizmu jakie w sobie masz =) sto lat!=*
MisieK
cza było mówic, to bym jednak wpadl na ten koncert z asortymentem. a tak,
stu lat bez seksu ;p
GrimmY
nie zdziadziej nigdy.
no i zadowolenia z życia (i IV RP;) oczywiście!
em
No, Katonie, sto lat smile.gif
Lilith
to głupie jest, po co mam Ci składać
no
nic
Potti
życzę kariery, jakiejś takiej z tych większych, no bo kto ma być do tego stworzony jak nie Ty wink2.gif poza tym żeby nigdy nie brakowało Ci ludzi, którzy się z Tobą nie zgodzą, bo mam wrażenie, że nie mógłbyś bez tego. miłości nie, bo chyba teraz nie trzeba. optymizmu też raczej nie widziałam, żeby Ci brakowało.
najlepszego =)
Ahmed
Zacny członek forumowej braci obchodzi dzisiaj urodziny.
Życzę:
1. Nieustającego zapału we wszystkim, co związane z muzyką.
2. Młodzieńczego entuzjazmu na kolejne 21 lat życia.
3. Spełnienia w udanym i szczęśliwym związku z Ewą.
patix
Wszystkiego najlepszego...
żeby dalej było jeszcze lepiej, niż jest teraz.
Aylet
najlepszego.
Katon
Kłaniam się w pas i wszystkim bardzo dziękuję. Postaram się nie rozczarować. Jako muzyk i jako człowiek.
Eva
Kurczeee! Chcialam byc ostatnia i przegapilam. Ale jestem siermięga :P

Mateuszku. Nie bede wymyslac jakichs wysublimowanych zyczen, chociaz chcialam, ale napisze tylko, ze sam wiesz, czego najbardziej od zycia pragniesz, wiec ja wlasnie tego wszystkiego Tobie zycze :* (Ewuś to tak po przyjacielsku ;d)

user posted image
Lilith
no dobra, żeby nie było, że jestem taka okropna
http://www.youtube.com/watch?v=jMKCgMuNqzc
to dla Mateusza oczywiście ;]
Eva
ladny torcik ladny ladny?
Child
ofpisdu xD sie zastanawiam co tu taki ruch w temacie. tak to jest jak sie ma pochowane staty forum xD

A że wszyscy zdążyli juz pożyczyc wszystkiego to życze Tobie, abys jeszcze w tym roku nagral dwie plyty ktore pojda w swiat ;D

Tak żebys nie mial slabszego wyniku niz Laiho z "gupiego metalowo-ryja-dracego" zespolu - 21 lat i dwie plyty [;
Katon
Wielkie dzięki, Child!

I piękny torcik, Evo =)
Neonai
wszystkiego najlepszego dla BlackOmena=D sto lat sto lat sto lat i jak najlepszego zdania ma-tu-ry biggrin.gif
GrimmY
sto? milion!
moj ulubiony towarzyszu dysput muzycznych - niech Cie poblogoslawi to, w co wierzysz, wieloma dobrymi zespolami wieloinstrumentalnymi i swiatloscia w nadchodzacych dniach (na pocieszenie powiem tylko tyle, ze matura to dopiero poczatek pierdolnika;E) jak i we wszystkich jakie Cie czekaja.
niech Cie 4chan nie pochlonie no i tak w ogole zebys czesciel bywal online, bo dawnosmy nie rozmawiali.
:*

edit:
a tak w ogole to przepraszam, ze sie pospieszylem ale moj zegar forumowy jeszcze na czasie zimowym egzystuje :D
edit2: no i maly podwojny prezencik. (sekunde po wykonaniu tego zdjecia butelka z prawej spie...zleciala mi na bosa stope wiec prosze o zachwyt)
user posted image
avalanche
u mnie też zimowy ;d

wszystkiego najlepszego Omen! zdanej matury, wymarzonego kierunku studiów, a przede wszystkim wielu ciekawych propozycji spędzenia tych 'najdłuższych wakacji', jakie cię czekają niedługo ;d i nie stresuj się.
BlackOmen
Dżemkuję :D wpadłem z czystej próżności bo obiecywałem sobie, że przed matura sie tutaj nie pojawię no ale cóż 'chcieliśmy dobrze wyszło jak zawsze'

Ma-tu-ra to byzydura jak się skończy to będę miał 4 miechy wolnego to mnie trzyma przy życiu. Dzięki temu nadrobię wszystkie braki w realacjach międzyludzkich

ZUO \m/

ps. specjalnie dla Grimmiego za poświęcenie *och* i *ach* :*
Eva
Faceci sie całujom! xD

Sto lat owiec biggrin.gif
user posted image
Neonai
ales sie wysiliła z tym tortem kotek
avalanche
chce go otruć na maturę.

vold
Spóźnione życzenia dla Owieca, trzym się zią, dużo szczęścia wink2.gif
Potti
ja też spóźnione wszystkiego najlepszego ;]
Neonai
Kochanej Mell, która tu jest rzadko i z którą, mam nadzieję, nie na długo straciłam kontakt, wszystkiego najlepszego:**
Potti
wszystkiego poetyckiego dla Mellisy, której strasznie dawno tu nie widziałam
Zeti
Zielonej nadziei, niech wiersz Ci się klei

i żebyś coś szybko napisała
vold
Wszystkiego dobrego dla Mell, mam nadzieję że za następnym razem dłużej z nami posiedzisz w Sopocie, życzę wszystkiego dobrego ;*
Potti
Gabi, chyba żyjesz jeszcze gdziekolwiek jesteś, więc wszystkiego najlepszego i pozdrawiam magicznie wink2.gif :*
PrZeMeK Z.
Wszystkiego najlepszego, Hito, twórco wspaniałego fanfika, na który ostatnio brakuje mi czasu! Niech Ci wykładowcy ścielą płatki róż pod nogi i dyktują odpowiedzi na egzaminach i niech Cię ciemnoskóre nałożnice karmią kiściami winogron...

... ale żeby ujrzeć to ostatnie, to ostro musiałbyś wypić. cheess.gif
Neonai
hahaha, Vlary ma urodziny w maturę;DD

No to wszystkiego najlepszego stary ziomie i połamania pióra. Jako i wszystkim bazgrającym dzisiaj!
patix
Wpadam na trzy sekundy życzyć najlepszego Hito, na którego powieści ciąg dalszy czeka połowa forumowiczów. :)
Wszystkiego najlepszego!
Mellisa
najlepszego dla obchodzących urodziny

i spóźnione podziękowania
dla pamiętających
=)

Hito
Spóźnione podziękowania dla wszystkich składających życzenia. Dzięki, dzięki smile.gif
Eva
Owieczko! Jako pierwsza na tym forum <łii> chciałabym Ci życzyć w imieniu własnym wszystkiego najlepszego z okazji tych ekhmhyhątych urodzin, pociechy z latorośli i małżonka, spełnienia w zawodzie, ciągłej chęci doskonalenia oraz zebyś nigdy nie utraciła tej radości i babskiej siły, z którą mi się, bez podlizywania, zawsze kojarzysz :d

user posted image
Neonai
wszystkiego naj dla Owczarni z okazji 18stych urodzin=D
Avadakedaver
user posted image
i żebyś się nie przejmowała że jesteś jedyną na świecie rudą Zydówką!
Lilith
sto lat!
Katon
Wszystkiego dobrego =)
owczarnia
O rany!!! Owca od Evy rozłożyła mnie na łopatki, owca od Avady zwaliła z krzesła cheess.gif.

Jesteście kochani, dzięki wub.gif!
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.