Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Uśmiech Lekko Kpiący
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Poezja
Sihaja
Zapakowałam się ładnie
nalepiłam znaczek do nieba
dość tani, bo promocja ostatnio
i jeszcze w kolejce na pocztę
nie stałam zbyt długo -
tak mało dzisiaj ludzi
ma odwagę wyruszyć i tknąć.

Ja wciąż czekam - aktywnie
w niebieskiej kopercie
w kulejących, ostatnich,
bezczelnych dniach ciepła.
Że się uśmiecham?
To żle, przepraszam?
Że mam odwagę?
Obijcie mnie, państwo.
Ja proszę, garba nadstawię
poczekam, cichutko
myszasto, szarasto
poczekam - aż wam minie.
Zastanówcie sie chwilę,
kochani fanatycy,
nad małej biedronki
sensem sekretnym

Literowkę posłusznie poprawiam smile.gif
Egwadien
Biedtonki? Biedronki! Zliterówczyłaś się.

I ta baletnica w Twoim awatarze wyjatkowo pasuje do Twoich wierszy.
są takie leciutkie, zwiewne i przyjemne. Przynajmniej ten (ale chyba nie tylko).
Gratuluje
Mellisa
bardzo mi sie podoba...
Twoj, wysoki poziom =)

podziwiam odwage tworzenia i uzywania nietypowych slow...
wtedy wiersz staje sie bardziej osobisty dla Ciebie i bardziej Twoj dla odbiorców

podoba mi sie
gratuluje

edit/ to ja wytkne jeszcze jedna mala literowke. Malenka...
'źle' przez zet z kreseczką... =)
Cat
A ty się bawisz słowem jak Leśmian!
I pięknie i powiewnie,cichutko. A jaka moc w tym tkwi.
Kiniulka
Zgadzam się ze zdaniem Cat. Twój wiersz jest lekki, piękny i cudowny, ale ma jakby to ująć ... charakterek. PIĘKNIE.
vampirka
jesli jestes drobna blondynka to mnie nie rozczarujesz..

;p

ta lekkosc wiesz tak wplywa ze az taki mam obraz Ciebie =)

przypomina mi jeden z moich wierszy w formie..dlatego czuje go jak czytam.. i to jest wspaniale

a ten tytul tymbardziej przypadl mi do gustu... taki o . bo pewien pan (ktory niestety wyjechal daleko daleko) powiedzial mi kiedys ze mam lekko kpiacy styl zycia.. i tka bardzo podoba mi sie to stwierdzenie =)

toster dla tej pani w baletkach!
Mellisa
Vampi, to się rozczarujesz
XD

Sih, tylko sie nie przefarbuj=)
=*
Mara
Muszę sie przyznac ze przeczytałam ten wiersz jakis czas temu, ale ze zwyklego lenistwa nie skomentowalam.
Teraz się poprawie.
Pierwsza zwrotka bardziej mi sie podobala... bo jakby nie patrzec jest w niej cos co wyroznia sie sposrod innych zwrotek (:
NIe mam zbyt wiele do zarzucenia... moze tylko to, że jak na CIebei to wiersz wywołal we mnie zbyt malo uczuc. Reszta OK (:
NeMhAiN
lekkośc,zwiewność, radość...tak w skrócie...najbardziej podobała mi sie pierwsza część...ładnie , ładine...poprawiłaś mi humor-udało Ci się laugh.gif
Sihaja
Cieszem siem, że Wam się podoba, ja także mam teraz poprawiony humorek smile.gif

Vampi, nie żebym Cię załamywała.... Ale ja jestem błunetka jak się patrzy. Brązowe oczy, śniada skóra, brązowe włosy (yyy... to może szatynka). Nic u mnie z blondu niestety sad.gif
vampirka
wiesz co to w sumie tez dobrze.
i z tym mozeszs byc zwiewna ;)
Sihaja
Hyhyhy... powiedzmy..... Mam nadzieję być zwiewna, narazie nad tym pracuję (ach te biodra i uda ^^) wink.gif :*
Neonai
Myszasto, szarasto - bosko! Tak właśnie leciutko się usmiechałam jak to czytałam - ale wcale nie kpiąco.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.