Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Smok
Magiczne Forum > Kultura > Galeria
Herna
http://xavax.fm.interia.pl/smokk.JPG
Nokiaaa
o
oooo
czym robione?? happy.gif
Eden_ka
Uuu - niezłe, niezłe. Chętnie zobaczę więcej twoich prac.
Nie wiem tylko po co ten ludek z prawej i wielki podpis na srodku rysunku... Jeśli to specjalnie to sie nie czepiam, ale jeśli nie to na przyszłość radziłabym podpisywać się w dolnym rogu tongue.gif
Herna
rysowałam: piórem
ludek jest bo: ten smok to tylko taki mój szkic rysowany "od niechcenia", więc w ogóle nie zwracałam uwagi na to co rysuje
anagda
też bym chciała TAK rysować "od niechcenia" biggrin.gif
Milina
Pogratulować. Smok "od niechcenia" robi kapitalne wrażenie. Właściwie tylko czekałam, aż odfrunie zacznie zionąć ogniem smile.gif Całkowity efekt psuł tylko ten ludek. Masz jeszcze jakieś wrzucone swoje prace? Chętnie zobaczę...
Siobhan
Od niechcenia... Ja bym z największym poświęceniem czegoś takiego nie narysowała tongue.gif
Ciekawe. Całkiem, całkiem smile.gif
Neave Quare
Mówisz,że narysowany od niechcenia... teżbym

chciała tak umieć... ale ja beztalencie jestem

A co do smoka, to

przecudny
Pottermenka
Jedna z nielicznych prac tutaj na ktore zwrocilam uwage. Bardzo mi sie podoba.
NeMhAiN
i co ja bym tu mogła innego powiedzieć jak nie to że jest świetny, ale czy na pewno jest od niechcenia, widzę że coś tam mazałaś i poprawiałaś a poza tym podpis <ale rozmueim wiele osób chciało by podac to za sfoje tongue.gif > Śliczne nie powiem więcej ^^
korniszonek
Jasna cholera!

E. Y.

Podoba mi się bardzo. Styl podobny jak mojej siostry, która podobnie maluje od neichcenia.
Tylko ile to ona ma lat? Ta.. 33. Idealnie nie ma co.

PODOBA MI SIE.

Więcej, więcej.
Ewelka
Jak ja bym tak malowałą od niechcenia to juz bym była sławną malarką...Ale i tak praca jest piękna. Czekam na więcej!
Chooo
QUOTE(Ewelka @ 22.05.2005 20:06)
Jak ja bym tak malowałą od niechcenia to juz bym była sławną malarką...Ale i tak praca jest piękna. Czekam na więcej!
*

Zgdzam się z tobą. Praca jest bardzo ładna i wykonan fajową techniką. Ja ni umiem zbytno malować więc zostawiam to tym z talentem. A ten smok jest prześliczny.....Bardzo mi się podoba.
Tenebris69
Łoł.
Naprawdę świetne. Chciałabym tak rysować smoki... Kocham te stworzenia nade wszystko. wub.gif
Tylko... masz może Photoshopa? Mogłabyś spróbować jakoś obrobić fajnie ten obrazek, żeby miał jasne tło i nie było widac na nim skanowania.

Nie mogłam się powstrzymać. Mam nadzieję, ze się nie obrazisz. Zerkniesz? -> http://i3.photobucket.com/albums/y78/tenebris69/smok2.jpg

blush.gif
vigga
Tenebris -> Twoja strona nie wchodzi. przynajmniej mi.

smok bardzo ładny. tylko również zastanawiam się, po co tam ten ludek jest tam wciśnięty...
Tenebris69
vigga, juz powinno działać. ^^ -> http://i3.photobucket.com/albums/y78/tenebris69/smok2.jpg
vigga
działa ;p

Herna narysuj coś jeszcze. ładny był ten smoczek, więc przydałoby się tego więcej ;>
Witcher
ja bym tak w zyciu nie namalowal.sorry thasdingo jak to jest ze jedni moga tak rysowac od niechcenia, a ja nie?? to niesprawiedliwe mad.gif czlowieku masz talent tylko tego ludka wywal w kosmos
Tasha
tak, też zauważyłam, ze ten ludek jakoś tak nie pasuje, ale sam smok bardzo, bardzo mi się podoba. Też bym chciała tak rysować. Mam nadzieje, że umieścisz jeszcze inne swoje rysunki.
Verita
Hm.... smok z dziobem.
Nie odpowiada to mojej wizij smoka, ale to jak smok wyglada zalezy od danej osoby.

W kazdym razie rysunek jest dobry smile.gif
Noctury
Dooobry rysuneczek! biggrin.gif Orginalny ten smoczek.
Masz talent i tyle.
na świecie bywają jednak takie beztalencia jak ja, które nawet nie mają gdzie swoich bazgrołów wrzucić... <wywalili mnie z elfwooda tongue.gif>
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.