o
oooo
czym robione??
Uuu - niezłe, niezłe. Chętnie zobaczę więcej twoich prac.
Nie wiem tylko po co ten ludek z prawej i wielki podpis na srodku rysunku... Jeśli to specjalnie to sie nie czepiam, ale jeśli nie to na przyszłość radziłabym podpisywać się w dolnym rogu
rysowałam: piórem
ludek jest bo: ten smok to tylko taki mój szkic rysowany "od niechcenia", więc w ogóle nie zwracałam uwagi na to co rysuje
też bym chciała TAK rysować "od niechcenia"
Pogratulować. Smok "od niechcenia" robi kapitalne wrażenie. Właściwie tylko czekałam, aż odfrunie zacznie zionąć ogniem

Całkowity efekt psuł tylko ten ludek. Masz jeszcze jakieś wrzucone swoje prace? Chętnie zobaczę...
Od niechcenia... Ja bym z największym poświęceniem czegoś takiego nie narysowała

Ciekawe. Całkiem, całkiem
Neave Quare
11.05.2005 18:30
Mówisz,że narysowany od niechcenia... teżbym
chciała tak umieć... ale ja beztalencie jestem
A co do smoka, to
przecudny
Pottermenka
12.05.2005 14:39
Jedna z nielicznych prac tutaj na ktore zwrocilam uwage. Bardzo mi sie podoba.
i co ja bym tu mogła innego powiedzieć jak nie to że jest świetny, ale czy na pewno jest od niechcenia, widzę że coś tam mazałaś i poprawiałaś a poza tym podpis <ale rozmueim wiele osób chciało by podac to za sfoje

> Śliczne nie powiem więcej ^^
korniszonek
17.05.2005 22:45
Jasna cholera!
E. Y.
Podoba mi się bardzo. Styl podobny jak mojej siostry, która podobnie maluje od neichcenia.
Tylko ile to ona ma lat? Ta.. 33. Idealnie nie ma co.
PODOBA MI SIE.
Więcej, więcej.
Jak ja bym tak malowałą od niechcenia to juz bym była sławną malarką...Ale i tak praca jest piękna. Czekam na więcej!
QUOTE(Ewelka @ 22.05.2005 20:06)
Jak ja bym tak malowałą od niechcenia to juz bym była sławną malarką...Ale i tak praca jest piękna. Czekam na więcej!
Zgdzam się z tobą. Praca jest bardzo ładna i wykonan fajową techniką. Ja ni umiem zbytno malować więc zostawiam to tym z talentem. A ten smok jest prześliczny.....Bardzo mi się podoba.
Tenebris69
06.06.2005 13:56
Łoł.
Naprawdę świetne. Chciałabym tak rysować smoki... Kocham te stworzenia nade wszystko.
Tylko... masz może Photoshopa? Mogłabyś spróbować jakoś obrobić fajnie ten obrazek, żeby miał jasne tło i nie było widac na nim skanowania.
Nie mogłam się powstrzymać. Mam nadzieję, ze się nie obrazisz. Zerkniesz? ->
http://i3.photobucket.com/albums/y78/tenebris69/smok2.jpg
Tenebris -> Twoja strona nie wchodzi. przynajmniej mi.
smok bardzo ładny. tylko również zastanawiam się, po co tam ten ludek jest tam wciśnięty...
Tenebris69
10.06.2005 15:36
działa ;p
Herna narysuj coś jeszcze. ładny był ten smoczek, więc przydałoby się tego więcej ;>
ja bym tak w zyciu nie namalowal.sorry thasdingo jak to jest ze jedni moga tak rysowac od niechcenia, a ja nie?? to niesprawiedliwe

czlowieku masz talent tylko tego ludka wywal w kosmos
tak, też zauważyłam, ze ten ludek jakoś tak nie pasuje, ale sam smok bardzo, bardzo mi się podoba. Też bym chciała tak rysować. Mam nadzieje, że umieścisz jeszcze inne swoje rysunki.
Hm.... smok z dziobem.
Nie odpowiada to mojej wizij smoka, ale to jak smok wyglada zalezy od danej osoby.
W kazdym razie rysunek jest dobry
Dooobry rysuneczek!

Orginalny ten smoczek.
Masz talent i tyle.
na świecie bywają jednak takie beztalencia jak ja, które nawet nie mają gdzie swoich bazgrołów wrzucić... <wywalili mnie z elfwooda

>
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę