Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: 3-gimnazjalisci - Dawajta Wyniki Z Examu! :p
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4
Magya
załapię się z 73 punktami do elity? prooooszę.
Aylet
Wątpie, to jednak troche mało, a elita jest elitarna ;p
GrimmY
QUOTE(Misiek)
tya. albo na pande i kocie oczy ;] w ostateczności. widzi pan, najpierw ja zaliczę, a potem pójdziemy na piwko:D

u nas jest o tyle fajnie, że co poniektórzy wykładowcy z jajem sami proszą o prezenty, żeby się wszystkim dobrze zdawało;]

hazel
Nam to tylko niektórzy mówią, że "kwiatków nie piją"
koala
Ach! Egzaminy, pamiętam jak je oblewaliśmy...za szkołą
(pewnie dlatego 90% klasy miało kaca na obu egzaminach) tongue.gif
Ja byłam nieludzko zadowolona z własnych wyników...ale
lepiej ich nie podam, bo mnie śmiechem zabijecie tongue.gif
edo
Ja mam 82 (40 z humana i 42 z matmy) i jestem dosyć zadowolona. Chociaż patrząc na tle klasy to średnio biggrin.gif (dwie dziewczyny 90, jedna 95 i nasz laureat 97). Zaszaleli
Capitor
Ja do egzaminu mam jeszcze rok, ale wydaje mi się, że ten nie był taki trudny. Ale może tak mówię, bo go nie pisałam.

Dla pocieszenia mogę powiedzieć, że znam osoby, które miały po 30 kilka punktów, a były uważane za takich dobrych uczniów. <heh>
Mam szczęście, że nie chodzę do tej szkoły.
BlackOmen
Weźcie testy gimbusowe to banały, ja już niedługo zaczynam się schizować maturą, której nie zdam, nigdzie się nie dostanę i pójdę w kamasze. o!
em
Ech, móc sobie zdać takiego matematyczno-przyrodniczego zamiast mojej urojonej chemii...
a gdybym zamiast historii mogła zdawać humana... ach.
miło sobie pomarzyć ;p.

tak czy siak, zaraz przylecą studenci i zaczną miażdżyć opisami najbrutalniejszych sesji ;p
Hito
Ja tam miażdżyć nie będę; pewnie, że łatwo nie było, ale gdyby kogoś satysfakcjonowały trójki, to nie musiałby się wiele wysilać (przynajmniej na moim kierunku i na pierwszym roku, ponoć im dalej, tym gorzej).
edo
QUOTE(Capitor @ 27.06.2006 11:17)
Ja do egzaminu mam jeszcze rok, ale wydaje mi się, że ten nie był taki trudny. Ale może tak mówię, bo go nie pisałam.

Dla pocieszenia mogę powiedzieć, że znam osoby, które miały po 30 kilka punktów, a były uważane za takich dobrych uczniów. <heh>
Mam szczęście, że nie chodzę do tej szkoły.
*

Wiesz, że w tym roku niektórzy (w tym moja klasa) pisali trudniejszy test dodatkowy, służący do oceny możliwości uczniów (inaczej mówiąc sprawdający, czy w przyszłych latach robić testy łatwiejsze, czy trudniejsze) Oczywiście test przeprowadzany na różnych szkołach (bodajże z najlepszymi i najgorszymi wynikami z zeszłego roku).
Najsłabszy wynik miała dziewczyna z klasy przeciwnej, czyli 19 punktów (łącznie)
Chociaż w mieście mojej pięknej szkoły były też osoby, które miały 0 punktów (ale to już było olanie sobie tematu i przyszłości)
Zgadzam się z tobą testy nie były wcale trudne biggrin.gif

BTW Studiami proszę nie straszyć. Ech, a mówią, że młodość to najpiękniejszy okres w życiu, tymczasem życie po 40 się zaczyna tongue.gif
BlackOmen
QUOTE(emoticonka @ 27.06.2006 15:53)
Ech, móc sobie zdać takiego matematyczno-przyrodniczego zamiast mojej urojonej chemii...
a gdybym zamiast historii mogła zdawać humana... ach.
miło sobie pomarzyć ;p.
*

Na co idziesz, że chcesz łączyć chemię z historią? Ja chce się dostać kulturalnie na farmację chemia i biologia rozsz. Na jaki kierunek potrzebna jest historia i chcemia??
em
Nie chcę łączyć chemii i historii (:
wiem, że historii nie zdam za nic, więc wzięłam za to chemię. ale gdybym mogła zdawać humana zamiast historii, to nie zdawałabym chemii tylko humana (;

a na co pójdę to nie wiem. jakaś teatrologia mi się marzy, ale to się jeszcze okaże, jak na razie wszyscy mnie straszą, że skończę jako polonistka w podrzędnym gimnazjum <:
a chemię zdaję po to, że jakby mi się coś w życiu kiedyś odwidziało i gdybym postanowiła studiować coś bardziej ścisłego, żeby mieć jakiś punkt zaczepienia. a poza tym po prostu ją lubię (;
Levini
Tez bede zdawala Chemie smile.gif wymarzyla mi sie Chemia z Fizyka i Matematyka i kierunek na AGH inzynieria materialowa. Cos czuje ze od wrzesnia trzeba bedzie sie porzadnie zabrac za ksiazki...brrr
Pawelord2
a wiecie ze juz jutro wyniki? smile.gif
nie czułem stresu przed maturami, nawet ustnymi, ale teraz nie mam ochoty zagladac na strone oke ani wiedziec jaki jest wynik tego cholernego egzaminu. ja chce do podstawówki, tam wszystko było proste wink2.gif
"...P..."
Emilka98
Z tematu o testach gimnazjalnych zrobił się tamat o maturach biggrin.gif Ja zdawałam dopiero gimnazjalne i miałam 75 punktów, moim zdaniem i tak dobrze smile.gif Łącznie miałam 140, no dobra 139 tongue.gif No i mogłam sobie wybrać moje kochane liceum o profilu humanistyczno-prawniczymxD^.^. czarodziej.gif
kubaj0
Mój wynik to 71 punktów (41 z humana i 30 z matematycznego)
kkate
A miał ktos więcej niż 94? cheess.gif

P.S. Sorry, że odgrzebuję, ale w czerwcu/lipcu mnie tu nie było.

Magya
geniuszu...
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.