przed chwilą oglądałam pierwszy set w powtórce. fakt. horror. wyjśc z piłki setowej dla Serbów to sztuka. nieźle nieźle ;]
no to mamy (vice) mistrzów świata ^^
Brawo Panowie!
Niewinni Czarodzieje
02.12.2006 10:54
hehe też oglądaliśmy!
no i doszło do tego, że będę przeciwko Brazylii
Aaach. i pomyśleć, że jak mój budzik zadzwonił o 6.45 to miałam zamiar go olać.
przespałem dwa pierwsze sety XD
Spałam dziś do 13.15, słaby ze mnie kibic =P Ale jutro mecz o ludzkiej porze, postaram się zrehabilitować.
nie wiem czy to jakieś pocieszenie, ale przynajmniej wg mnie Brazylia jest jeszcze poza zasięgiem =))
gratulacje, tak czy inaczej :*
Szkoda że widziałęm tylko najsłabszy I set, a na Bułgarii wszyscy jeszcze przysypiali poza Ahmedem=)
WoW
Polacy zaliczyli niesamowity awans z VIII na IV miejsce w rankingu FIVB (który tak naprawdę nie jest zbyt miarodajny - USA bezproblemowo zgarnia punkty za mistrzostwo kontynentu, a w Europie konkurencja dużo silniejsza, ciężej o rankingowe punkty). Nie mniej jednak, jest się z czego cieszyć, to największy sukces (od niepamiętnych czasów) Polski w sportach drużynowych. Jaka przyjemna osłoda po tylu niepowodzeniach polskiego futbolu (i wszystkich niesmacznych aferach z nim związanych).
Jak po MŚ w siatce tata włączył Ligę Mistrzów to miałam wrażenie, że oni ruszają się jak muchy w smole XD nie nie, siatka jednak rządzi
No to siatkówka. Meczyk wczoraj wygraliśmy. Ciekawe jak poradzimy sobie z dzisiejszym. Mam nadzieję, że też zwyciężymy.
hej, hej, hej, kibice! jesteśmy jedną z dwóch niepokonanych drużyn w tegorocznej Lidze Światowej

jeszcze tylko dwa mecze u siebie, przy naszej fantastycznej katowickiej publiczności i wygramy grupę (i milion dolarów ponoć)
Rysiek_Kowal
26.06.2007 09:57
Za sam awans do finalow milion dolarow?
wlasnie. pierwsze slysze ;]
jakie wyniki obstawiacie w tych dwoch meczach z Bulgaria?
pierwszy 3:1 drugi 3:0 oczywiscie dla Polski
za wygranie grupy. nie gramy o awans do finałów bo jako gospodarze i tak mamy go w kieszeni

ja tam obstawiam dwa razy 3:1 dla Polaków :> nie uda nam się chyba uniknąć syndromu trzeciego seta...
a mi się właśnie wydaje, że chłopacy wyciągną wnioski i będzie dwa razy 3:0 ; )
a publicznośc pokaże jak się kibicuje xD
dzisiaj z Brazylia. boje sie strasznie
muszę obciąć paznokcie przed transmisją ;-)
ja nie mam czego obcinac

mozna rownie dobrze poobwijac palce tasma
o rany. o rany. o rany.
słuchanie meczu w radiu to interesujące doświadczenie
ostatnio nadawałam z budapesztu, teraz z krakowa. co nie zmienia faktu, ze w tv meczu ogladac nie moge, ale znalazlam stream z niemiec z amerykanskim komentarzem.
zlotka graja o pekin, jakby ktos nie byl w temacie
lulz, brazylia 3:0 z USA :o
Oglądał ktoś Brazylia-USA w półfinale Ligi Światowej? Nie pamiętam, kiedy ostatnio widziałem przegrany mecz Brazylijczyków, a tak wysoko nie widziałem chyba nigdy. Amerykanie z taką dyspozycją, szczególnie w obronie, zmiażdżyliby każdego chyba. Ciekawe tylko, czy w finale to potwierdzą.
mój tata skomentował: no, teraz to zdecydowanie mniejsza siara, że z nimi przegraliśmy.
no ale żeby z Serbią do zera... ech. ciekawe, co będzie w Pekinie.
kibicowanie na Rynku z ludźmi ftw!
ale niech mi ktoś wytłumaczy, co to było w tym trzecim secie >_<
już się bałam, że najstarsza siatkarska zasada się spełni :x
ej, teraz żałuję, że nie mam tv
idziemy z ina do galerii, wychodzimy na rynek z wislnej, slyszymy ludzi i spikera.
"ej, co to, jakis koncert?"
"dni miasta czy co?"
"brzmi jak jakis mecz chyba"
...
"SIATAAA!!!"
i juz do galerii nie doszlysmy.
tez nie mamy tv, ale tv bylo na rynku, nawet wieksze niz mam w domu!
Wymyśliłem kawał:
Faceta zamrozili w kapsule czasowej, ale coś się zjebało i wyszedł już po trzech latach. Rozprostował kości, idzie ulicą, zagląda do baru, a w drzwiach wpada na niego koleś i krzyczy:
- MAMY MISTRZOSTWO EUROPY, CZŁOWIEKU!!!!
- AAA, NIESAMOWITE, CUDOWNE, ZWARIUJĘ ZE SZCZĘŚCIA!!! - cieszy się odmrożeniec i tańczą taniec radości.
- MISTRZOSTWO, ZŁOTO - drze się facet z baru - NASI SIATKARZE MAJĄ ZŁOTO!!!!
- .... A, siatkarze. Spoko.
udeż z tym do joemonstera
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę