Rewolucja się rozkręca, a wy sobie już siana dać chcecie?!
Mamy całą masę ulotek, wlepek itd. Wasza misja, wydrukować je i zapaćkać nimi całe windy. Czytaliście poradnik anarchisty? Jak was złapią, to mówicie "Oudmawjam skladani zeznanio", czy jakoś tak. Grunt, żeby nic od was nie wyciągnęli, a 'obcokrajowca' przesłuchiwać nie będą :P
A tak na serio - ulotki są. Kolorowe i czarnobiałe. Drukujecie i naklejacie tam, gdzie nie jest to zabronione. Bezpłatne tablice ogłoszeń, słupy itd. Za wlepe w windzie też wam chyba głowy nie urwią.
Po za tym robimy jedną, wspólną i silną stronę internetową. Ja, Gornhard i jeszcze ktoś, z kim nie miałem okazji rozmawiać. Forum się rozkręca. Przenosimy też chat na inny serwer (na starym ciągle ktoś robi jakieś akcje i nam utrudnia rozmowy).
Widzicie? Wszystko idzie zgodnie z planem. Błędem byłoby wycofywanie się teraz z tego wszystkiego. Kto nie jest jest jeszcze z nami, ma szansę się przyłączyć.
Podpiszcie się swoim mailem pod petycją.
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=788nie wiem czym ty sie tak podpalasz, to jest tylko forum i tylko hary poter. A ty robisz z tego robisz sprawe jak by to MR atakowalo cala mlodziez i wszyscy byli, uciskani, ciemiezeni i w ogole.