Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Radio Zet Dziala
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
dziula
Radio zet postanowilo porozmawiac z pracownikami media rodzina a co wyszlo to posluchajcie sami rweolujca zaczyna sie rozszerzac:) Rozmowa Radia Zet
Magya
Robi się ciekawie...
dziula
sami wiemy ze tlumacza nie pogoni ale on sam powiedzial ze ksiaze przetlumaczona odda pod koniec pazdziernika czy jakos tak ale jakby chcieli to wydaliby ja juz przed gwiazdka
Ania*
mi nie działa :/ mógłby mi ktoś to streścić? smile.gif
Daga
Ogólnie chodzi im o to że my się buntujemy, a Media Rodzina się bardzo stara ale nie może pospieszać Polkowskiego.

Hm.. tylko czy do wydania potrzebne jest samo tłumaczenie? dry.gif
dziula
musisz sciagnac sobie real playera Real Player wtedy zadziala
Zwodnik
W skrócie: Wygląda na to, że coś powoli do nich dociera, gość z MR stwierdził, że jeszcze takiej akcji nie widział. Dodał też, że przyspieszyć mogą wszystko, ale nie tłumacza, który zapowiedział sobie dzienną normę 10 stron. Ponoć Polskowski wyjechał gdzieś w las, żeby Voldi go nie znalazł i mu nie przeszkadzał biggrin.gif
Mimo wszystko myślę, że jesli faktycznie nie skończy się na gadaniu, to dadzą radę wydać przed gwiazdką - co jest korzystne także z ich punktu widzenia, przecież w grudniu zawsze są najwyższe obroty, przynajmniej w ich branży smile.gif

Kajazet
Sama biorę udział w tej rewolucji, dużo już zrobiliśmy, skrzynki mają zapchane zapewne też inne media. Mam na odtwarzaczy mp3 nagraną tą rozmowę... tongue.gif zelka1.gif
Nadka
Kurcze! Jestem strasznie ciekawa co na tym jest... No, ale popsuły mi się głośniki i nie mam jak odsłuchać :/
Mira
to wszystko i tak nic nie da dry.gif
ja Wam mówie oni nie przesuną datę wydania nawet o jeden dzień dry.gif

lepiej słowniki w dłoń i dawaj z czytaniem angielskiej wersji smile.gif przynajmniej to wyjdzie na dobrze smile.gif
MalGanis
Rewolucja się rozkręca, a wy sobie już siana dać chcecie?!
Mamy całą masę ulotek, wlepek itd. Wasza misja, wydrukować je i zapaćkać nimi całe windy. Czytaliście poradnik anarchisty? Jak was złapią, to mówicie "Oudmawjam skladani zeznanio", czy jakoś tak. Grunt, żeby nic od was nie wyciągnęli, a 'obcokrajowca' przesłuchiwać nie będą tongue.gif
A tak na serio - ulotki są. Kolorowe i czarnobiałe. Drukujecie i naklejacie tam, gdzie nie jest to zabronione. Bezpłatne tablice ogłoszeń, słupy itd. Za wlepe w windzie też wam chyba głowy nie urwią.
Po za tym robimy jedną, wspólną i silną stronę internetową. Ja, Gornhard i jeszcze ktoś, z kim nie miałem okazji rozmawiać. Forum się rozkręca. Przenosimy też chat na inny serwer (na starym ciągle ktoś robi jakieś akcje i nam utrudnia rozmowy).
Widzicie? Wszystko idzie zgodnie z planem. Błędem byłoby wycofywanie się teraz z tego wszystkiego. Kto nie jest jest jeszcze z nami, ma szansę się przyłączyć.

Podpiszcie się swoim mailem pod petycją.
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=788
Mira
a moze se tak na czoło taka wlepke przykleić i chodzić po mieście? dry.gif
kubik
Napewno nie zamierzam wam przeszkadzać
jak inni glare.gif hehe
dziula
meila wystarcza jak sie juz zetka wziela to i inne stacje sie wezma trza pisac
Daga
Treść petycji uważam za tragiczną i pod czymś TAKIM się nie podpiszę.
"nie ma na celu poganiania tłumacza" brzmi jak "ale ma na celu poganianie procesu wydawniczego - POGANIANIE to złe słowo.
"chcemy" - nie "chcemy" a "chcielibyśmy"!! my tu nie jesteśmy od rozkazow!
"Większość z nas ulegnie i w listopadzie, grudniu sięgnie po pirackie tłumaczenia! Nie chcemy tego, jako prawdziwi potteromaniacy wolelibyśmy tłumaczenie p. Polkowskiego, ale ta sytuacja nas przerasta." - uh no straaaszne, bo się rozpłaczą... oh, tragedia.. To już na pewno bym wyrzuciła. Jak to wogóle brzmi!?!? "Nie chcę ale muszę"?? Bosz.. przecież nikt nam nie każe czytać pirackich tłumaczeń, do tych z MR NA PEWNO to NIE przemówi, już przecież pisali.. Ehh...
Kto to qrde pisał?? Moim zdaniem beznadziejne... dry.gif
Ale OCZYWIŚCIE co ja tu mam do gadania.. Po prostu się nie podpisuję pod tak sformułowaną petycją. Zmienicie dajcie znać, nie - wasz problem.
Agnessa
Szmaragdowa rewolucja.....skąd ja to znam?Ach...te wybryki Malganisa na chacie. -.-. Hmm..może i ja zdecyduje sie na maila? Z jednej strony chce by był szybciej,a z drugiej strony moge poczekac zadowalając sie tlumaczeniami Spike`go.
BlackOmen
QUOTE(MalGanis @ 19.07.2005 20:16)
Rewolucja się rozkręca, a wy sobie już siana dać chcecie?!
Mamy całą masę ulotek, wlepek itd. Wasza misja, wydrukować je i zapaćkać nimi całe windy. Czytaliście poradnik anarchisty? Jak was złapią, to mówicie "Oudmawjam skladani zeznanio", czy jakoś tak. Grunt, żeby nic od was nie wyciągnęli, a 'obcokrajowca' przesłuchiwać nie będą :P
A tak na serio - ulotki są. Kolorowe i czarnobiałe. Drukujecie i naklejacie tam, gdzie nie jest to zabronione. Bezpłatne tablice ogłoszeń, słupy itd. Za wlepe w windzie też wam chyba głowy nie urwią.
Po za tym robimy jedną, wspólną i silną stronę internetową. Ja, Gornhard i jeszcze ktoś, z kim nie miałem okazji rozmawiać. Forum się  rozkręca. Przenosimy też chat na inny serwer (na starym ciągle ktoś robi jakieś akcje i nam utrudnia rozmowy).
Widzicie? Wszystko idzie zgodnie z planem. Błędem byłoby wycofywanie się teraz z tego wszystkiego. Kto nie jest jest jeszcze z nami, ma szansę się przyłączyć.

Podpiszcie się swoim mailem pod petycją.
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=788
*

Mal
user posted image
nie wiem czym ty sie tak podpalasz, to jest tylko forum i tylko hary poter. A ty robisz z tego robisz sprawe jak by to MR atakowalo cala mlodziez i wszyscy byli, uciskani, ciemiezeni i w ogole.
No i zgodze sie z przedmowczynia petycja ssie i to rowno, tak jak cala ta sprawa
user posted image
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.