Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Reklama
Magiczne Forum > Organizacja > Magiczne Forum - pytania i odpowiedzi.
Konrad89
Straaaaaassssszzzznnnnniiiiieeee danwo mnie tutaj nie było tongue.gif osobiście chciałbym się dowiedziec cyz mógłbym przedstawić użytkownikom tego forum, moje forum o Harrym Potterze...ładnie sie pytam zeby nie było nic później...:]
kubik
Tylko w podpisie.
Nie w postach
Nie w mazwach tematów
Nie na Forum Głównym
Nie na VI tomie
Absolutnie nie na Talk Show
Zdecydowanie nie na Fan Fiction -> i podforach
Kategorycznie nie na Iluzji
i nie na Organizacji -> i podforach
I nie przez PM. Nie rób spamu. smile.gif
BlackOmen
Ale na 'kulturze' moze, co kubik? user posted image
Konrad89
Ok jeśliw kultorze można to napisałem w kulturze...
BlackOmen
Z mysleniem jak i z pisaniem jest u ciebie kiepsko. Ja wytknalem ze kubik zapomanil dodac wszystkich dzialow z forum, a ty myslales ze tam mozna wrzucic reklame.
Konrad89
Czy ty człowieku myślisz że ja to wziołem na serio?? Wykorzystałem kruczek prawny po prostu żeby móc opublikować mój serwis o HP na tym forum... ale niektórzy ludzie są puści całkowicie...przykładem jest twoja bezmyślna egzystencja. Zresztą od razu można zobaczyć jaki jesteś inteligętny po twoim avatarze.

P.S. estej THX
matoos
user posted image
Ludwisarz
Czas dobyc mieczy i ruszyć w bój.
Ze spiewam na ustach!

*Booguuuurrroooodzziiiicaaaaaa*
anagda
Nie moja sprawa, ale tę uwagę to chyba możesz odnieść do siebie. I z myśleniem, i z pisaniem.

nie zaczynaj wojny z BlackOmenem... dobrze ci radze...... ph34r.gif
BlackOmen
QUOTE(estiej @ 02.08.2005 09:14)
QUOTE(BlackOmen @ 02.08.2005 03:59)
Ale na 'kulturze' moze, co kubik?

Z mysleniem jak i z pisaniem jest u ciebie kiepsko. Ja wytknalem ze kubik zapomanil dodac wszystkich dzialow z forum, a ty myslales ze tam mozna wrzucic reklame.
*

Nie moja sprawa, ale tę uwagę to chyba możesz odnieść do siebie. I z myśleniem, i z pisaniem.
*

Spelling Nazis aus Japan!!!! Herzlich wilkommen!!!
user posted image

QUOTE(Konrad89 @ 02.08.2005 10:36)
Czy ty człowieku myślisz że ja to wziołem na serio?? Wykorzystałem kruczek prawny po prostu żeby móc opublikować mój serwis o HP na tym forum... ale niektórzy ludzie są puści całkowicie...przykładem jest twoja bezmyślna egzystencja. Zresztą od razu można zobaczyć jaki jesteś inteligętny po twoim avatarze.

P.S. estej THX
*

Wof...
user posted image
MisieK
ojojoj...

Black, słyszałeś? jesteś pusty w środkuXD biedny konrad XD
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.