Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: O Co Właściwie Chodziło Voldemortowi? :)
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2
aurelia
QUOTE(zoola @ 05.09.2005 16:58)
he he tongue.gif to mi sie podobalo pszczolko wink2.gif

to ze lily byla corka voldiego jest calkowicie wykluczone, bo w ksiazce bylo wyrazie napisane ze jej rodzice byli mugolami, tylko tak sie zaczelam ostatnio zastanawiac:
w piatej czesci ciotka petunia dostala wyjca: "Pamietaj o moim ostatnim! Petunio!"
jak myslicie, czyj byl ten glos?  huh.gif
*

Lupek
O co ci chodziło aurelio??? Cytowałaś tekst zooli ,ale nie odpowiedziałaś?????? blink.gif huh.gif??????
itachi
"Lord Voldemort i jego dziecko" bbuahahaahhaaa rotfl (poniosło mnie)
Następca V. może historia sie powtórzy....... tongue.gif

Lupek jaka śliczna czaszka.....avatar wymiata tongue.gif
zoola
lupek, masz wyrazne jakies pociagi do smierci tongue.gif jak tak dalej pojdzie to tu bedzie twoja klepsydra... wink2.gif

aurelia? chcialas powtorzyc moje pytanie? przeciez juz padla na nie odpowiedz... dry.gif

mysle ze potomek voldiego do bylby dobry pomysl, ale niestety stworzony laboratoryjnie bo nie wyobrazam sobie zeby voldi i jakas babka mogli... blink.gif
moze doczekamy sie ksiazki pt " Tom R. trzeci, potomek lorda V w straciu z HP juniorem" biggrin.gif (czasami moje wlasne pomysly mnie przerazaja) tongue.gif
Gem
No właśnie!! Ale przecież i tak jeszcze sporo rzeczy nie wiemy i Voldziu...a moze zanim jeszcze zaczął wyglądać jak nosferatu w noc żywych trupów oddał do banq spermy swojej conieco...?? i okaże sie zę Zbuntowany anioł czyli jakaś tam Lus Maria to zaginiona vcórka voldemorta...albo ...nie no dobra...to głupi temat... dry.gif
zoola
seriale brazylijskie rules biggrin.gif
ale tak na serio, to naprawde niewiadomo co voldzio wyczynial zanim napadl na potterow, oprocz oczywiscie tych fragmentow, ktore sa przedstawione w VI tomie dry.gif moze voldiemu kiedys wpadla jakas panienka w oko, ale stwierdzil ze mu zrujnuje kariere i ja zostawil...?
Mroczny Wiatr
huh.gif A może matka panny Lovegood umarła bo nie mogła znieść myśli że Luna jest córką Voldemorta? Moze rowling ukraywa fakt ze ona też jest wężoustna do VII tomu? wink2.gif
zoola
to niby czemu nie slyszala tak jak harry bazyliszka w II tomie?? tongue.gif
ale w sumie, luna jest dosc dziwna postacia i wcale bym sie niezdziwila jakby sie okazalo ze ma jakies ukryte wybitne zdolnosci biggrin.gif

z okazji mojego 100 postu czekolada.gif dla wszystich wink2.gif
Lupek
QUOTE(zoola @ 20.09.2005 22:45)
lupek, masz wyrazne jakies pociagi do smierci tongue.gif jak tak dalej pojdzie to tu bedzie twoja klepsydra... wink2.gif

*

Ten żart ci się udał zoola tongue.gif Po prostu lubie czarne charatkery. Gdy wszystkim w filmie Gwiezdne wojny podobał się Luke mi się podobał Lord Vader , gdy wszyscy lubią Harry'ego ja lubie Voldka tongue.gif . Po prostu nie lubie różowego tylko czarny i tyle tongue.gif . Ale nie myślcie że jestem jakimś szatanistą czy kimś w tym rodzaju tongue.gif. I uważam że powinien być na tym forum choć jeden śmierciożerca (a jak nie ja to kto) wink2.gif .
Ahmed
I uważam że powinien być na tym forum choć jeden śmierciożerca (a jak nie ja to kto)

To co sie z Tobą pocznie gdy Lord Voldemort upadnie, gdzie się podzieją jego polecznicy? Czy pozostaniesz mu wierny aż do końca? tongue.gif Bo wiesz Azkaban to nie jest miła perspektywa... Tutaj Cię będzie ścigało Ministerstwo Magii, mugole będą zeznawać, czarodzieje także.... (Masz już adwokata?) tongue.gif

zoola
dobre Ahmed biggrin.gif Lupek, narpawde powinienes sie bac. ja bym niechcila isc do azkabanu... tongue.gif
A tak wracajac do tematu, to co z ta luna? moze ona sie okaze takim drugim Modym albo ma jakies inne, dziwne, niespotykan dotad zdolnosci?
Ronald
lupek zawsze moze przybrac maske grzecznego czarodzieja co sie nie wychyla zbytni z tłumu biggrin.gif

Luna, Luna............... w tej dziewczynie cos tkwi, musi. Może jest szpiegiem Sami-Wiecie-Kogo w Hogwarcie. Wiecie tak na wszelki wypadek.
Lupek
Jeśli upadnie potęga Voldzia (w co wątpie) ja przejme dowództwo wśród tych którzy będą chcieli kontynuować jego dzieło dementi.gif . Nastaną czasy że ja będe tym którego imienia nie wolno wymawiać wink2.gif .
Gem
heheheh...Lupek to będziesz "Tam-Ten" biggrin.gif! Hmmm to musisz rozpocząć kampanie wyborczą jak najszybciej!! Bo wiesz...maz spora konkuręcję, a i czasu nie dużo!! Może zacznij od swojego zdjęcia na kartonach po mleku i płatkach biggrin.gif:D!! Zostane twoim agentem biggrin.gif tongue.gif!!
Ahmed
A osobiste namaszczenie przez Lorda Voldemorta? Jakieś insygnia władzy trzeba będzie przekazać....A może przeprowadzić plebiscyt wśród miejscowych śmierciożerców czy chcą Ciebie na Nowego Dark Lorda? Albo chociaż referendum....
Lupek
Referendum??? laugh.gif !!! Zdobęde władze siłą !!! Nie wiem co to znaczy demokracja czy jak tam to nazywacie !!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Ronald
bez urazy lupek, ale w dzisiejszych czasach siła nic nie zdziałasz. Musisz demokratycznie lae podstępem. wszedzie twoja twarz (tak jak mówił/mówiła Gem). Jak bedziesz działał siłą to cie ludzie zbojkotują i nici z twojego panowania w Mrocznym Świecie.
Pszczola
No, popatrz na Hitlera, ten zostal wybrany w demokratycznych wyborach.
A jak tak dalej pojdzie, to u nas za pare lat Andrew bedzie wodzem. Wtedy wyemigruje.

Ale chyba zboczylismy z tematu. Coz tu mozna wiecej powiedziec? Jedno jest pewne: Voldemort nie nalezy do fanow demokracji ;P.
Lupek
Jakoś nie słyszałem aby tytuł Czarnego Pana Voldemort zdobył przez demokratyczne wybory tongue.gif , ale rzeczywiście Pszczola lepiej wróćmy do tematu.
Gem
- ła Ronaldzie :] - ła!

No dobra tylko, że temat dotyczy Voldzia i jego reakcje na tródne dzieciństwo :|.
Ronald
Ok Gem, bedę pamietał. Voldek pewnie mił trudne dzieciństwo od momentu, w którym matka go zobaczyła. Nie mogła zniść widoku tej twarzy i sie wzieła zabiła:D. A voldek w domu dzicka nie mógł znieść dzieci ładniejszych od siebie dlatego je gnebiłbiggrin.gif. Wtedy doszedł do wniosku, że musi byc najwiekszym debilem świata to wszyscy zaakceptują jego twarz:D.

Jak Voldek zostawał Czarnym Panem to był ciemnogród, tak samo Hitler. W dzisiejszych czasach ludzie sa inteligentniejsi(oczywiście oprócz zwolleników Samoobrony:D)
Gem
QUOTE(Ronald @ 29.09.2005 21:45)
Voldek pewnie mił trudne dzieciństwo od momentu, w którym matka go zobaczyła. Nie mogła zniść widoku tej twarzy i sie wzieła zabiła:D. A voldek w domu dzicka nie mógł znieść dzieci ładniejszych od siebie dlatego je gnebiłbiggrin.gif. Wtedy doszedł do wniosku, że musi byc najwiekszym debilem świata to wszyscy zaakceptują jego twarz:D.
*

Aqrat on nie zawsze tak wyglądał. Tom był bardzo przystojny. Zmienił się dopiero po powrocie, kiedy zminieł imię na Lord Voldemort.
Micha-el
Faktycznie Voldemord na początku ponoć był przystojny i popularny w szkole, więc może znalazła się jakaś dziewczyna w stylu Pansy Parkinson, której się spodobał. A z deko być może mogły wyjść jakieś małe Voldki. Nigdy nic nie wiadomo, co do Pomyluny to nie nadaje się ona na jego curkę biggrin.gif A co do tego czy odegra jeszcze jakoś ważną role w kolejnych częściach to nigdy nic nie wiadomo.
Ronald
Nie dajcie się zwieść pozorom biggrin.gif . Kto powiedział, że nie może być metafomorfo magiem, albo po prostu nosił maskę biggrin.gif . Taka maskę z twarzą podobnął do twarzy drakusia biggrin.gif .
Gem
Z tego co wiem metamorfomadzy zamieniają się w zwierzęta...No ale co tu duzo gadać! Przeciez rozdarł zwoją duszę, a ten proces powoduje ponoć niesamowity ból...więc może go nadto skręciło i już tak mu zostało:P.
Ronald
QUOTE(Gem @ 02.10.2005 17:28)
Z tego co wiem metamorfomadzy zamieniają się w zwierzęta...No ale co tu duzo gadać! Przeciez rozdarł zwoją duszę, a ten proces powoduje ponoć niesamowity ból...więc może go nadto skręciło i już tak mu zostało:P.
*

http://forum.freeware.info.pl/gry/portal.html
Moja droga Gem, chyba niedokładnie czutasz całą serie o HP. Niezbyt dokładnie czytałaś Hp i Zf. Tam była postać - Nimfadora Tonks. Ona była metamorfo magiem, co oznaczało, że może zmieniać dowolnie kolor i długość np. włosów. W zwierzęta zamieniają się animadzy.
Pszczola
Ale zeby korzystac z daru, trzeba sie nauczyc go kontrolowac. Zreszta,to jest glownie dziedziczna zdolnosc,czyz nie?

Rozdzielenie duszy bolesne. Zapewne,ale czy w sensie fizycznym?
Gem
Ahhh...no tak Ronald...masz reację pomyliłam sie z animagiem:P...Coś mi się ubzdurało...
Ronald
Moja droga Gem JA ZAWSZE MAM RACJĘ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
A tak na serio to pomylic się ludzka rzecz tongue.gif .
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.