Czy mógłby ktoś mi powiedzieć czy rózni się wersja angielska od amerykańskiej?
A czym wersja peruwiańska od tybetańskiej?
Czyli pomyśl zanim zadasz głupie pytanie >>
Kjubik, aj dżast lov jor signaczur.
Pszczola
08.10.2005 02:06
Okladka ;P
Ale zes Kubik troche wpadl, bo jednak ta amerykanska rozni sie paroma zdaniami od angielskiej (tuz przed wyslaniem Dumbledora na tamten swiat;P). Gdzies na forum jest link do dlugasnej dyskusji na ten temat, ale nie mam zielonego pojecia jak to sie nazywalo i nie chce mi sie przypominac ;P.
Kubik to właśnie miał na myśli... było to omawiane w wielu miejscach na tym forum i gdyby ten nubek choć troszku się wysilił i użył magicznego przycisku sercz nie musiałby nowego tematu zakładać.
Estiej, co ty masz w podpisie? Z ciekawości pytam, bo nie rozumiem. Coś nie tak z głową?
Matti nie masz japońskiej czcionki zainstalowanej to nie widzisz :D
BTW
a co konkretniw kochasz u mnie w podpisie? :D
Właśnie widzę, i widzę tam (a przynajmniej wydaje mi się że widzę) słowo oznaczające głowę i coś złego, więc z mojej mizernej znajomości języka japońskiego wynika że zdanie tam zapisane tyczy się czegoś złego, co stało się czyjejś głowie (jak już mówiłem, moja znajomość japońskiego jest w najlepszym stopniu mierna, gomen nasai, jeśli się mylę.). Zdanie "coś nie tak z głową?" właśnie do tego miało się odnosić, a nie do stanu zdrowia psychicznego estieja, który zapewne jest w świetnym stanie, oceniając po jego wypowiedziach

A w twoim podpisie podoba mi się tekst o loliconach ^_-
Tiaaaa...musimy założyć do takich rzeczy osobny temat. Proponuję : Głupie pytania i jeszcze głupsze odpowiedzi :|...
A za każdym razem, kiedy ktoś zakłada temat zamiast użyć przycisku search, Bóg zabiera aniołkowi skrzydełka.
hehhhehehe...dobre!!!:D:D:D
zllokajcie to

:D
http://www.potterpuppetpals.com/sexy.swf
Pszczola
11.10.2005 22:19
Buhahaha ;PPP Wiecie, jak do tego sie slucha jazzu z rytmami afrykansko-kubanskimi, efekt jest silniejszy ;PPP
ANASTAZJA BLACK
29.10.2005 19:03
QUOTE(matoos @ 08.10.2005 01:26)
Kjubik, aj dżast lov jor signaczur.
mi tu. jor inglish iz bjutiful, rili

Gem, to jest genialne!

pozdrawiam.
a imho to badziew i zamykam.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę