Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Magiczne Obrazy-pomysł Na Ożywienie Syriusza
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Vel Drops
Hmm...hmm..tak sobie dumam i dumam i wydumałam... huh.gif
Nie jestem ekspertew w dziedzinie potterologii,więc musicie rozwiać moje watpliwości smile.gif
Tak...W gabinecie Dumbledora(tak jak i w całym Hogwarcie)możemy znaleźć mówiące i poruszające sie portrety.Mają one własne cechy osobowości,myśli,pamięć,swoje zachcianki i kaprysy.W gabinecie Dumbiego mamy portrety dawnych dykrektorów,które,jak mniemam,mają cechy swoich "modeli",mają ich wspomnienia i zachowują sie jak ich żywe(albo już niezywe)odpowiedniki!Nie mają wprawdzie mocy magicznej,ale możemy powiedzieć,że ŻYJĄ!
Nie wiem czy to co mówię jes zgodne z prawdą tongue.gif oże Wy coś słyszeliscie takiego co temu wszystkiemy zaprzeczy...
Ale jeśli to wszystko prawda,to,skoro Harry tak teskni za Syriuszem(ja również tesknie cry.gif ),może poprosi kogoś kto mógłby namalować jego portret?Wtedy Syriusz by wrócił!Nie w takiej postaci co wczesniej,ae zawsze....
A może jest potrzebana jakas specjalna moc,ktora moze ozywiac obrazy... huh.gif
Co o tym myslicie?
kubik
O ile wiem, taki obraz można namalować jedynie za życia delikwenta. Ponieważ prawdopodobnie nie ostał się żaden jego portret...
Katarn90
Przyznam się bez bicia, że sam nie wiem co myśleć. Nigdzie w książce o tym nie wspomniano, ale jest mi bliżej do wersji autora/autorki (?) powyższego posta.
Verita
coz.... sadze, ze chyba jego mamuska zniszczyla wszystkie portrety Syriusza, wiec Harry pewnie sobie z nim nie pogada.
mariato232
ja mam pomysł tak znaleść ze jakąś tam brame wejść do niej ale najpirw zprawdzićcczy to wrota zaświatów i wyciągnąć go
Cat
Who you gonna call? Ghost Busters!
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.