Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Niemoc Artystyczna
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Poezja
Daga
(stare dzieje, i tak nikt tu nie wchodzi, a ja pozwolę sobie usunąć, bo już kiedyś ktoś mnie molestował sprawdzając mnie w internecie a nie do końca każdy ma moje przyzwolenie na czytanie tych bzdur, które się pisało na tym forum jak tu się jeszcze miało znajomych. pzdr.)
Time Robber
Oj umiesz, umiesz, robi wrażenie...
Czytałem dopiero raz - ale wrócę jaszcze kilka razy i wtedy napiszę coś jeszcze...
Dzięki!
Cat
Właśnie kurna nie umie.
Annik Black
Gdybym ja umiała tak pięknie pisać... oj gdybym umiała... a może spróbuję??? Zobaczymy... wink2.gif
Jan Bez Domu
Wiem, że nie umiem pisać.
Dotykam włosów i wiem, że to włosy.
Słysze muzykę.
Widzę światło.
I nie umiem pisać.

Poezja musi być prawdziwa. Tak prawdziwa, że gdy czytamy wiersz, nagle tchu nam braknie, serce wali i czujemy: TO O MNIE!
W tym przypadku czytamy i nagle tchu nam braknie, i już wiemy: TO O NIEJ! Ona naprawdę nie umie pisać!
Prawdziwe. Gratuluję.
Rura Aluminiowa
nigdy nie widziałam, by ktoś wwalił post "nie umiem pisać" do osobnego temtu i jeszcze kazał komentować

Przyutaknę autorce. Nie umiesz pisać
Time Robber
To co wyżej napisane - to chyba z zazdrości, że oni tak nie piszą- oczywiście każdy ma prawo pisać co czuje - dziecko też jak spaceruje po wysokim murku to czuje tylko radość - ciekawe czy rozumie co w tym momencie czuje jego matka!
Wiersz jest dobry, prawdziwy i wymagał od autorki wielkiej szczerości, dotyka ukrytych głeboko emocji, opowiada uczciwie prawdę o sobie - aż do bólu - niewielu na to stać - po takim wierszu zapada cisza, taka w której słychać jak rośnie trawa na łące...
Wiersz jest jednym z lepszych na tym Forum!

I można zdawkowo napisać coś tam - wydaje się że dowcipnie - ale czy prawdziwie - więc śmiało pisz następny są tacy którzy czekają!
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.