Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Sylwestrowy Szał :)
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3
Lupek
Jestem bardzo ciekawy jak zamierzacie spędzić sylwestra!!!! Idziecie do kumpli na impre? Może spędzicie je z rodziną lub dziewczyną/chłopakiem albo idziecie na impreze organizowaną przez jakąś organizacje (jak miasto czy klub sportowy)? Czekam na odpowiedzi smile.gif
kruk
Ja urządzam sylwka w domciu. Rodzice wybywają. To będzie takie babskie spotkanie. Nie możemy znaleźć tylko chętnego na męski striptiz smile.gif
Mira
a ja wbijam do kumpeli. bedzie to raczej taka paczkowo-klasowa imprezka smile.gif
Shell
Ja w sumie jeszcze nie wiem ;d. Sa dwie opcje, albo impreza u kumpla z klasy, tylko ze towarzystwo jakies takie nie bardzo. Albo isc do klubu Mega w Katowicach ;d, ponoc fajna muza bedzie wiec jakos bardziej mi sie podoba ta druga opcja. Ale jeszcze nie wiem ;d, do sylwestra duzo czasu...
Ahmed
Flachę pod pachę i lecimy.... wink2.gif

do sylwestra duzo czasu...

I don't think so....ale skoro masz dwie propozycje to w sumie nie masz się czego obawiać.

A ja bawię się albo u kumpla na stancji albo moja dziewczyna zrobi impreze urodzinowo-sylwestrową w domku swojej babci. tyle że żadna z tych opcji nie jest jeszcze pewna. Ale potańczymy, pośpiewamy....może przynajmniej nie będziemy ścigać się w wózkach z Biedronki tak jak w zeszłym roku wink2.gif

Lupek
Ja osobiście nie mam zaplanowanego niczego orginalnego. Po prostu (jak u większości z was) zaprosił mnie kumpel na impreze i tyle............

Edit: Wózkami z biedronki?? blink.gif ?? O lol biggrin.gif
GrimmY
rodzinne miasto - znajomy ma zamiar zrobić w swoim domu 'wypasss mega-ziom impreze' (cytat z gadu), drugi robi spotkanie mhrocznej mlodzieży w swoim domku letniskowym nad jeziorem bodom, tfu! wierzchowo, mają być tańce, wino, dziewice i krew (iście blasphemousowa popijawa ma być, nie ma co).
pozostaje jeszcze propozycja spędzenia sylwestra w toruniu u siostry, ale to opada, bo ma być kameralnie, a ja nabrałem ostatnimi czasy ochoty na na staropolskie biesiady w remizie na pół wsi (czytaj:dużo ludzi). o, i jeszcze katowice u kuzynki, ale to odpada, muszę być w szczecinie w poniedzałek rano, a dni po sylwestrze zazwyczaj spędzam w całości w łózku (pozdrowienia dla rektora).
zapowada się nienajgorzej.
edit:
ahmed - zawżdy dobre, ale do takich zabaw polecam te z geanta, bo są barziej wytrzymałe i więcej niż jeden ludź się zmieści ;>
vampirka
ja planuje cos szalowego.
z powodu ogolnego braku pomyslow kumpela zaprosila nas na Sylwestra z Jedynką.
bedzie zajebiscie
Sihaja
Domówka otwarta (edit: u kumpeli z roku wyżej...), czyli będzie ten kto przydzie, zabawa przy dobrej muzyce, mnóstwo śmiechu i czego tylko jeszcze dusza zapragnie.
Syriusz_Black
Ja mam niby 3 możliwości, ale żadna do końca mi się nie podoba... Na jednej znał będę 4 osoby z ponad 100... Dom mi też nie pasi, a na 3ej hmm no cóż.. są osoby, których nie trawię...
Czekam jeszcze na jakieś fajne pomysły, ale wątpię żeby coś wypaliło, chyba, że ludzie z kursów coś fajnego wymyślą...

No najwyżej zostanę w domu sad.gif
Eva
A ja sie ostatnio dowiedzialam ze robie impreze. No coz, nie oponowalam :P
Potti
to zupełnie jak ja, Elva ;D
Ahmed
ahmed - zawżdy dobre, ale do takich zabaw polecam te z geanta, bo są barziej wytrzymałe i więcej niż jeden ludź się zmieści ;>

Powiadasz?? Ja eksperiencji z zeszłego roku nie powtórzę, bo kumplowi łokieć rozwaliłem. Absolutnie nieumyślnie, po prostu rozpędziłem wózek i go na schody puściłem. Dla tych co jednak zamierzają się bawić w taki sposób polecam puszczanie fajerwerków z wózka. Niesamowity smak ryzyka że jedna z petard może w Ciebie trafić podczas gdy Twój kumpel je niefrasobliwie wystrzeliwuje do góry wink2.gif
Eowina
dry.gif Cóż,ja mam dwie opcje. Lecz obie mi nie pasują

1.Impreza u kumpeli z klasy(to raczej klasowa impreza) planowana narazie na 50%

2.Siedze w domu z kotem i uzalam sie nad sobą.

Chcialam isc do kina,ale nie ma chetnych. Jednak zawsze mozna siedziec przed telewizorem w ten sylwestrowy wieczor i zobaczyc jak inni sie bawia dry.gif
Syriusz_Black
Można iść do kina, ale na co ?? biggrin.gif
Lupek
Do kina?? blink.gif ?? To tak samo jakbyśmy mieli iść do kościoła o północy w sylwestra laugh.gif
Pawelord2
znajdą się i tacy którym to bedzie pasowało.

Ja jak co roku (od 2 lat ;p) ide do znajomego, same pary będą więc ciekawie sie zapowiada ;]
Taka zwykła impreza, bez przegięć, o północy potańczyć na rynku z szampanem i obściskać ucieszony tłum ;]
"...P..."
grlouiee
Podobnie jak inni.
Domówka u kumpeli, ma ponoc cala klasa nawet wbic. A klasa niezgrana jest, wiec fajnie bybyło jakby przyszli ^^.
I będzie fajnie ;]
Dorcas Ann Potter
Ja u kumpeli w domu. Ciekawie będzie ;P. Jak zawsze zresztą.
Syriuszu, co rok w Wyzywoleniu organizują sylwestra dla filmomaników <lol>
kelyy
Do mnie wbijają 2 kumpele i babski wieczór organizujemy.
Jakieś żarełko, fajna muza w tle, może jakies filmiki, ale przede wszystkim pogaduchy do rana wink2.gif
A rano na noworoczny spacerek.
To bedzie takie luźne spotkanie, trzeba sie odstresować...^^

W sylwka w ciągu dnia na chwile do mojego chłopaka wpadne, z powodu urodzin ;D
I chyba tyle na ten rok...^^
Syriusz_Black
Ludzie (szczególnie laski) z Lublina i okolic! Jak ktoś nie ma gdzie iść na Sylwka, to możecie wbić na imprezę u kumpla smile.gif Młodzieżowa 4 (przy Zemborzyckiej i Kruczkowskiego)!!

Dorcas, wbijaj do nas z tą kumpelą smile.gif
Lilly Lill
Wyjazd w ok 20 osób do Szczyrku [koleżanka ma tam dom] - impreza na piętrze ponad jej rodzicami i babcią, ale co nam to przeszkadza^^
Pawelord2
To twardzi jestescie ;p mnie by takie cos w zaden sposob nie odpowiadalo ;]
"...P..."
em
A ja w zasadzie...
A ja w zasadzie to nic.
Miała być osiemnastka u koleżanki (1 stycznia (; ) - nie wypaliło.
Miał być wyjazd do Krk na rynek - rodzice przyblokowali.
Miała być domówka - brak organizacji.
Zaproszeń więcej nie miałam, nie liczę na nie, więc zapewne spędzę intrygujący wieczór z "Dziadami" (co mnie powoli zaczynają po nocach straszyć biggrin.gif) lub, jeśli będę miała frywolny nastrój, z autobiografią Jeremiego Przybory.
O.
Hito
To prawie tak jak ja, z tą różnicą, że moją lekturą będą albo teksty źródłowe prof. Kruszewskiego na historię administracji, albo zadania ze statystyki opisowej smile.gif
em
To podajmy sobie Hito łapki.
Hito
*podaje łapkę Emotce*
Z tym, że między nami istnieje jedna różnica - ja żadnych propozycji nie miałem i nie starałem się tego stanu rzeczy zmienić. Gdzie mi będzie lepiej, niż w domu? :]
Dorcas Ann Potter
Dorcas, wbijaj do nas z tą kumpelą

^^
Za daleko. Chociaż, może ;P

Młodzieżowa 4 (przy Zemborzyckiej i Kruczkowskiego)

O, tak blisko mnie? Tam wogóle ktoś mieszka? tongue.gif

Takie zadupie. Kompletne odcięcie od cywilizacji.

Syriusz, napewno cchcesz spędzić sylwestra z powaloną 15latką (ja ;P) i spokojną 13latką?
To może się skończyć traumatycznymi przeżyciami i wizytą u psychologa ^^
Syriusz_Black
Hehe, no jak chcecie wbić, wbijajcie! Cóż, możemi się wizyta u psychologa przyda smile.gif

Ktoś jeszcze?

Miłoby było jakby dużo osób z forum się zebrała na wspólnego sylwestra smile.gif
Kumpel ma wolną chatę i mówi, żeby wbijał kto chce :-]
Droga wolna smile.gif
Cat
Hm.
Magya
Ja idę do kuzyna i będzie fajnie ;]
GrimmY
QUOTE(Ahmed @ 24.12.2005 00:14)
Absolutnie nieumyślnie, po prostu rozpędziłem wózek i go na schody puściłem.
*

użycie sformułowania 'nieumyślnie' przy poźniejszej informacji o puszczeniu klienta (w wóku;D!) na schody bawi mnie niezmiernie. no kufa :FF
umiaru w alkoholu życzę. przespać godzinę 'zero' to... no wręcz nie wypada.
Lupek
QUOTE(Syriusz_Black @ 27.12.2005 16:12)
Hehe, no jak chcecie wbić, wbijajcie! Cóż, możemi się wizyta u psychologa przyda smile.gif

Ktoś jeszcze?

Miłoby było jakby dużo osób z forum się zebrała na wspólnego sylwestra smile.gif
Kumpel ma wolną chatę i mówi, żeby wbijał kto chce :-]
Droga wolna smile.gif
*

Jeśli dasz kaske na bilet PKP to rzucam wszystkie plany i jade do ciebie tongue.gif
Na miejscu tego twojego kumpla to bym zbierał pieniądze za wejście, bo jak napisałeś ,że każdy się może wbić i nie ma jego starych to będą tam tłumy ludzi (czytaj pielgrzymki) laugh.gif
Ahmed
A dzięki Grimmy ;P Tobie tego samego życzę!!! A zabawa wózkowa zainspirowana wyczynami Bama Margery i jego kumpli z CKY [Camp KiLL Yourself]. Skończyło się nieprzyjemnie aczkolwiek słowa "nieumyślnie" jest jak najbardziej na miejscu, ponieważ nie chciałem żeby ten wózek w kierunku schodów odjechał (naprawdę nie chciałem wink2.gif ) W każdym bądź razie warto spróbować ale gdy stężenie alkoholu we krwi jest troche mniejsze.

Syriusz: To gdzie ta impreza? Kiedy razem popijemy? Tyle lat się znamy, niedawno się "odnaleźliśmy" (i to w dodatku zupełnym przypadkiem na Magicznym a potem w Częstochowie pośród wielotysięcznego tłumu). Pozdrawiam
Syriusz_Black
skąd jesteś tongue.gif ???
Lupek
Ja mieszkam w Częstochowie ;> więc jak? Dajesz na bilecik? ;7

Edit-
Ahmed,Syriusz>>Śmiesznie się składa, że spotkaliście się w Częstochowie na pielgrzymce laugh.gif
Eowina
Cóż... sprawdzając repertuar lubelskich kin zmieniam zdanie i juz wole siedziec w domu. FIlmy są tylko w wyzwoleniu i do tego nie ma spisu jakie to filmy dry.gif
Do sylwestra jeszcze 3 dni... jest czas...
Syriusz_Black
Ahmed smile.gif Młodzieżowa 4
Eowina, może i Ty wbijesz smile.gif w końcu z Lublina jesteś. Jeszcze tylko Cat by trzbe ściągnąć...

Lupek szczerze smile.gif za 50 zeta to jest dobra wóda, a PKS w obie strony to by tyle wyniósł...
Lupek
No cóż będziecie żałować, że zasępiliście się na 50 zeta tongue.gif tongue.gif
Mam pytanko! Czy rzeczywiście jest aż tyle osób na forum z Lublina czy to może jedna osoba ma wiele kont na forum? tongue.gif tongue.gif Rozgryzłem was (znaczy ciebie laugh.gif ) wink2.gif
Eowina
Zapewniam cie,ze nas jest wiecej niz jedna osoba na forum tongue.gif Przynajmniej ja jestem tongue.gif Lublin to takie fajne miasto i tyle fajnych ludzi tutaj jest...
Ahmed
oj Lupek, tak się jakoś złożyło a to żę z Syriuszem się styknęliśmy po tylu latach to uważam za niesamowity zbieg okoliczności.

Syriusz >> Dzięki za zaproszenie, ale jak wcześniej pisałem mam już plany sylwestrowe. Idę do koleżanki na Świt na house-party (prywatkę wink2.gif ) więc na pewno nie będzie incydentów z wózkami z Biedronki, chcociaż jakby się postarać to tam blisko jest do Tesco. Życzę udanej zabawy!!
Lupek
Ahmed>> żle mnie zrozumiałeś tongue.gif Chodzi mi oto, że w Częstochowie gdzie mieszkam tongue.gif tongue.gif i ten zbieg okoliczności mnie rozbawił laugh.gif
Eowina>> Rzeczywiście z osobami z Lublina fajnie się rozmawia ^^ Pozdro dla Lublina

I mam jeszcze lepszą wiadomość smile.gif Zostałem zaproszony właśnie do super dziewczyny na impreze (a u niej są podobno niepowtarzalne impry biggrin.gif ) Więc będzie zabawa do białego rana (nie muszę iść na impre do kumpli drewniaków smile.gif )
Dorcas Ann Potter
Ja idę do kupeli na Kruczkowskiego, więc może wbijemy do Syriusza ^^, a raczej jego kumpla smile.gif
Zobaczy się, zależnie od stanu rozrywki smile.gif

Ta, a co Ty myślałeś?
Taki przypadek, że wszysyc na tym forum z Lublina są fajni . Ale większość z Lublina to mili i sympatyczni, to owszem smile.gif
ren.Asiek
Hallo, doceńcie Kraków =P Ja tu jestem na przykład =) I Katon, o ile pamięć do literek nie zawodzi ... aaa w Lublinie mam kolegę.

A ja wbijam do kumpeli, Sylwester będzie nasz =D Kilka osóbek wystarczy, w tym roku nie dla mnie wielkie imprezy wink2.gif PozdroL =***
Dorcas Ann Potter
aaa w Lublinie mam kolegę.

Czy jest ktoś, kto nie ma w Lublinie kolegi/koleżanki?
A ja mam w Krakowie rodzinę ;P

Magya
Co wy wszyscy z tego Lublina? Wysyp jakiś czy co? Świebodzin wymiata ^^ A Kraków piękne miasto - fakt, ale drogie niestety ;p
Eowina
Kraków - piękne miasto. Sama nie wiem co nas sie tak duzo na forum zrobilo tongue.gif

Syriusz,dzieki za zaproszenie:) Coż,swietna propozycja ale niestety nieskorzystam dry.gif

A wizyta u psychologa by mi sie przydala i bez sylwestra.

Milej zabawy biggrin.gif wink2.gif
Syriusz_Black
Czemu taka zła mina?
Ja i tak tam nie idę smile.gif Dzisiaj dostałęm najlepsze zaproszenie smile.gif To będzie coś! se se se se se....
Dorcas Ann Potter
No to dobrze, że się umówiłam, że przyjdę do jednej koleżanki ^^
grlouiee
A z imprezy, na która zostałam zaproszona robi sie wielka impreza. Ludzie wbijaja drzwiami i okanmi, błagajac o zaproszenie. Ha, jakie my popoluarne jestesmy.
A miała byc tylko nasza, głupia klasa, a tu sie okazuje, ze już pół miasta jest zaproszona. Dziesięc osób w tę, czy w tę, co to za różnica.
No, ale zawsze zostaje zaproszenie od znajomego księdza... ;]

To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.