kaskajancza
31.01.2006 12:40

a to jedyny mojego autorstwa Avatar z Witch! za niedługo dam parę z Harrym[attachmentid=185]
Ekhm... Czemu sobie go nie ustawisz?
dominika00
01.02.2006 19:02
Fajny, tylko, ze spodziewałam sie wiećej, temat jest rysuneczki

ale spoko, mam nadzieje, ze bedzie wiecej
no nie napracowalas sie za bardzo...
Absolution
02.02.2006 12:28
soory, ale to nie jest "rysuneczek"... tylko zwykły avatar

sama "narysowałaś" tą Witch ? i przerobiłaś na avka ?
Luna Lovegood
02.02.2006 17:57
rysuneczki?? czy rysuneczek?? może troche więcej??
Temat chyba ma zły tytuł, ale obrazki są. Luna będzie fajna

może to nie to co miałam w głowie jak czytałam książkę, ale nie jest źle. Jeszcze tylko te kolczyki w rzodkiewke
może to jest twórzczość graficzna ale nie rysuneczek... więc może lepiej zmień tytuł bo ludzi to myli...
RYSUNEK?!?!?!?!?! Kobieto, co to za temat?!?!!?!? To zwykly avek, ktory mozesz se wkleic na swoj profil. A tak w zamian to po co tu przyszlam? AAA bo mnie zainteresowala ta reklama, ze sa fajne obrazeczki itp. Ale co do licha ma byc?!!?!?! Ludzie trzymajcie mnie!
Nie przeżywaj,Rayana
Avek fajny,ale rzeczywiście lepiej by było, gdybyś zmieniła temat.No chyba, że masz zamiar wkleić tu również swoje rysunki,hm?
mi się avatar podoba, bardzo lubie hay lin ale co do teamatu to naprawde powinnaś go zmienić
Witch? No cóż...avatar nawet, nawet, ale popracuj jeszcze. Jesli już obiecałaś to czekam na tego Harry'ego.
Somei: Wiem, że jesteś nowa. I to robi prawie każdy...ale przystopuj z postami. Nie to najważniejsze jest na tym forum.
To wy obie przystopujcie... Nie widzicie że ten temat był napisany 1 stycznia?? I do tej pory autorka nic nie dodała tzn. że nie doda.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę