Hermiona1900
21.12.2007 16:19
Czy mi się wydawało, czy w Ballet Shoes zobaczymy "Wujaszka Vernona" ??
Ach, burtonowskie aż do bólu zębów, fajnie =)
Ogladalam wczesniejsza wersje produkcji BBC i jestem bardzo ciekawa burtonowskiej :p Zwlaszcza ze wzgledu na Helenę! No i Johnnego ale to tak oczywiste ze nie trzeba nawet wspominac :p
Ginnusia
01.01.2008 11:20
Dan robi karierę...
Harry Potter idzie na wojnę
Daniel Radcliffe zagra w filmie wojennym "Journey". Rolę zdobył, pokonując konkurencję ze strony Heatha Ledgera, Joaquina Phoeniksa, Ryana Phillippe'a i Orlando Blooma.
Obraz powstanie na bazie pamiętników zamordowanego fotografa Dana Eldona, "The Journey is the Destination". Artysta został ukamienowany podczas wojny domowej w Somalii w 1993 roku.
- Zrezygnowaliśmy z wielu starszych aktorów, ponieważ Dan był chłopcem dopiero wchodzącym w dorosłość - wyjaśniła matka zmarłego, Kathy. - Nadszedł właściwy czas i znalazła się świetna osoba - nie proszę o nic więcej. Daniel przez wiele lat grał czarodzieja, a Dan też był czarodziejem, ale innego rodzaju. W ich życiu widać podobieństwa. Radcliffe jest poetą, pisze dzienniki i jest w połowie Żydem. Ma poczucie humoru i wewnętrzną energię, która przypomina mi Dana.
Eldon miał 22 lata, gdy został zamordowany w stolicy Somalii, Mogadiszu.
Już 28 listopada 2008 roku ponownie zobaczymy Daniela Radcliffe'a, machającego różdżką w filmie "Harry Potter i Książę Półkrwi".
Tak, też widziałam ten artykuł. O ile się nie mylę, znalazłaś go na onecie. Tylko to jakiś niedoinformowany serwis. Do tej pory była mowa, że premiera ekranizacji "Księcia Półkrwi" jest przewidziana na 21 listopada.
A co do tego planowanego filmu, jakoś nie widzę Radcliffe`a w tej roli...
Ginnusia
01.01.2008 13:36
Światowa tak, ale przecież polska później. I tak dobrze, że się czas oczekiwania zredukował do tygodnia.
Pszczola
10.01.2008 01:01
Cóż, przynajmniej premiera już w tym roku. Kochany Nowy Rok.
Ach, gdyby Dan wyglądał tak, jak wygląda Harry na empikowym plakacie premiery VII tomu, jakiś tam Orlando Bloom mógłby się schować!
Śniło mi się, że Burton ma reżyserować VII film. Czyż nie byłoby to piękne? Ale bałabym się trochę efektu końcowego.
Kiedy Sweeney Todd wchodzi do naszych kin?
Ginnusia
10.01.2008 01:20
Mmm... Jeśli nie Burton, to Cuaron. I życie będzie piękne.
Czytałam kiedyś plotkę, że siódemkę proponowano... Agnieszce Holland. Byłaby jazda.
Sweeney Todd w polskich kinach będzie 22 lutego.
Pszczola
10.01.2008 01:39
Ach, nie ma to jak szybka premiera!
O nie, Holland według mnie przynudza.
Zgadzam się, Cuaron byłby świetny w tej robocie. Byleby tylko nie ten od czwórki ani od "Labiryntu Fauna".
sadzę, że po to aby podburzyć nasz wizerunek wrozowej Hermiony. a Ty jak sądzisz? ^^
Emma =/= Hermiona
to sądzę. dajcie jej żyć.
owczarnia
04.02.2008 22:02
Pomijając już taki drobiazg jak to, że te zdjęcia absolutnie niczego nie dowodzą, to kogo to obchodzi? Dziewczyna ma tyle lat, że może sobie pozwalać. Aczkolwiek nie sądzę, żeby to robiła. Za dużo kasy wchodzi w grę i ona wie o tym doskonale.
QUOTE(owczarnia @ 04.02.2008 23:02)
Pomijając już taki drobiazg jak to, że te zdjęcia absolutnie niczego nie dowodzą, to kogo to obchodzi? Dziewczyna ma tyle lat, że może sobie pozwalać. Aczkolwiek nie sądzę, żeby to robiła. Za dużo kasy wchodzi w grę i ona wie o tym doskonale.
Małe sprostowanie. NIE ma tylu lat. Emma ma jeszcze 17. Więc zgodnie z prawem, jeszcze nie może

Ale fakt, robią z igły widły. Jakoś innych, "normalnych" i młodszych od niej nie łapią i nie robią z tego afery.
Z resztą skąd wiadomo że od razu pijana? Głupią mine zrobiła i tyle. Ja na większości fotek wychodzę, jakbym ćpała 24/dobę. Wielkie mi halo...
Hermiona1900
04.02.2008 23:01
Mam takie samo zdanie, jak Anagda - no sory, ale każdy wychodzi na zdjęciu, jak wychodzi.

No tutaj to Emmy w ogóle nie poznałam
owczarnia
05.02.2008 00:55
QUOTE(anagda @ 04.02.2008 21:06)
QUOTE(owczarnia @ 04.02.2008 23:02)
Małe sprostowanie. NIE ma tylu lat. Emma ma jeszcze 17. Więc zgodnie z prawem, jeszcze nie może

.
A kto tu mówi o prawie? Zwłaszcza, że w UK to w ogóle w wielu miejscach tylko od 21.
Tak zwaną opinię publiczną mam na myśli.
Ginnusia
05.02.2008 01:01
Tak, tak, parę miesięcy temu była podobna afera, że Emma pali skręta...

Jasne, że brukowcom się nudzi i próbują jakoś złamać wizerunek grzecznej dziewczynki z Pottera, ale wyrokowanie na podstawie zdjęć, czy ktoś jest pijany, jest... żałosne.
QUOTE(owczarnia @ 05.02.2008 01:55)
A kto tu mówi o prawie? Zwłaszcza, że w UK to w ogóle w wielu miejscach tylko od 21.
Opinia opinią, ale jednak od opinii ważniejsze jest prawo

No ja nie mam nic przeciwko żeby nie było. Samej mi się zdarzało nie mając jeszcze osiemnastki sięgnąć bo "niedozwolony" napój. Tak tylko mówię. Że gdyby (zaznaczam
gdyby) to była prawda, to Emma by się musiała nieco bardziej pilnować. Bo wiadomo, że na gwiazdy, zwłaszcza te młode prasa brukowa często zwraca uwagę i wyłapuje każde, nawet najmniejsze potknięcia.
QUOTE(Hermiona1900 @ 04.02.2008 22:01)
Mam takie samo zdanie, jak Anagda - no sory, ale każdy wychodzi na zdjęciu, jak wychodzi.

No tutaj to Emmy w ogóle nie poznałam

bo na tym zdjęciu wygląda na lat około 30
owczarnia
05.02.2008 15:14
QUOTE(anagda @ 05.02.2008 08:41)
QUOTE(owczarnia @ 05.02.2008 01:55)
Opinia opinią, ale jednak od opinii ważniejsze jest prawo

No ja nie mam nic przeciwko żeby nie było. Samej mi się zdarzało nie mając jeszcze osiemnastki sięgnąć bo "niedozwolony" napój. Tak tylko mówię. Że gdyby (zaznaczam
gdyby) to była prawda, to Emma by się musiała nieco bardziej pilnować. Bo wiadomo, że na gwiazdy, zwłaszcza te młode prasa brukowa często zwraca uwagę i wyłapuje każde, nawet najmniejsze potknięcia.
Emma by się musiała pilnować? To chyba raczej ten, co jej alkohol sprzedał (skoro już tak przy tym prawie obstajesz

).
Mam dziwne przeczucie graniczące z pewnością, że w dzisiejszych czasach siedemnastoletnie gwiazdki na bani już nikogo nie szokują. Aczkolwiek żywię bardzo podobne przeczucie, że Emma niespecjalnie ma ochotę się wycierać po brukowcach, więc Marii Wałęsy raczej odstawiać nie będzie.
Emma by się musiała pilnować? To chyba raczej ten, co jej alkohol sprzedał (skoro już tak przy tym prawie obstajesz).
Z tym "pilnowaniem" to mi akurat chodzi bardziej w formie, jeśli nie chce zostać obsmarowana w brukowcu
Eeee tam, fakt, brukowce są opiniotwórcze, jednak trzeba brać pod uwagę, że młodzież coraz inteligętniejsza sie staje i denny artykuł w byle "Fakcie" już jej tak nie "jara" jak kiedyś. Więc nie ważne, jak głupią minę Emma zrobi i jak dziwnie zinterpetują to gazety, fani i tak będą stać po jej stronie;)
QUOTE(Ronald @ 05.02.2008 21:53)
że młodzież coraz inteligętniejsza sie staje i denny artykuł w byle "Fakcie" już jej tak nie "jara" jak kiedyś.
Teraz na fali jest pudelek
Więc nie ważne, jak głupią minę Emma zrobi i jak dziwnie zinterpetują to gazety, fani i tak będą stać po jej stronie;)
Właśnie. Do każdej fotki można dopiąć jakąś plakietkę. A tu mruży oczy, to pewnie jedzie na jakiś prochach, tu robi dziwną minę to na pewno wstawiona...
Wszystko zależy od momentu w jakim paparazzi uchwyci daną gwiazdeczkę i jaką historyjkę pod to dopisze...
QUOTE(anagda @ 05.02.2008 22:15)
Teraz na fali jest pudelek

to ja jestem chyba jakąś dziwną młodzieżą

nie czytuję tego g
a co do etykietek, to juz źle świadczy tylko o tych "dziennikarzach"
Emma Watson spotyka się z Johnnym Borrellem

BigPicturesPhoto/Forum
17-letnia gwiazda Harry'ego Pottera, Emma Watson, spotyka się z byłym facetem Kirsten Dunst, frontmanem Razorlight - Johnnym Borrellem.
Para była widziana w miniony poniedziałek na randce w National Portrait Gallery w Londynie.
Jak donosi źródło: Emma wygląda na szczęśliwą. Ona jest wielką fanką zespołu Razorlight, a Johnny zrobił na niej bardzo dobre wrażenie.
Hermiona najwyraźniej lubi sporo starszych facetów.
źródło: Lansik.pl
Hermiona najwyraźniej lubi sporo starszych facetow- komus tu sie pomieszala fikcja z rzeczywistoscia
Pszczola
23.02.2008 20:03
John Cleese reklamuje kredyt gotowkowy WBK O_o. Szok. Świetna reklama. Aż chcę się zadłużyć.
Byłam wczoraj na "Sweeney Todd". Wiedziałam, że jest taki musical, ale że Burton nakręcił właśnie musical, nie miałam pojęcia. Ja lubię, jak się śpiewa, niestety mój tata nie. Chciał wychodzić z kina. Ale przyznał, że film był zrobiony przyzwoicie. Mnie się podobało. Uwielbiam czarny humor. Choć spowiedziałam się czegoś lepszego. Choć aktorzy wyglądali cićnie. Ach, jakby Depp się jednak na Syriusza nadawał. Ten aktor od dawna zasługuje na Oscara, ale szkoda by było,gdyby akurat za tę rolę dostał nagrodę. Bo jak się mógł tu wykazać? Prawda, pośpiewał ładnie. W końcu jest niespełnionym muzykiem.
A Rickman tak mi przypominał Snape'a, kiedy wrzeszcał na młodego marynarza! I tak go uwielbiam.
owczarnia
26.02.2008 23:00
Ginnusia
26.02.2008 23:48
Owiec, Ty chcesz, żebym ze śmiechu padła?

Kiedyś musiał wszak nastąpić ten tragiczny dla mnie moment...
BTW nie mam pojęcia, kim jest ta dziewoja, więc przeredagowałabym tytuł na "Rupert Grint ma romans z...".
Z tego samego, równie wiarygodnego, źródła, ale sprzed paru ładnych dni:
ROMANS?.
owczarnia
27.02.2008 03:28
Tia, widziałam

.
Eeee i w sumie, to z kronikarskiego obowiązku powinnam już jakiś czas temu donieść, że Robert Pattinson (czyli Cedric Diggory) zagra w
filmowej wersji słynnego
Twilight Stepehenie Meyer. W Polsce książka zdaje się nie odniosła większego sukcesu (czemu się zbytnio nie dziwię zważywszy na ekhem, jakość przekładu), ale w Stanach to prawdziwy szał (trzecia, najnowsza część serii pt "Eclipse" zepchnęła z pierwszego miejsca nawet siódmy tom Harry'ego Pottera).
harolcia
16.03.2008 23:12
Zastanawiałam się, gdzie to napisać, ale stwierdziłam, że tu można to wcisnąć

Otóż, dla wszystkich tych, którzy nie posiadają filmów na kasetach/płytach DVD, jedna ze stacji telewizyjnych umożliwia ponowne obejrzenie 3 pierwszych części cyklu HP w Święta Wielkanocne.
SobotaNiedzielaPoniedziałek
Ginnusia
17.03.2008 17:56
Tia, i slogan reklamowy brzmiący "Poczuj magię Świąt" wpasowano między migawki z Puszkiem a migawki z dementorem. Nie wiedziałam, że magia Świąt wygląda właśnie tak.
harolcia
17.03.2008 18:51
"Magia Świąt" to dość obszerne i elastyczne pojecie. Zależy co kto uważa.
Mnie ono jakoś tak zawsze kojarzy się z Bożym Narodzeniem, ale to chyba za sprawą Coca Coli.
A jest z dubbingiem?
Bleh...
harolcia
17.03.2008 21:45
Czyżbyście nie chciały usłyszeć tych słodkich głosików?

Zwłaszcza Malfoy mi się kojarzy, nie wiem, czemu...
Daniel Radcliffe pali paczkę papierosów dziennie! Nałóg Harry'ego Pottera jest na tyle gróźny, że agent aktora w porozumieniu z wytwórnią filmową nakazał mu ukrywanie się z papierosem w miejscach publicznych.W czasie kręcenia filmu Daniel wykorzystywał każdą przerwę na puszczenie dymka. To odrażające. O opamiętanie prosił go m.in. Rupert Grint, który groził, że nie będzie pracował z Radcliffem - twierdzi źródło. W trosce o przyzwoity wizerunek swojego filmowego bohatera, Daniel musio mieć się na baczności. O własnym zdrowiu nie wspominając.kaprysy.plPrzyjaciele Daniela "Harry'ego Pottera" Radcliffe'a błagają go, aby rzucił palenie. Osiemnastoletni aktor tak bardzo uzależnił się od papierosów, że dostał od ekipy filmowej nikotynową ksywkę "Harry Puffer" (Harry Dymek).
Daniel wypala do dwudziestu papierosów dziennie. Zapala za każdym razem, kiedy reżyser krzyknie "cięcie!". To obrzydliwe - skarży się jeden z członków ekipy.
Jego przyjaciele, w tym Rupert Grint i Emma Watson, ostrzegają go przed niebezpieczeństwami palenia, ale on nie zwraca na to żadnej uwagi. Ostatnio Daniel na planie filmu Harry Potter i Książę Półkrwi tak bardzo przejmował się odegraniem ciężkiej sceny, że odpalał jednego papierosa od drugiego.
Producenci filmów z jego udziałem są zaniepokojeni tym, że nałóg Radcliffe'a może zepsuć jego medialny wizerunek grzecznego chłopca. Poprosili go, aby chociaż nie palił publicznie. Wiadomo jednak jak to bywa z gwiazdkami - żadne ograniczenia nie wchodzą w grę. Źródło dodaje:
Wieczory i noce spędza w mieście z Kevinem Spacey. Imprezuje i pali do oporu.
Czy jego wierne fanki nadal chciałyby go pocałować?pudelek.pl
Z Kevinem Spacey?
Dla fanów Emmy - panna Watson ma dzisiaj urodziny

Wszystkiego najlepszego
owczarnia
16.04.2008 03:19
długie te posty.
a jesli chodzi o daniela: zepsuje sobie tą cudowną cere jak będzie tyle palił xD
Jak już wspominałyście, kilka dni temu Emma obchodziła swoje osiemnaste urodziny. Obejrzyjcie
trochę fotek z jej przyjęcia urodzinowego. Wśród gości znalazło się kilkoro aktorów potterowskich

.
Hermiona1900
23.04.2008 15:31
Emma - super wygląda. Bardzo mi sie podoba jej sukienka i makijaż

A jej brat się nieco zmienił, nono... Evannie strój zepsuły niebieskie buty i makijaż. A strój Bonnie Wright i Katie Leung to już w ogóle mi sie nie spodobały 0_o ale każdy ma swój gust...oczywiście moim faworytem z tych fotek jest Felton, który wyszedł po prostu bajecznie
owczarnia
25.04.2008 09:33
Jak, przepraszam, wyszedł Felton

?...
Evanna jak Evanna, nawet dosyć dosyć. Najgorzej (obok Feltona

) chyba Bonnie, no, ale niestety, ona zawsze wygląda jakby przyszła posprzątać a nie się bawić... Za to Katie - petarda. I śliczna, i bezpretensjonalna, i b.b.b. fajnie ubrana. Przynajmniej jedna, która nie usiłuje przebierać się za starą-maleńką.
Miętówka
25.04.2008 14:08
QUOTE(Hermiona1900 @ 23.04.2008 14:31)
oczywiście moim faworytem z tych fotek jest Felton, który wyszedł po prostu bajecznie

Mam nadzieję, że to była ironia
harolcia
25.04.2008 17:00
Tom - a fu, a fu, a fu
IMHO: Za to Emma wydaje sie być ciągle zbyt poważna jak na swoje urodziny... Jakby była zasmucona tym, że je odchodzi..
Hermiona1900
26.04.2008 14:04
(Hermiona1900 @ 23.04.2008 14:31)
oczywiście moim faworytem z tych fotek jest Felton, który wyszedł po prostu bajecznie biggrin.gif
*
Mam nadzieję, że to była ironia
Tak, to była ironia...
Miętówka
26.04.2008 18:03
uff
IMHO: Za to Emma wydaje sie być ciągle zbyt poważna jak na swoje urodziny... Jakby była zasmucona tym, że je odchodzi..
Pewnie też byłabyś zasmucona, gdyby na każdym kroku towarzyszył ci tlum paparazzii i kiedy zamiast beztrosko bawić się z przyjaciółmi, musiałabyś uważać na każdy swój ruch, minę i pozę.
I tak zafundowali jej "wspaniały" prezent na urodziny, w postaci wiadomego zdjęcia ustrzelonego w chwili, gdy wysiadała z samochodu. Założę się, że nie mogli się wprost doczekać aż wreszcie skończy te 18 lat i będą mogli je zrobić a potem opublikować
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę