Nie znam zbyt dobrze angielskiego więc mam pytanie do osób które umieją ten język: Czy znalazł ktoś z was jakąś wiarygodną informację na którymś zagranicznym forum\serwisie informacyjnym itp. o tym że Rowling będzie po skończeniu ostatniego tomu Harry'ego Poterra pisać inne książki??
Katarn90
12.02.2006 22:59
daleko szukać nie trzeba.
Sama Rowling powiedziała, że nie będzie pisać dalej o Harrym, może napisze coś innego, ale nie wiadomo na 100 proc.
Stwierdziła, że będzie pisać 'coś dla młodszych dzieci'.
dominika00
16.02.2006 19:25
Wydaje mi się ze biorąć pod uwage kase która zarobiła to chyba juz nie musi nic pisac. Teraz możę sobie tylko odpoczywac i jeździć po dalekich wyspach....chcialabym takie zycie.
A jesli zdecyduje sie na napisanie książki, bedzie jej beardzo ciężko pozbyc sie tego porównywania do HP, która lepsza itd. Musiala by wymyslec coś niesamowitego, zeby osiągnęło w połowe taka sławe jak HP
Ja słyszałam ost że ma pomysł na jakieś detektywistyczne...
Ja słyszałam, że jeśli już będzie pisać dalej, to coś dla maluchów, ale pod pseudonimem, właśnie żeby uniknąć porównania. W sumie, to ma rację. Przecież, jakby w księgarniach ukazała się jakakolwiek książka podpisana jej nazwiskiem, to ludzie najpierw by się na nią rzucili, a potem, jak juz by się zorientowali, że to coś nie-potterowskiego, to wydaje mi się, że by się trochę zawiedli....
I fani jej nie "wytropią"? Chyba od razu sie rzucą....
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę