dręczy mnie jedno.
jak to się dzieje , że w autobusach woda dostaje się pomiędzy szyby i się tak głupio buja?
komuś coś jeszcze leży na wątrobie lub chce odpowiedzieć?
BlackOmen
09.04.2006 21:36
Nigdy nie zwrocilem na to uwagi. Ciekawe. Bede musial to sprawdzic przy najblizszej nadazajacej sie okazji.
jak coś , to najczęściej w neoplanach i chyba często po deszczowej nocy.
BlackOmen
09.04.2006 21:45
A co z jelczami i ikarusami?
hmmm...rzadko zauważyłem , ale chyba czasem zdarza się w ikaruskach.
dominisia888
09.04.2006 21:47
A wiesz nie tylko w autobusach tak się dzieje. W pociągu też, siedzisz sobie kulturalnie pod oknem a tu nagle coś Ci zaczyna kapać na głowe. Patrzysz a przez okno przelewa się woda.
BlackOmen
09.04.2006 21:53
MAGIC!
prawie na pewno stoi za tym zydomasoneria.
wole jezdzic tramwajami, trudno sie zamoczyc (helmuty twarde i nieulegle jak cala 3 rzesza) a i towarzystwo lepsze (nie ma lepszych jajcarzy od grupy stoczniowcow jadacych na poranna zmiane).
dominisia888
09.04.2006 22:10
a u mnie tramwajów nie ma, więc nie wiem jak to jest jedxić tramwajem, no dobra jechałam kiedyś tramwajem ale to było dawno temu. Mamy za to trolejbusy, ale w nich też przeciekają działa magia przeciekanie szyb i jeszcze jakieś chochliki co jakiś czas sciągają im szelki tzn pantografy czy ajk to się tam zwie
a ja jestem cool, bo jezdze tramwajem.
jestem burzuj - woza mnie samochodem ;]
kurde Child, pobiles mnie ;(
niech ktos napisze ze teraz jestem damskim bokserem bo mi sie nie chce

W zimę jeżdze sankami, a w lato jeżdze rowerem ;p Pobiłem was!!!! :>
BlackOmen
09.04.2006 22:35
QUOTE(Lupek @ 09.04.2006 21:30)
W zimę jeżdze sankami, a w lato jeżdze rowerem ;p Pobiłem was!!!! :>
Sankami? A łyżka na to: "Niemożliwe!"
BlackOmen
09.04.2006 22:44
Ta a 'Sky is the f@#$! limit'
QUOTE(Hefaj @ 09.04.2006 22:32)
dręczy mnie jedno.
jak to się dzieje , że w autobusach woda dostaje się pomiędzy szyby i się tak głupio buja?
komuś coś jeszcze leży na wątrobie lub chce odpowiedzieć?
wiesz, że ostatnio jechałam autobusem i przez pół godziny nie mogłam oderwać wzroku od kolebiącej się wody. Raz znikała, potem pojawiała się. między szybami. Jak w dziecięcej zabawce. Denerwujące to było.
a ja skmką jezdzę i fajnie jest.
a z tą woda to wszystko przez to ze nie są szczelne.
Ja jeżdżę tylko trawmajami. I zazwyczaj w nich stoję. Natomiast do domku poza Krakowem jeżdże busami (są u was busy?) i to czasem bywa hardkor i gra ze śmiercią. Co jeden kierowca to większy psychopata a w lecie jak wejdzie robotnik w sztucznej koszuli i zajedzie smrodem z pod pachy to się modlę o szybką śmierć.
gejofony , załóżcie se temat "Tramwaje autobusy samochody skmki trolejbusy jebusy dyktafony sanbki bobsleje' i tam se oftopujcie! XP
MisieK - żeś wymyślił.
ale gdyby było nieszczelne , to by chyba chociaż odrobinę wyciekało , a nie że potrafi robić falę na pół szyby.
jestem burzuj - woza mnie samochodem ;]
Jestem większy burżuj - wożę się samochodem (na wiosnę rowerkiem).
Ale, żeby offtopa nie robić: narzekacie na to, że szyby Wam w autobusach przeciekają. Toż to praktycznie żaden problem. Wiecie co to jest autobus przegubowy? Otóż, kierowca wyraźnie spieszył się takim przegubowcem, co zakończyło się ładnym wypadkiem. Autobus złamał się na pół ;] Połamane żebra, ręce, nogi itp urazy. Od tej pory nie wsiadam do autobusów komunikacji miejskiej. O cenach biletów nie wspomnę. Nie dosć że Lublin to Polska B to dowalili nam najdroższe ceny biletów w całej Polsce.
edit: Hefaj, wystosuj list do Gdańskiego MPK z zapytaniem o te szyby. Może oni znają tajemnicę tego dziwnego zjaiwska? ;] Nie zaobserwowałem takich ekscesów Lublin, a też mamy Neoplany.
QUOTE(Hefaj @ 10.04.2006 16:40)
ale gdyby było nieszczelne , to by chyba chociaż odrobinę wyciekało , a nie że potrafi robić falę na pół szyby.
Właśnie, bo to cholerstwo szczelnie zamknięte jest w środku. A ja przez pięć minut byłam pewna, że zaraz mnie coś zatopi.
Ja sobie kiedyś jechałam autobusem, a jak wysiadłam, to zauważyłam ,że mam całą kurtkę na ramieniu mokrą

A zazwyczaj jak jest pogoda, to jeżdżę na rolkach
QUOTE(Wrona @ 13.04.2006 21:43)
Ja sobie kiedyś jechałam autobusem, a jak wysiadłam, to zauważyłam ,że mam całą kurtkę na ramieniu mokrą

A zazwyczaj jak jest pogoda, to jeżdżę na rolkach

jak jest pogoda , to zamiast OFFTOPOWAĆ wychodzę na dwór i próbuję coś wywijać na hulajnodze. XP
a propo wywijania - widzialem dzisiaj jednego pr0 sk8etera ktory niosl swoja deske trzymajac ja za tracki ;]
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę