Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Pytania , Pytania , Pytania...
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Hefaj
dręczy mnie jedno.

jak to się dzieje , że w autobusach woda dostaje się pomiędzy szyby i się tak głupio buja?

komuś coś jeszcze leży na wątrobie lub chce odpowiedzieć?
BlackOmen
Nigdy nie zwrocilem na to uwagi. Ciekawe. Bede musial to sprawdzic przy najblizszej nadazajacej sie okazji.
Hefaj
jak coś , to najczęściej w neoplanach i chyba często po deszczowej nocy.
BlackOmen
A co z jelczami i ikarusami?
Hefaj
hmmm...rzadko zauważyłem , ale chyba czasem zdarza się w ikaruskach.
dominisia888
A wiesz nie tylko w autobusach tak się dzieje. W pociągu też, siedzisz sobie kulturalnie pod oknem a tu nagle coś Ci zaczyna kapać na głowe. Patrzysz a przez okno przelewa się woda.
BlackOmen
MAGIC! czarodziej.gif
GrimmY
prawie na pewno stoi za tym zydomasoneria.
wole jezdzic tramwajami, trudno sie zamoczyc (helmuty twarde i nieulegle jak cala 3 rzesza) a i towarzystwo lepsze (nie ma lepszych jajcarzy od grupy stoczniowcow jadacych na poranna zmiane).
dominisia888
a u mnie tramwajów nie ma, więc nie wiem jak to jest jedxić tramwajem, no dobra jechałam kiedyś tramwajem ale to było dawno temu. Mamy za to trolejbusy, ale w nich też przeciekają działa magia przeciekanie szyb i jeszcze jakieś chochliki co jakiś czas sciągają im szelki tzn pantografy czy ajk to się tam zwie tongue.gif
Shell
a ja jestem cool, bo jezdze tramwajem.
Child
jestem burzuj - woza mnie samochodem ;]
Shell
kurde Child, pobiles mnie ;(
Child
niech ktos napisze ze teraz jestem damskim bokserem bo mi sie nie chce
Lupek
evil.gif

W zimę jeżdze sankami, a w lato jeżdze rowerem ;p Pobiłem was!!!! :>

evil.gif
Shell
Przemoc się szerzy...
BlackOmen
QUOTE(Lupek @ 09.04.2006 21:30)
W zimę jeżdze sankami, a w lato jeżdze rowerem ;p      Pobiłem was!!!! :>
*

Sankami? A łyżka na to: "Niemożliwe!"
Lupek
Impossible is nothing
BlackOmen
Ta a 'Sky is the f@#$! limit'
hazel
Tramwalaje rządzą.
Eva
a u mnie nie ma
humpf
hazel
No to masz przegwizdane
Sihaja
QUOTE(Hefaj @ 09.04.2006 22:32)
dręczy mnie jedno.

jak to się dzieje , że w autobusach woda dostaje się pomiędzy szyby i się tak głupio buja?

komuś coś jeszcze leży na wątrobie lub chce odpowiedzieć?
*

wiesz, że ostatnio jechałam autobusem i przez pół godziny nie mogłam oderwać wzroku od kolebiącej się wody. Raz znikała, potem pojawiała się. między szybami. Jak w dziecięcej zabawce. Denerwujące to było.
MisieK
a ja skmką jezdzę i fajnie jest.
a z tą woda to wszystko przez to ze nie są szczelne.
Magya
a ja chodzę na pieszo.
Katon
Ja jeżdżę tylko trawmajami. I zazwyczaj w nich stoję. Natomiast do domku poza Krakowem jeżdże busami (są u was busy?) i to czasem bywa hardkor i gra ze śmiercią. Co jeden kierowca to większy psychopata a w lecie jak wejdzie robotnik w sztucznej koszuli i zajedzie smrodem z pod pachy to się modlę o szybką śmierć.
Hefaj
gejofony , załóżcie se temat "Tramwaje autobusy samochody skmki trolejbusy jebusy dyktafony sanbki bobsleje' i tam se oftopujcie! XP

MisieK - żeś wymyślił.

ale gdyby było nieszczelne , to by chyba chociaż odrobinę wyciekało , a nie że potrafi robić falę na pół szyby.
Ahmed
jestem burzuj - woza mnie samochodem ;]

Jestem większy burżuj - wożę się samochodem (na wiosnę rowerkiem).

Ale, żeby offtopa nie robić: narzekacie na to, że szyby Wam w autobusach przeciekają. Toż to praktycznie żaden problem. Wiecie co to jest autobus przegubowy? Otóż, kierowca wyraźnie spieszył się takim przegubowcem, co zakończyło się ładnym wypadkiem. Autobus złamał się na pół ;] Połamane żebra, ręce, nogi itp urazy. Od tej pory nie wsiadam do autobusów komunikacji miejskiej. O cenach biletów nie wspomnę. Nie dosć że Lublin to Polska B to dowalili nam najdroższe ceny biletów w całej Polsce.

edit: Hefaj, wystosuj list do Gdańskiego MPK z zapytaniem o te szyby. Może oni znają tajemnicę tego dziwnego zjaiwska? ;] Nie zaobserwowałem takich ekscesów Lublin, a też mamy Neoplany.
Sihaja
QUOTE(Hefaj @ 10.04.2006 16:40)
ale gdyby było nieszczelne , to by chyba chociaż odrobinę wyciekało , a nie że potrafi robić falę na pół szyby.
*

Właśnie, bo to cholerstwo szczelnie zamknięte jest w środku. A ja przez pięć minut byłam pewna, że zaraz mnie coś zatopi.
Wrona
Ja sobie kiedyś jechałam autobusem, a jak wysiadłam, to zauważyłam ,że mam całą kurtkę na ramieniu mokrą sad.gif A zazwyczaj jak jest pogoda, to jeżdżę na rolkach happy.gif
Hefaj
QUOTE(Wrona @ 13.04.2006 21:43)
Ja sobie kiedyś jechałam autobusem, a jak wysiadłam, to zauważyłam ,że mam całą kurtkę na ramieniu mokrą sad.gif  A zazwyczaj jak jest pogoda, to jeżdżę na rolkach happy.gif
*

jak jest pogoda , to zamiast OFFTOPOWAĆ wychodzę na dwór i próbuję coś wywijać na hulajnodze. XP
Child
a propo wywijania - widzialem dzisiaj jednego pr0 sk8etera ktory niosl swoja deske trzymajac ja za tracki ;]
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.