Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: ..., Czyli Wierszy Kilka :)
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Poezja
Rookwood
...
Rookwood
Najwieksze wrazenie w wypowiedzi zrobilo na mnie to na dole : -------------------------------- tongue.gif
em
"To na dole" to linia oddzielająca post od syganturki (podpisu).
Rookwood
Ah...

:ignorantka:
MaryStebbins
Hmm. Na poezyi znam się niezbyt dobrze, ale jakieś zdania mam. Nigdy na przykład nie potrafię docenić opisów krajobrazu. I dlatego pierwszy wiersz trochę traci w moich oczach-zbyt dużo epitetów na raz. Np te 'małe, różowo-złote chmury"- po diabła aż tyle? Czy chmury nie mogą być po prostu chmurami? Białymi, zwykłymi, drobnymi? Odniosę się dosłownie do estiej'a- za dużo kolorów.Aczkolwiek sens jest zachowany- przez to wiersz jest ciepły, miły, pozytywny.
'Kwiaty' są słodkie. Alegoria bardzo jasna, przesłanie klarowne i świetnie ubrane w oczy dziecka.

Pozdrawiam.
Ewelka
Mi sie pierwszy wiersz bardziej podobał drugi to temat taki mi sie wydal dziwny z początku, ale po ponownym przeczytaniu stwierdzilam ze nawet ąłdny. A pierwszy wiesz to bardzo mi sie spodobał a najbardziej chyba ostatni wers:
'A ty wciąż tu ze mną jesteś.'
Poprostu niespodzieałam sie tego?
Ale i tak mnei poruszył ciiiicho czekam na kolejne prace smile.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.