Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Deszcz.
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Poezja
Abaska
Deszcz.
Słowa na wiatr rzucane.
Deszcz.
Czyny nie do zapomnienia, choć podobno zapomniane.
Deszcz.
Ruchy, miny, gesty, delikatne skaleczenia.
Deszcz.
Powracające wciąż niechciane wspomnienia.
Deszcz.

A my wszyscy jesteśmy z cukru.
MaryStebbins
Heh.Jak spojrzałam na początek, pomyślałam:Cholera, dlaczego oni wszyscy piszą takie banały?
Ale ostatnia linijka ...sama wiesz. Bardzo, bardzo dobry pomysl, chociaz nie do konca podobaja mi sie te...no puste zwroty w zwrotce. Moznaby było wykombinowac cos orginalniejszego.
Ale zamysł był świetny. I robi wrazenie:)
POzdrawiam.
Rookwood
Nie lubie takich powtorzen jak tutaj deszcz, bo wtedy wydaje mi sie, ze to jakby troche zbyt patetyczne, ale zgadzam sie, ze koncowka jest swietna, zmienia kierunek wiersza i zaskakuje smile.gif
Kara
całkiem niezłe. Przedmówcy mają racje końcówka zaskakująca i zmienia moje spojrzenie na ten wiersz...
Ewelka
Hmm wiersz jest... taki sobie no nawet jestem na tak tylko najbardzije zwrócilam uwage na to powtórzene 'Deszcz' które tak jakoś nie za bardzo mi się spodobało. Zgadzam sie ze wszytskimi... ostatnia linijka najlepsza i taka zaskakująca, że od razu zapomniałam o całym wierszu i tylko o końcówce pomyslalam smile.gif Napiszesz cos jeszcze?
Abaska
Dzięki za komentarze smile.gif Strasznie miło się je czyta smile.gif

Ewelka - ja ciągle coś gryzmolę smile.gif Jak będę miała trochę czasu to zamieszcze coś jeszcze.

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.